Ők 2014 legbefolyásosabb popénekesei!
2014. szeptember 16. 16:18
Mindenkinek gratulálok!
Kivétel Justin Bieber-nek...
2014. szeptember 16. 16:58
|
|
sztármániavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.10. Hozzászólás: 126 Csatolások: 0 Azonosító: 227386 offline
|
Gratula!!!!!!!!
2014. szeptember 16. 17:51
|
|
E. és Zendaya everMelankólikus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.15. Hozzászólás: 1327 Csatolások: 10 Azonosító: 216874 offline
|
Jó kis cikk!
2014. szeptember 16. 18:02
Hát,ezek közül mindegyiket ismerem...Az előttem szólóknak igazuk van: miért pont Miley Cyrus van itt?Miért nem Demi Lovato?
Én személy szerint beraknám még az 5sos-t,de ők még nem annyira híresek....://Sajnos....
Én személy szerint beraknám még az 5sos-t,de ők még nem annyira híresek....://Sajnos....
2014. szeptember 16. 18:20
|
|
kissangela2003Queen of Sarcasm |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.30. Hozzászólás: 2075 Csatolások: 0 Azonosító: 225173 offline
|
Ezek téleg befolyásos énekesek.
2014. szeptember 16. 18:37
|
|
Gesztenye2visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.23. Hozzászólás: 424 Csatolások: 0 Azonosító: 206949 offline
|
Miley helyett én szívesebben látnám ott Demit (csak egy példa) illetve az 1D nem egy személy, szoval khmm... spórolni akartak a hellyel. De ez csak megjegyzés, természetesen az 5 srác nagyjából ugyan annyit ér.
viccen kívül Lady G-t lentebb, Katy-t meg mondjuk fentebb tettem volna (ha a személyes listám lenen)
2014. szeptember 16. 18:39
Egyetértek ezzel a listával akkor is ha Demikém nincs is itt.Sajnálom,mert igazán megérdemlhette volna!Hiszen ő jóval tehetségesebb Mileynál vagy éppen a One Directionnal.igaz,ez a lista a menőségen is alapul.De Demin kívűl még jó pár embernek ott lenne a helye.
Azon kívűl mindenkinek szívből gratulálok!
Azon kívűl mindenkinek szívből gratulálok!
2014. szeptember 16. 18:43
Idézet
Mercédesz Márton írta:
Na...még valaki aki azt mondja:
"Justin semmit se ér!" ???
Mert rengeteget ér!!!
Justin ♥
Na...még valaki aki azt mondja:
"Justin semmit se ér!" ???
Mert rengeteget ér!!!
Justin ♥
teljesen egyetértek
2014. szeptember 16. 18:52
|
|
Nina 10posh tea drinker |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.09. Hozzászólás: 5961 Csatolások: 2199 Azonosító: 191214 offline
|
Szeretem Taylor-t, de a Shake It Off címû száma szerintem a karrierje mélypontja.
Lady GaGa, Katy Perry, Shakira, Rihanna. Természetes, hogy felkerültek a listára, nagyon tehetséges énekesnõk.
A többihez hozzá sem szólok, Britneyvel és Madonnával nincs semmi bajom, viszont a többit ki nem állhatom. Sok tinilány van a világon így teljesen érhetõ, hogy az 1D és Justin is felkerültek a listára, Miley meg a meztelenkedõs videóival vonza az embereket.
Lady GaGa, Katy Perry, Shakira, Rihanna. Természetes, hogy felkerültek a listára, nagyon tehetséges énekesnõk.
A többihez hozzá sem szólok, Britneyvel és Madonnával nincs semmi bajom, viszont a többit ki nem állhatom. Sok tinilány van a világon így teljesen érhetõ, hogy az 1D és Justin is felkerültek a listára, Miley meg a meztelenkedõs videóival vonza az embereket.
2014. szeptember 16. 19:01
|
|
itsChanelvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.25. Hozzászólás: 158 Csatolások: 4 Azonosító: 207195 offline
|
Viccesnek tartom, hogy Justin kiadott egy albumot januárban, az év többi részében pedig nem csinált túl sok mindent, mégis felkerült a listára, ráadásul a második helyre. Kicsit csalódás, hogy ez nem a zenéje miatt van, hanem a botrányai és különböző drogos ügyei miatt. A lista többi tagja viszonylag várható volt, Rihanna, Shakira, Katy Perry teljes mértékben megérdemelték, viszont Taylor Swift nem tudom, mit keres itt. Egy dalt adott ki ebben az évben - javítsatok ki, ha tévedek - és az is borzalmas lett.
2014. szeptember 16. 19:04
|
|
MiliDirectionervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.22. Hozzászólás: 272 Csatolások: 1 Azonosító: 212312 offline
|
Grat Mindenkinek!!!
<33
2014. szeptember 16. 19:18
|
|
selenator14új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.02. Hozzászólás: 20 Csatolások: 0 Azonosító: 222110 offline
|
grat mindenkinek
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: