Sex and the City / Szex és New York (1998-2004)
2006. szeptember 22. 00:12
|
|
Candy Perfume Girl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.04.17. Hozzászólás: 1401 Csatolások: 2279 Azonosító: 15072 offline
|
Szuper, látom, sikerült a feltöltés, hurrá! :-)
Nagyszerû képek egyébként, számomra fõleg a ruhák miatt, meg amúgy is imádtam a 6. évadot, szóval hatalmas köszi a képekért!
Nagyszerû képek egyébként, számomra fõleg a ruhák miatt, meg amúgy is imádtam a 6. évadot, szóval hatalmas köszi a képekért!
2006. szeptember 22. 19:59
|
|
ElleTrue Blood |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 06.09.07. Hozzászólás: 2767 Csatolások: 23117 Azonosító: 17658 offline
|
Idézet(Candy Perfume Girl @ 2006. September 21. - 23:12)
Igen, sikerült, köszi a segítséget
Szerintem is ebben az évadban vannak a legjobb ruhák
Csak azt sajnálom, hogy a két utolsó részbõl, amikor Párizsba megy, nincs semmi kép
2006. szeptember 24. 20:58
|
|
Candy Perfume Girl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.04.17. Hozzászólás: 1401 Csatolások: 2279 Azonosító: 15072 offline
|
Szuper képek, köszi!
2006. november 01. 11:12
|
rosechatúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.09.16. Hozzászólás: 20 Csatolások: 0 Azonosító: 17894 offline
|
Idézet(Candy Perfume Girl @ 2006. September 21. - 23:12)
Én is imádom a 6.at,az a legjobb évad
Idézet(Elle @ 2006. September 22. - 18:59)
Igen, sikerült, köszi a segítséget 
Csak azt sajnálom, hogy a két utolsó részbõl, amikor Párizsba megy, nincs semmi kép
Eddig még csak kicsi képeket láttam ezekbõl a részekbõl,elárulnád hogy honnan van a hq?
2006. november 01. 12:51
|
|
ElleTrue Blood |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 06.09.07. Hozzászólás: 2767 Csatolások: 23117 Azonosító: 17658 offline
|
Idézet(rosechat @ 2006. November 1. - 11:12)
Én is imádom a 6.at,az a legjobb évad
Annyira gyönyörû benne Carrie..és igen..a ruhák is fantasztikusak:-)))Egyik kedvencem az a rózsaszín valami sapkával,amikor Miranda gyerekét viszi babakocsiban:-)))De a párizsi ruhák is nagyon jók!!!Meg tetszik az a kék is,amin Mirandával sétál!!!:-))
Eddig még csak kicsi képeket láttam ezekbõl a részekbõl,elárulnád hogy honnan van a hq?
Sajnos eddig nem találtam egyet se
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.

2 felhasználónak tetszik: