Megható fotókkal emlékeztek Paul Walker születésnapján
2014. szeptember 14. 11:11
Ezeket a képeket láttam,nagyon aranyosak!♥♥Annyira sajnálom szegényt.
2014. szeptember 14. 11:32
|
|
Ashley21új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.04. Hozzászólás: 33 Csatolások: 0 Azonosító: 211203 offline
|
Láttam ezeket a képeket a Facebook-on és már akkor is úgy gondoltam, hogy amit Cody írt, abból teljesen egyértelmű, hogy mennyire szerette a bátyját. Nem találkozhattam Paul-lal, de a látva a tetteit, úgy gondolom, hogy valóban az egyik lehető legjobb példakép!
R.I.P Pablo! <3
R.I.P Pablo! <3
2014. szeptember 14. 13:50
Az egyik legszimpatikusabb színész volt mindig is. Borzasztó, hogy ilyen fiatalon hagyta itt ezt a világot, a lányát pedig különösen sajnálom, és azt hiszem ezzel nem is vagyok egyedül. Kívánom Paul családjának, hogy előbb vagy utóbb enyhüljön a fájdalmuk. Nyugodj békében, Paul!
2014. szeptember 14. 14:31
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 online
|
A születésnapja eszembe juttatta, hogy milyen fiatalon ment el, és hogy mennyire igazságtalan a sors.
Persze igyekszik az ember arra emlékezni, hogyan élt, és ez sok pozitív gondolatot ébreszt, de azt nem lehet elfelejteni, hogy sajnos már nincs köztünk. Nem leszek álszent, minél jobb ember valaki életében, a környezete annál fájóbban éli meg a hiányát halála után. Paullal is így van. Rendkívüli ember volt és nagyon hiányzik erről a sárgolyóról a rendkívülisége.
1 felhasználónak tetszik:
chelseagirl18
2014. szeptember 14. 16:04
Nagyon sajnálom, hogy már nincs közöttünk. Szörnyű, hogy ilyen fiatalon kellett meghalnia. Egy rendkívül tehetséges színész volt, valamint egy igazán jószívű ember. Nyugodj békében Paul!
2014. szeptember 14. 16:37
|
|
Minimanó94♥Mrs. Brown♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.17. Hozzászólás: 4150 Csatolások: 1061 Azonosító: 120485 offline
|
Istenem!!!
2014. szeptember 14. 16:45
Számomra még mindig egy óriási tragédia Paul Walker halála. Egyszerűen borzalmas, hogy ilyen hamar kellett eltávoznia az élők sorából. Nyugodjon békében.
2014. szeptember 14. 17:06
Szegény...őszintén megmondom, én nem is tudtam, hogy elhunyt...Jajj szegény!! Ezek a fotók viszont tényleg édesek!!
Nyugodjon Békében Paul Walker!!!!
Nyugodjon Békében Paul Walker!!!!
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.