Kendall Jennert piszkálta a többi modell a divatheteken
2014. szeptember 18. 20:18
|
|
Horváth Grétavisszatérő vendég |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 12.08.14. Hozzászólás: 430 Csatolások: 32 Azonosító: 183443 offline
|
Szerintem szép. Nézzétek meg a képeit.
2014. szeptember 18. 20:31
Ez tény hogy ő könnyebben/hamarabb bekerül egy Chanel bemutatóra vagy egy Mark Jacobsra, de az is tény hogy keményen dolgozik.
2014. szeptember 18. 20:36
|
Starlover5000visszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 14.06.02. Hozzászólás: 448 Csatolások: 2 Azonosító: 227002 offline
|
Szerintem szép.
2014. szeptember 18. 21:16
|
|
Miss.Elizabeth✨Focus✨ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.14. Hozzászólás: 1302 Csatolások: 9 Azonosító: 226085 offline
|
Én sajnálom.
2014. szeptember 18. 21:17
|
|
Csöppségvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.30. Hozzászólás: 470 Csatolások: 0 Azonosító: 214375 offline
|
Azoknak a modelleknek igaza van. Neki nem igazán kellett megerőltetnie magát. Ugyan már ne sajnáltassa itt magát. Őszintén szólva én nem tudok úgy gondolni rá, mint aki keményen megdolgozott azért, hogy ott lehessen ahol, mert ő csupán egy elkényeztetett kislány aki csupán csak jó családba született. (Itt az anyagi háttérre gondolok nem az IQ szintre, mint tudjuk az kissé alacsonyan van)
2014. szeptember 18. 21:28
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Minden éremnek két oldala van, ahogyan mondani szokás. Tényleg van ráció abban, hogy a Kardashian vezetéknév sokat nyom a latban. Viszont a családot érintő számtalan negatív kritika ellenére is azon a véleményen vagyok, hogy mindez az ő malmára hajtja a vizet. Elvégre a negatív reklám is reklám, nem? Pluszban ez a lányka a háta közepére sem kívánta eleinte ezt a szakmát, ám ahogyan látom az anyai-apai szigor győzött. Semmi bajom ezzel a lánnyal attól eltekintve, hogy milyen famíliája, de én nem vágok hátast a csajtól. Egyáltalán nincsenek egyedi, karakteres arcvonásai - ránézek és a következő pillanatban el is felejtem. A testalkata és a magassága ugyan stimmel, de kevés, nekem legalábbis. Ha Smith névvel áldotta volna meg a Sors, akkor azon ügyködne, hogy ösztöndíjat szerezzen és bejusson az USA egyik legelitebb egyetemére. Csak ennyit számít persze, hogy kinek a kije vagy.
Viszont a modell lányok/nők viselkedése tényleg eléggé primitív. Én értem, hogy féltékenyek a kiscsajra, hiszen konkurenciájuk van, de én még azzal sem tudnék ennyire rosszindulatú lenni, akit évek óta ismerek személyesen és egyáltalán nem csípek. Hát, nem vagyunk egyformák.
1 felhasználónak tetszik:
idone
2014. szeptember 18. 21:47
|
|
tothkincsivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.01. Hozzászólás: 267 Csatolások: 2 Azonosító: 223583 offline
|
Szegény, igaz hogy azért lett híres, mert a Kardashianek a nővérei, de ne rá legyenek mérgesek.
2014. szeptember 18. 22:22
|
nikkibella1♥"You will never lace up my Chuck Taylors" ♥ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 14.06.30. Hozzászólás: 1014 Csatolások: 422 Azonosító: 228531 offline
|
Liniii:Nagyon jól írtad
2014. szeptember 19. 06:17
|
reniszosziúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.22. Hozzászólás: 46 Csatolások: 0 Azonosító: 210109 offline
|
Az egész család úgy el van szállva, mint a győzelmi zászló. Én nem tudom sajnálni, tény, hogy nem csúnya, de nem is az a szépség, akitől elájulnék. A neve nélkül nem lenne ilyen foglalkoztatott. Az, hogy cigit tettek az italába, nem szép, de a modellszakmában ez abszolút nem meglepő. Ott tesznek keresztbe a modellek egymásnak, ahol tudnak, megy a konkurenciaharc a jobb, fizetősebb melóért.
2014. szeptember 19. 08:21
|
DylanSmith |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.01. Hozzászólás: 768 Csatolások: 0 Azonosító: 202974 offline
|
Nem ő az első, nem is az utolsó. Van aki már 16 éves kora óta dolgozik is, eltelik 3-4 év mire egy ilyen showra bekerül. Itt sincs feltétlenül igazságosság, visszont ez olyan mintha a munkatársunkat akarnánk szabotálni abban, hogy jól végezze a munkáját.
2014. szeptember 19. 08:25
|
B.Petravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.31. Hozzászólás: 363 Csatolások: 0 Azonosító: 207821 offline
|
Nem tudom sajnálni mert nem csinált életlben semmit csak annyi volt a dolga hogy megszülessen és máris híres lett... elhiszem hogy piszkálják, de nem sajnálom... ha mindenki ilyen családba születne biztosan nem dolgozna annyit mint egy átlagos normális lány
2014. szeptember 19. 08:30
|
B.Petravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.31. Hozzászólás: 363 Csatolások: 0 Azonosító: 207821 offline
|
istenem vannak itt ilyen kommentelők hogyha valaki nem szép nem lehet modell na ez nekem nagyon vicces ugyanis a modelleknek nem szépeknek kell hogy legyenek hanem magaaknak és vékonyaknak... szóval akik magasak és kitartóak nagyon azokból szerintem mind lehetne modell
2014. szeptember 19. 08:50
|
mbgamesvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.01. Hozzászólás: 485 Csatolások: 0 Azonosító: 170369 offline
|
Írigy modellekkel gyűlt meg a baja? Kicsit el van tájolva. Ez a lány akkora nulla, hogy ezek a modellek nem írigyek, hanem konkrétan igazságszolgáltatók. Mondja már meg valaki, hogy mi érdekes ebben a lányban, hogy ennyire felkapták. Nulla külső, annyi, hogy magas. Elég szánalmas, ha nem veszi észre, hogy csak a családja miatt foglalkoznak vele. Én is gyűlölöm az ilyen semmirekellőket.
2014. szeptember 19. 10:22
|
|
Lexa2007új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.25. Hozzászólás: 42 Csatolások: 0 Azonosító: 194666 offline
|
Sz*rból nem lehet várat építeni. Sokan mondják, hogy csak a nővére és a TV-s családja miatt lett felkapott, ami igaz is. DE! Ebben nőtt fel, tudja mi a helyzet a médiában, és azért meg kell hagyni, nem egy csúnya lány. Nem kellett annyit dolgoznia, mint a többi modellnek a sikerért, de valami mégis kellett - a nevén kívül - hogy egyáltalán foglalkozzanak vele. Ha nincs benne semmi, akkor ott ki is merült volna a karriere, amikor vége volt a TV shownak. És a kifutóra sem engednek fel csak úgy, meg kell dolgozni érte. Neki volt egy alap, és ezt ki is használta. De senki ne mondja nekem, hogy azok a modellek, akik piszkálták, nem ezt tették volna az ő helyében. Nem védeni akarom, nem is igazán bírom a csajt, de erről most ez a véleményem.
2014. szeptember 19. 11:37
|
|
Dojcy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.04.03. Hozzászólás: 1072 Csatolások: 51 Azonosító: 92123 offline
|
hát amúgy abban igazuk van, hogy vajmi kevés esélye lett volna a modellkarrierre, ha nem az aki, mert jól néz ki meg minden, de nem kiemelkedő, így egy átlagember nem kapott volna lehetőséget, mint ahogy azt ő megkapta
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.