Már keresik az új Betty Tanakist
2014. szeptember 14. 10:09
Mindenki hiszen lassan már a TV2-höz igazol át, erre Zsófi meg az RTL Klubhoz.. szerintem nagy hibát követett el!
Én nem tudom ő nélküle elképzelni a sorozatot, vagy azt, hogy a karaktert valaki más játssza!
2014. szeptember 14. 11:18
Kíváncsi vagyok, remélem hogy megfelelő embert találnak Zsófi helyére.
2014. szeptember 14. 14:16
Nagyon sajnálom, hogy elmegy, az ő karaktere tette nézhetővé a sorozatot, kíváncsi vagyok ki kerül a helyére.
2014. szeptember 14. 15:17
annyira sajnálom hogy elmegy Zsófi !!! Brühühü
Amikor Facebook-on megkláttam ezt az értesítést, azt hittem hogy valami vicc.
Amikor Facebook-on megkláttam ezt az értesítést, azt hittem hogy valami vicc.
2014. szeptember 14. 17:53
|
|
Dorcy1999But still, like dust, I'll rise. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.09. Hozzászólás: 1686 Csatolások: 7 Azonosító: 216577 offline
|
Tiszta baromság. Kíváncsi leszek, miért fog Betty arca megváltozni. Megszabdalják, és ezért plasztikai műtétre lesz szükség? Vagy mi?
2014. szeptember 14. 18:14
Hát nehéz lesz egy új Betty-t találni, kíváncsi leszek a ki lesz az!
2014. szeptember 14. 20:56
Elég érdekes, hogy ezelőtt durván 2 hónappal még azt nyilatkozta, hogy nem fog elmenni a sorozatból, alig várja hogy ismét elkezdhessen forgatni és várja az új kihívásokat..
Amúgy Bettynek elég jellegtelen karaktere volt számomra mindig is, főleg mióta ez a halálunalmas börtön-sztori megy, és próbálnak róla minden bőrt lehúzni..Amúgy egy idő után már senki nem fog maradni a sorozatban, ha így folytatják..
Amúgy Bettynek elég jellegtelen karaktere volt számomra mindig is, főleg mióta ez a halálunalmas börtön-sztori megy, és próbálnak róla minden bőrt lehúzni..Amúgy egy idő után már senki nem fog maradni a sorozatban, ha így folytatják..
2014. szeptember 15. 00:13
|
|
Janiedreamer ^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.02. Hozzászólás: 6051 Csatolások: 43 Azonosító: 142376 offline
|
Nem nézem a sorozatot, de a mamám igen, és mindig elmeséli, hogy éppen mi zajlik. Épp nemrég mondta, hogy már unja Betti sztorivonalát, szóval mivel Zsófi átmegy az RTL-hez, azt hittem ezzel kiírják a sorozatból. Nos, tévedtem...
2014. szeptember 15. 16:47
Fura lesz a régi Betty nélkül... de azért sok sikert neki!
2014. szeptember 15. 17:55
nekem,nem tetszett Betty karaktere...nekem Zsófi sem valami szimpatikus,de azért sok sikert neki!
2014. szeptember 22. 19:14
|
muci.huúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.29. Hozzászólás: 31 Csatolások: 0 Azonosító: 154192 offline
|
Száraz Dénes nélkül elég fura, Ö nem magától ment el hanem a forgatókönyv író miatt. elég fura, Betty már nem volt az igazi nélküle.. Vajon ki lesz az új Betty Tanakis....
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: