Jelena ismét egymásra talált
2014. szeptember 15. 21:17
|
|
ariana grande14tattooed girl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.02. Hozzászólás: 1803 Csatolások: 104 Azonosító: 228631 offline
|
Én nem tudom elmondani h hányszor szakítottak és jöttek újra össze. Bàr nem baj, de én itt Selenát sajnálom a legjobban, jobbat érdemelne Justinnál.
2014. szeptember 16. 12:13
|
|
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9489 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline
|
megint a legolvasottabb cikk, pont erre megy ki ez az egész, hogy beszéljenek róluk, semmi többre és el is érik. külön külön mondjuk kedvelem őket de ez a gusztustalan marketing mindig undort vált ki belőlem.
2014. szeptember 16. 22:32
|
|
zrenaklaudiavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.30. Hozzászólás: 315 Csatolások: 4 Azonosító: 220214 offline
|
Erre már keksz sem jár.
2014. szeptember 17. 08:54
|
|
anzi7Mrs. Tomlinson |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.15. Hozzászólás: 4240 Csatolások: 9 Azonosító: 191626 offline
|
Na erre kimondom,hogy undorító. Ez az egész csak azért van,hogy mindenki rájuk figyeljen, Ez már beteges. Selena egy szép csaj,bár a tehetsége engem nem nyűgöz le. Miért kell neki az a hülye Justin??? öööööö. De már nagyon elegem van ebből. Nem vagyok rájuk kíváncsi,mégis minden 2. cikk róluk szól.. azt hittem ennél azért komolyabb a starity!!!!
2014. szeptember 17. 08:58
|
|
anzi7Mrs. Tomlinson |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.15. Hozzászólás: 4240 Csatolások: 9 Azonosító: 191626 offline
|
Szinti 22 -vel egyet értenék,ha nem ilyen durva módon írta le volna a véleményét,mert ez kicsit,na jó nagyon fura. De amit el akart mondani,vagyis a lényege í mondandójának igaz.Ha jól értelmeztem :/
2014. szeptember 17. 17:22
|
|
flowerGirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.21. Hozzászólás: 179 Csatolások: 0 Azonosító: 204134 offline
|
Én is egyet értek Szinti 22-vel ,mert teljesen igaza van és amúgy ezt csak figyelem felkeltés miatt csinálják.
2014. szeptember 17. 19:21
|
|
Tigris2011visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.24. Hozzászólás: 343 Csatolások: 330 Azonosító: 162608 offline
|
Háát okéés -.-""
2014. szeptember 17. 21:10
|
|
AngelGirl00 |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 14.06.14. Hozzászólás: 562 Csatolások: 185 Azonosító: 227598 offline
|
Egyet értek az előző hozzászólóval!
2014. szeptember 18. 00:08
|
Starlover5000visszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 14.06.02. Hozzászólás: 448 Csatolások: 2 Azonosító: 227002 offline
|
Egyet értek az előző hozzászólókkal!Nagyon unom már!
2014. szeptember 18. 14:50
Szinti22: Nah nagyon gyorsan száj le a földre!!
Kinek képzeled te magad?!! Kit érdekel a te "szerelmi" történeted??!!! Más már nem lehet szerelmes mert a te kiszemeltednek van barátnője??!! Na álljon már meg a menet!
És mi jogon mondott a Selenátoroknak meg a Biebereknek hogy kuss?? Ki vagy te??!! -.- Mindenki ahhoz a cikkhez írt commentett amelyikhez csak szeretne! És mi jogon írod LoveNessának hogy ne merjen még egyszer Jelenás cikket írni?!! Ki vagy te??!! Mit képzelsz magadról??!! Szálljál már le a földre! Nem vagy vagány!! A szerelmi történeted meg marhára nem érdekel! Mindenkinek vannak gondjai nem csak neked! Igen ők is emberek de ők ismertebbek mint mi! Ők sztárok! Joggal lettek híresek. Ha nem szereted JB meg Selenát akkor meg minek olvasod el? a cikket??
..-.- Szánalmas vagy!! Teszed az agyad, lököd a dumád ami még egy cseppet sem menő.
Bolond vagy??
én nem tudom mi van veled de ezen most jót nevettem. KÖSZI!
Szerintem semmi olyat nem tett a Starity hogy "neked" fel kellene jelenteni. Nem tett ellened semmit a weboldal! MEG MI JOGON BESZÉL ILYEN SZÉPEN A SZTÁROKRÓL??!! Mit tettek ellened?? Hát komolyan mondom akkora egy szánalom vagy!
Igen én se vagyok Jelena fan szeretem őket de én is unom már! Mellesleg szépen is beszélhetnél/írhatnál. Ezzel a hülyeséggel most csak magadat égetted le!
Amúgy meg kultúra is szorult beléd "szépségem"
XD
Kinek képzeled te magad?!! Kit érdekel a te "szerelmi" történeted??!!! Más már nem lehet szerelmes mert a te kiszemeltednek van barátnője??!! Na álljon már meg a menet!
És mi jogon mondott a Selenátoroknak meg a Biebereknek hogy kuss?? Ki vagy te??!! -.- Mindenki ahhoz a cikkhez írt commentett amelyikhez csak szeretne! És mi jogon írod LoveNessának hogy ne merjen még egyszer Jelenás cikket írni?!! Ki vagy te??!! Mit képzelsz magadról??!! Szálljál már le a földre! Nem vagy vagány!! A szerelmi történeted meg marhára nem érdekel! Mindenkinek vannak gondjai nem csak neked! Igen ők is emberek de ők ismertebbek mint mi! Ők sztárok! Joggal lettek híresek. Ha nem szereted JB meg Selenát akkor meg minek olvasod el? a cikket??
Bolond vagy??
2014. szeptember 18. 15:44
|
|
SáraaSellyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.10. Hozzászólás: 244 Csatolások: 0 Azonosító: 218991 offline
|
Nem akartam hogy ez megtörténjen.
2014. szeptember 18. 19:14
|
|
hungergamesFan16aha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.29. Hozzászólás: 1616 Csatolások: 1 Azonosító: 185038 offline
|
Szinti 22 lényegében igazad van, de minden rendben? Mentális állapotra értendő.
2014. szeptember 18. 19:19
Idézet (Szinti22 @ 2014.09.15. 11:02)
LoveNessa te meg csak mégegyszer próbálj meg egy ilyen cikket kiadni a kezedből...nagyin megfogod bánni!!!Meg az egész Starity!!,
szerintem az egész sztariti retteg
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: