Mint minden közszereplőnek, aki szépen lassan halad az ismertség és népszerűség felé, a Kardashian lányok húgának is meggyűlik a baja utálkozóival és irigyeivel.
A teljes cikkhez kattints ide!
Kendall Jennert piszkálta a többi modell a divatheteken
2014. szeptember 18. 19:06
|
|
Gesztenye2visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.23. Hozzászólás: 424 Csatolások: 0 Azonosító: 206949 offline
|
Az igaz, hogy ha nem a Kardashian família egyik aga lenne biztosan nem tartana ott ahol jelenlegtart.
Azonban az sem igaz hogy az ölébe hullott a siker. Valószínűleg neki sem volt könnyű és meg kellett dolgozni azért hogy ott legyen ahol tart.
Az irigy modellekben természetes , es talán jogos az irigység. De Kendall szerintem maradjon csömdben ds ünnepelje a szerencséjet. (Ezt csak úgy mondom, mert azért az az is igaz, hogy nem egy csúnya lány)
Azonban az sem igaz hogy az ölébe hullott a siker. Valószínűleg neki sem volt könnyű és meg kellett dolgozni azért hogy ott legyen ahol tart.
Az irigy modellekben természetes , es talán jogos az irigység. De Kendall szerintem maradjon csömdben ds ünnepelje a szerencséjet. (Ezt csak úgy mondom, mert azért az az is igaz, hogy nem egy csúnya lány)
2014. szeptember 18. 19:08
Szerintem ünnepelnie kellene a szerencséjére mert való igaz,hogy a Kardashian familía miatt tart ott ahol van.
2014. szeptember 18. 19:10
Hát ez igaz. Más modellek szívüket-lelküket beleadják hogy ott legyenek, lehet hogy Kendall is dolgozott valamennyit a sikerért, de azért neki jóval kevesebbet kellett a neve miatt. Nem csodálom hogy nem veszik komolyan.
2014. szeptember 18. 19:11
|
|
ReijaS๓๐๐ηSτץℓε ツ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.11. Hozzászólás: 1526 Csatolások: 31 Azonosító: 201759 offline
|
Ejj ezek a modellek micsoda kiállhatatlan népség. Lehet nekik nem szóltak hogy az élet bizony rohadt igazságtalan tud lenni. Ha nem így lenne nem ők keresnének milliókat a sétáért meg a pózolásért hanem akik keményen dolgoznak.
Cigit a pohárba tenni bosszúból
... briliáns elmék vehettek részt azon a divatbemutatón.
Cigit a pohárba tenni bosszúból
2014. szeptember 18. 19:14
Kendall gyönyörűen nézett ki a divatheteken.
Hiába öltöztették fel úgy, mint egy madárijesztőt még mindig szebb, mint bármelyik modell, aki felvonult itt.
Azért, mert ugye Kardashian családból való, egy ideig még piszkálni fogják. Mindenki volt új ebben a szakmában, szóval... , de azért neki a család hírneve besegített ebben. Megértem, azokat a modelleket, akik együtt vonultak ki vele, én is irigy vagyok rá, mivel gyönyörű lány, 10 kg smink nélkül is.
Azért, mert ugye Kardashian családból való, egy ideig még piszkálni fogják. Mindenki volt új ebben a szakmában, szóval... , de azért neki a család hírneve besegített ebben. Megértem, azokat a modelleket, akik együtt vonultak ki vele, én is irigy vagyok rá, mivel gyönyörű lány, 10 kg smink nélkül is.
2014. szeptember 18. 19:26
Biztos, hogy emiatt híres leginkább a modellvilágban. Szép is, de ugyan Kardashian! Biztos van ennek hátránya is, mondjuk olykor-olykor ciki és égő, de ebből a szempontból biztos nem.
2014. szeptember 18. 19:32
|
|
laaura_loveTe voltál a béke az örök háborúban! |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.07. Hozzászólás: 2036 Csatolások: 0 Azonosító: 227220 offline
|
Megtudom érteni! Kendall nem tudom mit keres itt!
2014. szeptember 18. 19:54
Ez szemétség. Kendall szerintem gyönyörű, és nem hiszem, hogy csak a neve miatt olyan híres. Mert ha csúnya lenne, tudjátok mikor kérnék fel modellnek.
2014. szeptember 18. 19:59
Gyönyörű és tehetséges.Nincs vita.Mindenki irigy,nyilván azt hiszik igazuk van,de ezt addig nem lehet tudni,amíg ki nem próbálnák úgy,hogy nem a Karashian family tagja.De ez sose lesz
2014. szeptember 18. 20:16
Habár a Kardishian nővérek nem a legnagyobb kedvenceim senki nem mondhatja,hogy Kendall nem dolgozott rengeteget a sikeréért
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: