A tavaly tragikus hirtelenséggel elhunyt hollywoodi sztár szeptember 12-én lett volna 42 éves.
A teljes cikkhez kattints ide!
Megható fotókkal emlékeztek Paul Walker születésnapján
2014. szeptember 13. 20:42
|
|
LovelyBarbaraPalvinHunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.01. Hozzászólás: 2546 Csatolások: 686 Azonosító: 226899 offline
|
Boldog Születésnapot. Nyugodj Békében!
2014. szeptember 13. 20:46
hát összeszorul a gyomrom ha a képekre nézek.... Nyugodjon békében!
2014. szeptember 13. 20:49
istenem meg mindig nem tudom elhinni hogy meghalt.. fantasztikus ember volt es tokeletes peldakep. nagyon szerettem. Boldog szuletesnapot es nyugodj bekeben Paul.<3
2014. szeptember 13. 20:49
Még mindig nagyon nehéz arra gondolnom,hogy Paul Walker már nem az elők sorát gyarapítja. Elfog a bánat és a szomorúság,mert Paul azon rikta emberek egyike volt,aki minden jótékony és szeretteli tették csak is azért csinálta,mert arany lelke volt. Akárhányszor említi valaki ,nekem az ő nevét egyszerűen csak arra tudok gondolni,hogy Paul egy leírhatatlan és pótolhatatlan csoda volt. Hosszabb életet érdemelt volna,de akármennyit is élt,így is csodás dolgokat és változásokat hozott. Igazságtalanságnak érzem,hogy nem olyan fotók járják be a facebook-ot,hogy Paul hogyan ünnepli a szülinapját,de örülök,hogy megtisztelik és emlékeznek emlékére. Én is ezt teszem.
Bolodog Születésnapot Drága Paulnak,és Nyugodjon Békében...
2014. szeptember 13. 20:55
|
|
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9318 Csatolások: 38950 Azonosító: 186395 offline
|
Idézet (NutellaHoney @ 2014.09.13. 20:49)
Még mindig nagyon nehéz arra gondolnom,hogy Paul Walker már nem az elők sorát gyarapítja. Elfog a bánat és a szomorúság,mert Paul azon rikta emberek egyike volt,aki minden jótékony és szeretteli tették csak is azért csinálta,mert arany lelke volt. Akárhányszor említi valaki ,nekem az ő nevét egyszerűen csak arra tudok gondolni,hogy Paul egy leírhatatlan és pótolhatatlan csoda volt. Hosszabb életet érdemelt volna,de akármennyit is élt,így is csodás dolgokat és változásokat hozott. Igazságtalanságnak érzem,hogy nem olyan fotók járják be a facebook-ot,hogy Paul hogyan ünnepli a szülinapját,de örülök,hogy megtisztelik és emlékeznek emlékére. Én is ezt teszem.
Egyetértek.
Nyugodjon békében.
2014. szeptember 13. 20:56
|
|
KataCullenAddicted to Pretty Little Liars ❤♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.11. Hozzászólás: 1456 Csatolások: 132 Azonosító: 124843 offline
|
Nyugodj békében drága Paul! Sose fogunk elfeledni! Egy igazi példakép vagy a mai napig: fantasztikus színész, segítőkész ember, remek testvér és nagyszerű apa. Boldog születésnapot!
2014. szeptember 13. 20:59
|
|
cicusmicus8b!tch |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.27. Hozzászólás: 1004 Csatolások: 31 Azonosító: 184793 offline
|
Nyugodjon bekeben
2014. szeptember 13. 21:01
Egy csodást embert veszítettünk el. Bárcsak még itt lehetne. Szeretünk Paul. Boldog születésnapot, nyugodjon békében.
2014. szeptember 13. 21:15
Néha még mindig megráz a halála!Nyugodjon békében!Boldog születésnapot!
2014. szeptember 13. 21:17
|
|
Dorina1024høgh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.18. Hozzászólás: 3778 Csatolások: 1047 Azonosító: 191824 offline
|
A mai napon, miközbe filmeket kerestem, kezemben fogtam a A halálos iramban:Hatodik sebesség című filmet, és eszebe jutott Paul, hogy nincs köztünk többé. Boldog szülinapot Paul
R.I.P
R.I.P
2014. szeptember 13. 21:19
|
|
Hailie95Ani_1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 7221 Csatolások: 0 Azonosító: 158900 offline
|
Hianyzol! <3
2014. szeptember 13. 21:21
|
|
Sarah Martin♥ BATB ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.24. Hozzászólás: 36995 Csatolások: 16184 Azonosító: 204352 offline
|
Nagyon nehéz elfogadni, hogy egy olyan ember aki jólelkű, segítőkész és remek apa volt már nincsen köztünk és ezt nem is lehet elfogadni, mert a szívünkben mindig ott leszel sose felejtünk el.. Bár már nem vagy köztünk, de mi mindig emlékezni fogunk rád és mindarra a jóra amit az emberekkel tettél és arra is, hogy mennyit segítettél mert ez felejthetetlen ahogy te is.. Az emlékezetünkben és a szívünkben mindig is létezni fogsz, Boldog Születésnapot és Nyugodj Békében Drága Paul..
2014. szeptember 13. 21:26
|
|
laaura_loveTe voltál a béke az örök háborúban! |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.07. Hozzászólás: 2036 Csatolások: 0 Azonosító: 227220 offline
|
Nyugodjon békében!!
2014. szeptember 13. 21:29
|
|
BlancaSuárez24új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.09. Hozzászólás: 51 Csatolások: 25 Azonosító: 205693 offline
|
Nyugodj Békében Paul
2014. szeptember 13. 21:33
|
|
HGabeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.13. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 233307 offline
|
"A tavaly tragikus körülmények között elhunyt Paul Walker szeptember 12-én ünnepelte volna negyvenkettedik születésnapját"
Azért azt szeretném megjegyezni, hogy, ha már megemlékezés, akkor illene azzal is megtisztelnünk a személyt, akire emlékezünk, hogy tudjuk, hányadik születésnapját ünnepelné.
(Segítek: 41. éves lenne, nem 42. Apróságnak tűnik, de megemlékezés szempontjából igencsak illendő volna tudni.)
Azért azt szeretném megjegyezni, hogy, ha már megemlékezés, akkor illene azzal is megtisztelnünk a személyt, akire emlékezünk, hogy tudjuk, hányadik születésnapját ünnepelné.
(Segítek: 41. éves lenne, nem 42. Apróságnak tűnik, de megemlékezés szempontjából igencsak illendő volna tudni.)
2014. szeptember 13. 21:42
|
|
goldman |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.07.26. Hozzászólás: 2479 Csatolások: 6971 Azonosító: 67315 offline
|
Idézet (HGabe @ 2014.09.13. 21:33)
"A tavaly tragikus körülmények között elhunyt Paul Walker szeptember 12-én ünnepelte volna negyvenkettedik születésnapját"
Bocsánatot kérek az elírásért.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
A fellépésén meglepő hangot adott ki egy rajongója.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.

4 felhasználónak tetszik: