Hamarosan visszatér a One Direction
2014. szeptember 15. 18:58
|
DylanSmith |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.01. Hozzászólás: 768 Csatolások: 0 Azonosító: 202974 offline
|
hallottam már 1-2-t elég is volt, köszi.
2014. szeptember 15. 19:16
|
|
laaura_loveTe voltál a béke az örök háborúban! |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.07. Hozzászólás: 2036 Csatolások: 0 Azonosító: 227220 offline
|
Vááááárom :3
2014. szeptember 15. 19:22
Visszatérni? Amikor a csapból is ők folynak?
Az a baj, tudjátok, hogy a dájreksönerek kilencven százaléka a szemével hallgat zenét... Nem utálom őket, csak már a falra mászok ettől a felhajtástól. És a zenéjükért sem vagyok oda. Öt cukipofi egy rohadt jó menedzsmenttel a hátuk mögött. Nem azt mondom, hogy utálni kell őket, meg nem érnek semmit, de néhány "fan" (mondjuk a fél világ) elgondolkodhatna azon, hogy mit is eszik annyira rajtuk. Biztos vagyok benne, hogy nem a zenéjükért imádja őket az a kitudjahánymillió kislány (hallottak tőlük két számot, rágugliztak, beájultak öt képtől, vetettek 1D-s pólót a Teszkóba', és tádámm, ők máris directionerek). Londonban akárhová bementem, mindenhol lehetett kapni valami 1D-set, a múzeumshopokban is. Egyébként vannak directioner barátaim, de nekik értelmes érveik is vannak mellettük, nem csak a szokásos "de tiszta helyesek, meg viccesek, meg édesek együtt" duma. Szóval, engem igazából ez a borzasztó felhajtás zavar körülöttük.
(Értelmes fanok, ez nem nektek szólt.)
Az a baj, tudjátok, hogy a dájreksönerek kilencven százaléka a szemével hallgat zenét... Nem utálom őket, csak már a falra mászok ettől a felhajtástól. És a zenéjükért sem vagyok oda. Öt cukipofi egy rohadt jó menedzsmenttel a hátuk mögött. Nem azt mondom, hogy utálni kell őket, meg nem érnek semmit, de néhány "fan" (mondjuk a fél világ) elgondolkodhatna azon, hogy mit is eszik annyira rajtuk. Biztos vagyok benne, hogy nem a zenéjükért imádja őket az a kitudjahánymillió kislány (hallottak tőlük két számot, rágugliztak, beájultak öt képtől, vetettek 1D-s pólót a Teszkóba', és tádámm, ők máris directionerek). Londonban akárhová bementem, mindenhol lehetett kapni valami 1D-set, a múzeumshopokban is. Egyébként vannak directioner barátaim, de nekik értelmes érveik is vannak mellettük, nem csak a szokásos "de tiszta helyesek, meg viccesek, meg édesek együtt" duma. Szóval, engem igazából ez a borzasztó felhajtás zavar körülöttük.
(Értelmes fanok, ez nem nektek szólt.)
2014. szeptember 15. 19:32
|
|
Little Thingsúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.03. Hozzászólás: 7 Csatolások: 0 Azonosító: 230734 offline
|
Ugy varom mar *-*
2014. szeptember 15. 19:48
|
|
AndiSalvatorevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.09. Hozzászólás: 116 Csatolások: 0 Azonosító: 223976 offline
|
Visszatér? Mert elvoltak tűnve, magyarán szünetet tartottak? Mert nálam a visszatérés azt jelentené ha mondjuk néhány évre visszavonultak volna, de nem, mert ők tudtommal csak turnéztak XD
2014. szeptember 15. 19:53
|
|
BelieberDirectioner7visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.14. Hozzászólás: 317 Csatolások: 0 Azonosító: 209223 offline
|
Már nagyon nagyon várom már az új lemezüket!!♥♥♥
2014. szeptember 15. 20:21
Nagyon jó a borító. Annyira izgatott vagyok. Nagyon várom
2014. szeptember 15. 20:22
Hát ki tudja milyen lesz...lehet,hogy csalódás lesz
2014. szeptember 15. 21:01
|
|
Pocok2001freestyler |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.03. Hozzászólás: 3503 Csatolások: 483 Azonosító: 189007 offline
|
Kíváncsi vagyok, mennyiben fog ez különbözni az előzőktől (várjál...várjál...várj egy kicsit...tippelhetek? SEMMIBEN)
Annyira unalmas, hogy mindenhol ott vannak, de semmi IGAZI, igényes zenei anyagot nem tudnak felmutatni...
És amúgy mi az, hogy visszatérnek? Mint, ahogy írtam, és ahogy mások írták előttem, visszatérni csak úgy lehet, ha előtte eltűntek
Ők pedig sajnos még mindig nagyon is itt vannak, pedig igazán eltűnhetnének!
Annyira unalmas, hogy mindenhol ott vannak, de semmi IGAZI, igényes zenei anyagot nem tudnak felmutatni...
És amúgy mi az, hogy visszatérnek? Mint, ahogy írtam, és ahogy mások írták előttem, visszatérni csak úgy lehet, ha előtte eltűntek
2014. szeptember 15. 21:17
|
|
CsajSziiiii 14új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.22. Hozzászólás: 79 Csatolások: 0 Azonosító: 232011 offline
|
Biztos hogy olyan jó lesz mint a többi <3 <3 *-*
2014. szeptember 15. 21:57
|
|
Miss.Elizabeth✨Focus✨ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.14. Hozzászólás: 1302 Csatolások: 9 Azonosító: 226085 offline
|
Már várom.
2014. szeptember 15. 21:59
|
Starlover5000visszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 14.06.02. Hozzászólás: 448 Csatolások: 2 Azonosító: 227002 offline
|
biztos szuper dal lesz
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: