Kendall Jennert piszkálta a többi modell a divatheteken
2014. szeptember 19. 13:04
Keményen dolgozott ...ajaj
Neki még iskolában kéne keményen dolgozni, hogy később keményen dolgozhasson olyan kemény összegért, hogy alig tudjon megélni, mert a szülőknek már nincs kedvük eltartani egy 18 évest aki évek óta nem iskolapadot koptat ... meg még saját ház hullik az ölébe, hát kemény élet
2014. szeptember 19. 13:50
Szerintem se szép.És tényleg van benne igazság,hogy a család miatt van most ott,ahol. Még ő megdolgozott?
2014. szeptember 19. 13:50
Hát nem a legszebb, a ruha ami a képen látható meg borzalmas...végülis megtudom érteni a kritikákat :3
2014. szeptember 19. 15:46
|
|
DettaQueen♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.07. Hozzászólás: 4786 Csatolások: 689 Azonosító: 128947 offline
|
Félig egyetértek az utálóival félig nem.. Mivel láttam róla több fotót azok többségén jól mutatott, de szerintem sok mindent a testvéreinek köszönhet ha lehet ezt így modani....
2014. szeptember 19. 15:55
|
|
FruFruChanAll My Life/By My Life™ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 11.09.05. Hozzászólás: 1645 Csatolások: 4550 Azonosító: 160107 offline
|
A karrier szerintem szerencse kérdése, szerencséd van, ha összejön. Lehet, hogy a családján keresztül kapaszkodott fel, de szerintem senki sem érdemli meg, így ő sem, hogy piszkálják.
2014. szeptember 19. 15:55
|
exoverdoseleech |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.28. Hozzászólás: 2353 Csatolások: 1181 Azonosító: 226704 offline
|
Szerintem igenis megállja a helyét modellként. Szép lány, arról pedig nem tehet, hogy hova született. Bírom mikor azt mondják rá, hogy még csak nem is szép...kiváncsi vagyok, hogy a monitor mögül milyen arcocskák is gondolják ezt róla
És nem, nem szeretem sem Őt, sem a családját.
2014. szeptember 19. 17:00
Lehet,hogy jó modell meg minden,de az biztos,hogy ha csak egy kicsit is,de közre játszott a sikerében az,hogy tvben szerepelt,meg,hogy ilyen a családja stb.
2014. szeptember 19. 17:52
|
|
cicusmicus8b!tch |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.27. Hozzászólás: 1004 Csatolások: 31 Azonosító: 184793 offline
|
e kepen tenyleg,khm..sorry csajszi de nem a legjobb ><
2014. szeptember 19. 18:21
|
|
ancsikakubikúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.21. Hozzászólás: 20 Csatolások: 0 Azonosító: 221513 offline
|
A képen borzalmasan néz ki
2014. szeptember 19. 19:22
|
|
itsChanelvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.25. Hozzászólás: 158 Csatolások: 4 Azonosító: 207195 offline
|
Viccesnek tartom, hogy olyanokat nyilatkozgat, hogy a családja és a valóságshow, amiben szerepelt nem segítették Őt a modellkarrierje során. És az a még viccesebb, hogy Ő ezt el is hiszi. Szép lány, de annyira unalmas a képeken, egyáltalán nem való modellnek. Meg tudom érteni, mások miért piszkálták, még ha egy kicsit csúnya dolog is volt tőlük.
2014. szeptember 20. 00:54
|
lilly008visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.09. Hozzászólás: 108 Csatolások: 0 Azonosító: 227299 offline
|
Hát megszívja, hogy honnan való, a nagyseggű buta tekintetű nővérét én sem csipázom. Nem is őt szivatnám, hanem inkább azt a botoxolt képű, hízásnak indult tehénkét:)
2014. szeptember 20. 09:58
|
|
Rika2014visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.31. Hozzászólás: 194 Csatolások: 0 Azonosító: 220276 offline
|
szerintem nem kéne mindenkinek ilyen ellenségesnek lenie azért mert valAkinek van tehetsége vagy pénze szerintem mindenkinek igaza van lehet hogy kicsit öntelet de van rá oka
2014. szeptember 20. 13:30
Valamilyen szempontból a modelleket is meg lehet érteni, hisz Kim és a Kardashian család miatt előnye van, ezt le se tagadhatja.
Több ezer fiatal lány a rajongója neki és az egész familiának, és ezt gondolom a tervezők is észrevették, ezért jó kampány modellnek megtenni Kendallt. Egyébként pedig minden modell féltékeny a másikra, példaképp ott van a Topmodell leszek! című műsor, ahol egymás háta mögött küldik el a lányokat a búsba mindennek. Mellesleg Kendall csinos lány, nem arról van szó, de szerintem felesleges ez a dráma.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: