Jelena ismét egymásra talált
2014. szeptember 15. 10:01
|
Jelenator_Esztii_94új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.15. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 233385 offline
|
ONEDIRECTION20 : Elmehetsz a jó büdös kurva anyádba
JELENA HATEREK OFF!
2014. szeptember 15. 10:54
|
|
Szinti22visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.22. Hozzászólás: 232 Csatolások: 0 Azonosító: 229953 offline
|
NA JÓ!!!!ITT BETELT A POHÁR!!!ELEGEM LETT!!!MI A FARNC EZ STARITY,HOGY MINDEN RÓLUK SZÓL ITT???!!!MÁST NEM IS LEHET OLVASNI!!!!CSINÁLJANAK MÁR EGY KÜLÖN BLOGOT VAGY OLDALT ENNEK A KETTŐ MOCSADÉKNAK ÉS LEGYEN A CÍME BRAZIL-ARGENTÍN-MEXIKÓI SZAPPANOPERA SZALONNÁVAL ÉS JUSZTINÁVAL!!!!KIT ÉRDEKEL,HOGY MI VAN EZZEL A KETTŐ OCSMÁNNYAL????SEMMIT NEM TETTEK SENKIÉRT SEM,KIS ÁLSZENTEK,MAGUKNAK VALÓK!!!!FEL FOGOM JELENTENI A STARITY-T EZ MIATT!!! FÚÚ ÉS SELANATOROK MEG BELIEBEREK K*SSOLJATOK INNEN MERT LAPÁTTAL VERLEK SZÉT TITEKET!!! -.-
2014. szeptember 15. 11:00
|
|
Szinti22visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.22. Hozzászólás: 232 Csatolások: 0 Azonosító: 229953 offline
|
BASZUS ÉN IS MINGYÁRT KIÍROM,HOGY HÉT HÓNAPJA TETSZIK A SULI EGYIK LEMENOBB PASIJA..ES FAJ HA LATOM,ALOMBA SIROM MAGAM MINDEN ESTE ES IDEGBAJT KAPOK,H NEM LEHET AZ ENXEM...NEMREG KIDERULT,H VAN CSAJA,DE MINDIG NEZ ES MOSOYOG RAM VALAMELYIK NAP NEKIMENTEM ES MOSOLYGOTT...AZT HISM TETSZEK NEKI,DE AKKOR MIERT VAN CSAJA...MOST JO,H LEIRTAM A SZERELMI ELETEM????MI IS UGYANOLYAN EMBEREK VAGYUNK MINT OK,NEHIGYMAR OK TOBB TORODEST/FIGYELMET ERDEMLJENEK...ELEGEM VAN...-.-
2014. szeptember 15. 11:37
|
|
kivi02új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.21. Hozzászólás: 4 Csatolások: 0 Azonosító: 217181 offline
|
Szinti22 és a többiek tényleg megvan írva ugyanez a sztori minden héten legalább 2-szer de a legjobb ha magasról leszarjátok....de amúgy is Szinti mi a franc bajod van semmit nem csináltak neked/ellened és nem is ismered LoveNessat se (gondolom nem ismered) miért fenyegeted??? ha unalmas a cikk vagy nem tetszik akkor ne olvasd el és ha az oldal se tetszik lépj ki vagy jelentkezz ki ENNYI!!!!!!!
2014. szeptember 15. 12:23
|
|
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8894 Csatolások: 233962 Azonosító: 59785 online
|
Te jó ég, vannak itt egyének, akiket elküldenék szívesen agypótlásra.
De tudtam, hogy lesz belőle cikk, mikor megláttam JJ-n a hírt.
Már meg sem lepődöm, azt megtettem az első 600 alkalommal.
De tudtam, hogy lesz belőle cikk, mikor megláttam JJ-n a hírt.
2014. szeptember 15. 12:54
|
|
léda00 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.16. Hozzászólás: 650 Csatolások: 0 Azonosító: 211915 offline
|
Nekem is elegem van abból,hogy minden Selenáról és Justinról szól,na,de Szinti22 azért ennyire nem kell felkapni a vizet!
Ráadásul tényleg senkit nem érdekel a szerelmi életed,már bocsi...Én sem bírom ezt a két sztárocskát,de a véleményemet kicsit kulturáltabban szoktam közölni...
Ráadásul tényleg senkit nem érdekel a szerelmi életed,már bocsi...Én sem bírom ezt a két sztárocskát,de a véleményemet kicsit kulturáltabban szoktam közölni...
2014. szeptember 15. 14:21
|
|
Selena Gomez 199ari |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.05. Hozzászólás: 2003 Csatolások: 9 Azonosító: 168601 offline
|
Idézet (Szinti22 @ 2014.09.15. 11:02)
LoveNessa te meg csak mégegyszer próbálj meg egy ilyen cikket kiadni a kezedből...nagyin megfogod bánni!!!Meg az egész Starity!!,
Már ne haragudj hogy megkérdezem, de te bolond vagy? Egy: senkit sem érdekel a szerelmi életed. Kettő: miért ocsmányozod le őket? Kinek képzeled magad? Tudod, az ocsmány inkább te vagy ha már itt tartunk és mégis minek fenyegetsz te másokat? Nem kötelező elolvasni a róluk szóló cikket te idióta. Inkább mások fognak szétverni egy lapáttal ha nem tanulsz meg viselkedni kis hülyegyerek.
2014. szeptember 15. 14:22
|
|
Selena Gomez 199ari |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.05. Hozzászólás: 2003 Csatolások: 9 Azonosító: 168601 offline
|
Sel jobbat érdemelsz, de úgyis rá fogsz jönni.
2014. szeptember 15. 14:42
|
|
sg1992☾ cold hands |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.25. Hozzászólás: 15253 Csatolások: 8754 Azonosító: 215855 offline
|
Szinti22 már bocs de jó lenne ha normális véleményt írnál és nem másokat fenyegetnél olyan cikket ír amilyet akar nem te mondod meg már bocsánat miszis szerelmi élet
2014. szeptember 15. 14:57
Döntsék el már végre, hogy együtt vannak vagy szakítanak.
2014. szeptember 15. 15:00
Szinti22: Ennyire nem kell felkapni a vizet. Körübelül annyira érdekel mindenkit a te szerelmi életed, mint az övüké szval ugyanazon a szinten vagy -.-
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: