Már baromira unalmas, hogy a csapból is Justin és Selena magánélete folyik. Találgatják, hogy együtt vannak vagy mégsem. ha együtt vannak legyenek, ha nem akkor meg ne.
Jelena ismét egymásra talált
2014. szeptember 14. 12:42
|
|
LadyHepburnúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.05. Hozzászólás: 70 Csatolások: 0 Azonosító: 230883 offline
|
Ehhez, a témához már nem lehet mit hozzáfűzni.
Már baromira unalmas, hogy a csapból is Justin és Selena magánélete folyik. Találgatják, hogy együtt vannak vagy mégsem. ha együtt vannak legyenek, ha nem akkor meg ne.
2014. szeptember 14. 12:47
|
|
PuppySasha34visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.06. Hozzászólás: 124 Csatolások: 0 Azonosító: 230957 offline
|
Ez még hányszor lessz igy mert engem már eléggé idegesít ._.
2014. szeptember 14. 12:50
Ez már szánalmas, nagyon unom, hogy mindig a se veled se nélküled kapcsolatukról van szó. Már szerintem mindenki leszarja. Reklámfogás az egész. Két álszent.
2014. szeptember 14. 13:04
Nem értem minek ilyen cikkeket írni mikor már a csapból is ezek folynak víz helyett, kár elárasztani az oldalt "Jelena" cikekkel.
2014. szeptember 14. 13:47
Komolyan? Megint? Már a könyökömön jön ki ez az egész dolog. A se veled se nélküled kapcsolatok szinte 99% halálra van ítélve. És az amit csinálnak,megint együtt,remek ,de ha megint jönnek a szakítos cikkek is...
2014. szeptember 14. 14:04
|
|
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline
|
Ez rosszabb, mint egy 5000 részes szappanopera.
Egyébként szerintem ők maguk sem tudják követni a kapcsolatukat. Már várom a szakításról szóló cikket.
2014. szeptember 14. 14:35
|
|
BelieberDirectioner7visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.14. Hozzászólás: 317 Csatolások: 0 Azonosító: 209223 offline
|
Istenem de unom már. Szeretem Justint de már hidegen hagy a kapcsolatuk.
2014. szeptember 14. 14:36
|
sarika2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.14. Hozzászólás: 3762 Csatolások: 0 Azonosító: 171194 offline
|
döntsék már el,hogy mit akarnak,mert ez már unalmas:)))))
2014. szeptember 14. 14:42
|
|
Mercédesz Mártonvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.06. Hozzászólás: 193 Csatolások: 0 Azonosító: 195507 offline
|
De jó
Tudom sokan nem örülnek nekik...:/
De miért?Igazából senki se tudja h milyen Justin igazából...De én Belieber is vagyok so semmi bajom vele
Grat nekik!!!
De miért?Igazából senki se tudja h milyen Justin igazából...De én Belieber is vagyok so semmi bajom vele
Grat nekik!!!
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.

0 felhasználónak tetszik: