Fergie Chelsea Lately show-jában utalt arra az örömteli hírt, hogy rég elhanyagolt második stúdiólemeze jövőre kerül a boltok polcaira.
A teljes cikkhez kattints ide!
2015-ben érkezik Fergie második stúdiólemeze
2014. szeptember 17. 17:46
Jesszus nagyon megöregedett, de ettől függetlenül már várom.
2014. szeptember 17. 19:55
az agyatok tokját öregedett meg ti birkák. csak 39 éves. a plasztika/botox viszont megtette hatását
2014. szeptember 17. 21:24
|
|
idoneTimmy Tim |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.20. Hozzászólás: 26335 Csatolások: 2440635 Azonosító: 180890 offline
|
Eldobom az agyam a sok kimagasló kommenttől
Szerintem itt most nem a kinézet a fontos, hiszen ő nem modell. Egy énekesnőnek az a dolga, hogy nem bájával és anorexiás testével paródiázzon, hanem dalaival és zenei munkájával érjen el valamit, tudjon arról a szakmáról, amiben dolgozik, valamit és az Isten szerelmére hát értsen hozzá.
Öreg vagy nem, nekem örök kedvenc és már várom, hogy ismét halhassam őt. Rég készül a lemez, már le is mondtam róla, mivel sokat nem lehetett róla hallani, de örvendek, hogy végre folytatják és hamarosan (mert ugye az a 2015 nincs olyan messze
) ismét élvezhetem a dalait.
Szerintem itt most nem a kinézet a fontos, hiszen ő nem modell. Egy énekesnőnek az a dolga, hogy nem bájával és anorexiás testével paródiázzon, hanem dalaival és zenei munkájával érjen el valamit, tudjon arról a szakmáról, amiben dolgozik, valamit és az Isten szerelmére hát értsen hozzá.
Öreg vagy nem, nekem örök kedvenc és már várom, hogy ismét halhassam őt. Rég készül a lemez, már le is mondtam róla, mivel sokat nem lehetett róla hallani, de örvendek, hogy végre folytatják és hamarosan (mert ugye az a 2015 nincs olyan messze
2014. szeptember 17. 21:41
|
Starlover5000visszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 14.06.02. Hozzászólás: 448 Csatolások: 2 Azonosító: 227002 offline
|
öregebb lett Fergie
2014. szeptember 18. 11:17
Örülök hogy végre kiadja második stúdió albumát,az első albumát is nagyon szerettem,remélem ebben a korongban sem fogok csalódni.
2014. szeptember 19. 19:35
|
|
Vanessa BloomYoncé |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.17. Hozzászólás: 1318 Csatolások: 3477 Azonosító: 194184 offline
|
Remélem jó lesz mert Fergie egy remek énekesnő és remélem kihozza magából a maximumot.
Én mindenesetre meghallgatom majd és akkor alkotok róla véleményt meghallgatás nélkül nem lehet véleményt mondani mert addig nem tudjuk hogy miről beszélünk!!!!
Két esélyes a dolog de majd a végeredmény bizonyítja hogy jó vagy rossz lesz az új albuma!!
Én mindenesetre meghallgatom majd és akkor alkotok róla véleményt meghallgatás nélkül nem lehet véleményt mondani mert addig nem tudjuk hogy miről beszélünk!!!!
Két esélyes a dolog de majd a végeredmény bizonyítja hogy jó vagy rossz lesz az új albuma!!
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: