Kendall Jennert piszkálta a többi modell a divatheteken
2014. szeptember 20. 14:55
|
mbgamesvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.01. Hozzászólás: 485 Csatolások: 0 Azonosító: 170369 offline
|
Ma, a Daily Mail honlapján megjelent róla egy fotó, amin végig vonul a kifutón egy bugyinkóban meg valami felsőben. Hát enyhén szólva is narancsbőrős az a szikkadt, vékony segge. Borzasztó. Más modellt ki se engednének ilyen külsővel a kifutóra. Ha ezek után is azt mondja valaki, hogy nem a családja miatt kapták fel, akkor annak nincs ki a négy kereke. Nevetséges az egész Kendall ügy. Egyértelmű, hogy még buta is a csaj.
2014. szeptember 20. 16:24
|
|
vikii94új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.16. Hozzászólás: 8 Csatolások: 0 Azonosító: 127329 offline
|
mbgames-nek csak annyit üzennék, hogy ha végigolvasta volna a Daily Mail Kendallról szóló cikkét (ami arról szól, hogy az az ausztrál újság ráphotoshoppolta a narancsbőrt a csaj fenekére) akkor nem háborodna fel a szikkadt, narancsbőrös Kendall lábakon és fenéken. Esetleg még paparazzi képeket is nézegethetsz, ahol bikiniben van, simán látni, hogy a csaj vékony, és egy gramm narancsbőr nincs rajta.
Én sajnálom szegény csajt, gondolom csak próbálkozik valahogy a saját lábán megállni a köztudatban, pénzt szerezni, és többet nem a családjára támaszkodni, ami így azért nehéz, hogy folyton a hülyék osztják róla az észt..
Én sajnálom szegény csajt, gondolom csak próbálkozik valahogy a saját lábán megállni a köztudatban, pénzt szerezni, és többet nem a családjára támaszkodni, ami így azért nehéz, hogy folyton a hülyék osztják róla az észt..
2014. szeptember 20. 16:42
|
|
paynobabevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.01. Hozzászólás: 145 Csatolások: 0 Azonosító: 216186 offline
|
Az italába cigi rakása elég erős volt, túlzás. Viszont lehet támadni, de egyetértek a többi modellel. Tényleg könnyű volt neki hírnevet szerezni, konkrétan nem is kell castingokra járnia, míg a többi lány 8-9 órákat is sorba áll. Nem ő a világ legtehetségesebb modellje, tény és való. szerintem ha nem lenne híres családja, most még sehol se lenne, esetleg pár év kemény munka után. Ami pedig a nyilatkozatát illeti, lehet hinni neki, meg nem is. A Kardashian lányok elég kavarógépek
2014. szeptember 20. 17:06
|
|
Mercédesz Mártonvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.06. Hozzászólás: 193 Csatolások: 0 Azonosító: 195507 offline
|
Úr Isten!
Nem csodálom h piszkálták!
Nem csodálom h piszkálták!
2014. szeptember 20. 17:18
nem értem miért kell bántani szerencsétlent, olyan jófej csajszi... ://
2014. szeptember 20. 19:55
|
mbgamesvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.01. Hozzászólás: 485 Csatolások: 0 Azonosító: 170369 offline
|
Idézet (vikii94 @ 2014.09.20. 16:24)
mbgames-nek csak annyit üzennék, hogy ha végigolvasta volna a Daily Mail Kendallról szóló cikkét (ami arról szól, hogy az az ausztrál újság ráphotoshoppolta a narancsbőrt a csaj fenekére) akkor nem háborodna fel a szikkadt, narancsbőrös Kendall lábakon és fenéken. Esetleg még paparazzi képeket is nézegethetsz, ahol bikiniben van, simán látni, hogy a csaj vékony, és egy gramm narancsbőr nincs rajta.
Igen, a cikk valóban arról szól és a címlapon valóban photoshoppoltak rá egy kis narancsbőrt, de sajnos vannak olyan felvételek, amiken egyértelműen látni, hogy bizony, amikor lép, akkor bizony a vékony kis popója alatt ott van a karfiol vagy a narancsbőr vagy ki minek hívja. Nekem egyébként totál mindegy, csak bosszant, hogy amíg más modelleknek vért kell izzadniuk, addig róla a família miatt úgy beszélnek, mintha ő lenne Naomi C. Annak idején, amikor Karolina Kurkova felszedett egy deka felesleget és úgy vonult végig Brazíliában egy bikini bemutatón, akkor kígyót, békát kiabáltak rá. Ez a senkiházi, fafejű csaj meg végigrezegteti magát a kifutón és máris ő az etalon. Jól tették, ha belehamuztak a piájába. Örüljön, hogy nem hugyoztak bele, mert azt is megérdemelné annyira idegesítő lehet a többieknek. Tudom ez most erős volt és primitív, de azért gondoljatok már bele a többi modell helyzetébe. Valakiből sztármodellt csinálnak azért, mert jó helyre született. Ebből is látni, hogy az egész divatvilág nem ér egy kalap szart se. Kíváncsi lennék, hogy ha nem oda születik ahová, akkor hol tartana. Nyilván sehol.
2014. szeptember 21. 11:32
|
|
SoooGood |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.07. Hozzászólás: 888 Csatolások: 44 Azonosító: 231042 offline
|
Komolyan mondom, hogy néhány ember elképesztően ostoba. Olvasom a kommenteket és tátva marad a szám, vagy röhögök rajtuk. Igenis megdolgozott érte; bár abban egyetértek, hogy nem annyit, mint kellett volna. Én néztem a Kardashian-ékat, és volt egy olyan rész, ahol Kendall (fogalmam sincs hány éves volt) castingról castingra jár. Portfólióval a kezében megy az anyjához, hogy ő igenis ezt szeretné csinálni.
2014. szeptember 21. 12:52
|
avengedvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.11. Hozzászólás: 236 Csatolások: 0 Azonosító: 177635 offline
|
Szerintem a többi modellnek valamennyire igazuk van. Nem azt mondom hogy piszkálni kéne őt, de könyörgöm, eléggé valószinű, hogy nem az elképesztő tehetsége miatt jutott be ilyen helyekre. Biztos valamennyire ő is ügyes, modell alkata van, ezt elismerem. De ha egy valóság-showban szerepelsz, ami a családodról szól, akkor mindenki ismer. És eleve va az a hozzáállás, hogy ha most egy divatcég felveszi őt, akkor mondjuk a rajongók megnézik azokat a ruhákat/termékeket, mert ő "reklámozza". Ez egy remek nyereség természetesen. És emelett persze nagyon szép lány, jól mutat a plakátotkon, stb. Összességében én azt mondom, hogy ha csak egy átlagos lány lenne, akkor még fele ennyire sem lenne ilyen sikeres a szakmában. Ha vannak emberek, akik kiskoruk óta modellek akarnak lenni, ez lebeg a szemük előtt, akkor nem tisztességes ezt csak úgy elvenni, hogy "bocsi én hires vagyok és most épp ehhez van kedvem"
2014. szeptember 21. 12:56
|
|
vampiregirl144 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.01. Hozzászólás: 621 Csatolások: 64 Azonosító: 166354 offline
|
Mind 2 oldalt meg lehet érteni Kendallnek tényleg könnyebb dolga volt mint a többi modelnek de azért ez túlzás hogy így bánnak vele,nem ő tehet róla hogy a Kardashian Familyába született.Meg azért nem kéne így le minősíteni őt a hülye r*bancoskodós Nővérei végett ennek a csajnak szerintem több esze van,mint az egész családnak együttvéve...
2014. szeptember 21. 19:35
Az valóban igaz, hogy Kendall számára ez egy fokkal gyorsabban és egyszerűbben jött, mint egy egyszerű, névtelen lánynak, akinek nincsenek valóságshow-ban szereplő rokonai, azonban nem értem, hogy miért böki a lány a csőrüket. Ezzel nem fognak feljebb jutni a ranglétrán, csak magukat járatják le, és ahelyett, hogy a saját karrierjük építésével foglalkoznának, a másikét próbálják meg lerombolni. Szánalmas.
2014. szeptember 21. 20:56
|
|
krisztinaa 22visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.26. Hozzászólás: 478 Csatolások: 0 Azonosító: 204511 offline
|
Részben igaz. Szerintem tényleg nem itt tartana, ha nem lenne ismert a családja.
2014. szeptember 21. 20:57
|
|
krisztinaa 22visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.26. Hozzászólás: 478 Csatolások: 0 Azonosító: 204511 offline
|
de azért nem kellene bántani miatta.
2014. szeptember 22. 20:08
A többi modellnek teljesen igaza volt. A lánynak még a kisujját sem kellett megmozdítania. A családja híres, Kim semmit sem tett és szintén az. Elég igazságtalan hogy a családja miatt rögtön a legnevesebb divatházak divatbemutatóin vonul végig míg másoknak évekig tart betörni.
2014. szeptember 22. 21:20
|
|
Candy_attackMonster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.04. Hozzászólás: 1580 Csatolások: 0 Azonosító: 130532 offline
|
Szerintem undorító, ahogy a többi gebe viselkedett vele. Azzal se értek egyet, hogy neki könnyebb dolga lenne, hiszent pont azért nehezebb neki, mivel le kell küzdenie az előítéleteket, így kétszer annyit kell bizonyítania.
Amikor meg egy magazin dagadtnak hívta, majdnem rosszul lettem. A csaj olyan vékony, hogy legszívesebben fél kiló zsíroskenyeret tömnék belé, ha ő kövér a divatlapok szerint, akkor a normális testzsírszázalékkal rendelkező lányok mik? Elefántok?
Amikor meg egy magazin dagadtnak hívta, majdnem rosszul lettem. A csaj olyan vékony, hogy legszívesebben fél kiló zsíroskenyeret tömnék belé, ha ő kövér a divatlapok szerint, akkor a normális testzsírszázalékkal rendelkező lányok mik? Elefántok?
2014. szeptember 23. 08:32
|
|
HRéka0000 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.28. Hozzászólás: 562 Csatolások: 0 Azonosító: 217712 offline
|
Emberek! Ne már! Ez nevetséges! Úgy ítélkezünk valakiről, hogy azt sem tudjuk, hogy mit szenvedett végig, hogy ide eljusson? Én nem védeni akarom, sőt egyike vagyok azon embereknek, akik nem kifejezetten szeretik, tisztelik ezt a családot, de ilyet nem kéne csinálni! Ez már a bunkóság határát súrolgatja.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: