Én szeretem Selenát de ez már egy kissé unalmas:együtt vagyunk nem vagyunk...
Selena olyan szép lány és ilyen fiúkra vesztegeti az idejét min JustIn!
Jelena ismét egymásra talált
2014. szeptember 20. 19:28
2014. szeptember 21. 17:18
|
|
Selenator112új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.23. Hozzászólás: 66 Csatolások: 0 Azonosító: 232060 offline
|
Csak úgy mondom hogy a normál magánéletben is van olyan hogy egyszerűen nem bírunk elszakadni a szerelmünktől. Selena és Justin nem tehet arról hogy mind ez a nyilvánosság előtt történik. Híresek. Ez van ez az igaz szerelem mindig egymásra találnak <3
2014. szeptember 22. 18:07
Engem különösebben nem érdekel ez az egész "Jelena" dolog, a cikkeket is csak szimpla kíváncsiságból olvasom, és hozzászólni sem szoktam ezekhez. Viszont most már engem is kezd idegesíteni ez a se veled, se neélküled kapcsolat. Természetesen nem tehetnek arról, hogy a média minden egyes lépésükről cikket ír, de pont ezért (és a saját érdekükben) kéne eldönteniük, hogy akkor most mit is akarnak pontosan. Ha a helyükben lennék is unnám már ezt a folyamatos szakítunk-összejövünk-szakítunk-összejövünk dolgot.
Természetesen sok boldogságot kívánok nekik, de akkor ez most már legyen végleges.
Természetesen sok boldogságot kívánok nekik, de akkor ez most már legyen végleges.
2014. szeptember 22. 19:28
|
|
Ritya |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.15. Hozzászólás: 2288 Csatolások: 246 Azonosító: 231566 offline
|
Selenát nagyon szeretem, de Justint nem és nem örülök hogy megint együtt vannak.Selena mindig azt mondja hogy már nem érdekli és mégis összejönnek.Ebből megint szakítás lesz
2014. szeptember 26. 15:08
|
|
Bernadett1105új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.24. Hozzászólás: 50 Csatolások: 0 Azonosító: 210289 offline
|
Örülök hogy újra együtt vannak de ez már kezd egy kicsit uncsi lenni
2014. szeptember 28. 15:59
|
|
amanda2000₩αяяıסя† |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.10. Hozzászólás: 5952 Csatolások: 116 Azonosító: 201753 offline
|
Jóóóólvan ezaaaz írjatok még 500000000000 cikket arról, hogy: "Selena és Justin megint egymásratalált" Selena és Justin összevesztek" blalalalalala!!! Már nagyon elegem van!!!! A másik meg, hogy annyiszor szakítottak már meg összejöttek már, hogy nekem már foggalmam nincs, hogy most mi van. (Mondjuk szerintem jobb is) És valaki ezt még nem unja????? Pffff...
2014. szeptember 28. 18:58
|
|
xshadow hunterxúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.28. Hozzászólás: 62 Csatolások: 0 Azonosító: 233895 offline
|
Nem vagyok oda értük szóval nem is nagyon érdekel.
xd
2014. szeptember 30. 16:22
Folyton összevesznek és kibékülnek,de kérdem én,miért kell erről minden egyes alkalommal cikket írni?
Akit érdekel,aki szereti legalább az egyikőjüket, az úgy is tudja,hiszen látja az instagram képeken,a twitter posztokban. Mivel mindketten elég megosztó személyiségek,szerintem teljesen fölösleges naponta cikket írni erről,úgy is csak a rajongók és utálók haragos összecsapása lesz olvasható a cikk(ek) alatt.
2014. október 03. 14:59
|
|
Tinibálványvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.14. Hozzászólás: 491 Csatolások: 0 Azonosító: 206119 offline
|
JELENA!! ♥♥
2014. október 06. 13:50
|
|
aicheúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.19. Hozzászólás: 57 Csatolások: 1 Azonosító: 158795 offline
|
Ez már vicc lehet Selena nem rég azt nyilatkozta hogy érett pasit akar és hogy Justin kisfiú hozzá de akkor miért jön megint összevele Justin is hülye (imádom őt de ez már sok) nekem ez már kezd elég idegesítő lenni és én úgy érzem hogy Selena kihasználja (saját vélemény) én nem bírom Selenát egyáltalán idegesít hogyha Justin végre boldog neki tönkre kell tennie ....
2014. október 08. 14:00
|
rosa82 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.09. Hozzászólás: 2234 Csatolások: 0 Azonosító: 201674 offline
|
Már szakítottak is és megint kezdődik ,hogy Justin képeket posztol Selenáról. A csajnak leginkább orvos kéne aki kigyógyítaná a hülyeségből és talán nem menne vissza mindig Justnihoz. Justni meg próbáljon meg egy nőnél megmaradni az ,hogy nem vagytok egy városban v. országban a pároddal nem jelenti ,hogy nem jön rá ha mással enyelegsz
2014. november 08. 12:39
|
|
Tóth Zsóffiiiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.24. Hozzászólás: 97 Csatolások: 30 Azonosító: 213998 offline
|
jelena <3 sokáig
:*
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Selena Gomez azonban visszatér.

0 felhasználónak tetszik: