Starity

Premier: Tokio Hotel - Run, Run, Run

4 oldal 1 2 3 4
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2014. szeptember 13. 22:22 #61
devilrose
devilrose
Her Majesty Imperator
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 3098
Csatolások: 0
Azonosító: 123383
Sosem voltam rajongójuk, de volt egy-két számuk amik klappoltak.
Szerintem a csapat különlegessége az volt, hogy németül énekeltek. Úgy látom ez eltűnt, ahogy a körülöttük lévő hisztéria is.
A srác szinte gyerekként is tolta a piercingeket, így nem rázott meg a látványa. Nem túl szép látvány, de gondolom ez ő, így érzi jól magát.
A visszatérő szám fárasztó és depresszív, hová tűntek a rock vonal hangszerei? Vagy ez már gitár és dob alapú banda?
Túl van komolykodva ez a visszatérés, érdektelenséget fognak vele kiváltani.
2014. szeptember 13. 22:32 #62
Csillámpóni_
Csillámpóni_

StátuszRitkán használom, szóval sry ha nem válaszolok!
Hozzászólás: 715
Csatolások: 2
Azonosító: 225146
Szerintem Bill nagyon csunya ezzel a szöke hajjal!!! És ne is beszéljünk az orrpiercingről .... olyan mintha takony logna ki az orrábóll !!! A szám egyépként jó csak nem értém miért nem szerepel benne a többi tag is????
2014. szeptember 14. 11:38 #63
Rock.Via.02
Rock.Via.02
új tag

StátuszLeb' für die Leidenschaft und die Freiheit!
Hozzászólás: 4
Azonosító: 231684
Kicsit meglepett Bill hangja, és a dob valamint a gitárok hiánya, de ettől függetlenül nagyon tetszik. Azért remélem lesz valami keményebb számuk is az új albumon. Nagyon kíváncsi vagyok már. Mindig is rajongó voltam, és eddig az új album is átjött, de majd meglátjuk hogy sikerült a többi szám. <3 smileeee.gif
2014. szeptember 14. 11:45 #64
Rock.Via.02
Rock.Via.02
új tag

StátuszLeb' für die Leidenschaft und die Freiheit!
Azonosító: 231684
Jolie_77 Mindenkinek lehet saját véleménye ezzel nincs is baj. De szerintem nem arról kéne szólnia egy ilyen cikknek hogy Bill és Tom szakállat növesztett vagy sem... szóval, én csak nem értem hogy mi köze van egy számról szóló cikknek az előadok kinézetéhez..
2014. szeptember 14. 13:44 #65
Starlover5000
Starlover5000
visszatérő vendég

StátuszBocsánatot kérek mindenkitol a kapcsolatok torlése miatt...
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 448
Csatolások: 2
Azonosító: 227002
Sajnálom nem tetszik
2014. szeptember 14. 14:55 #66
esztike101010
esztike101010
visszatérő vendég

StátuszMinden, amit el lehet képzelni, az valóságos. - Pablo Picasso
Hozzászólás: 266
Azonosító: 191328
Én nem szeretnék be szállni ebbe a vitába ,de be tudnék azt meg mondom. Lenne mit írom ide hogy csak na. De nem fogok. Nekem kifejezetten tetszik a szám ,már rongyosra hallgattam. A video klip is nagyon jó lett. És komolyan elsírtam magam a klipen, mert szerintem nagyon jó szám, és fájdalmas is . Egyet viszont mondanék a Georgos és Gustavos dologhoz. nincsenek benne oké ,kész. De gondolom az ikrek nem maguktól döntöttek úgy hogy most " Georg és Gustav most nem lesztek benne és kész. " én szerintem saját elhatározás volt és ahogy már egy páran mondták nem tudom én se hogy egy zongorás lassú számhoz miért kéne basszus gitár és dob. Na mind egy. Lenne mit még mondanom ,de már most kiakadtam. A lényeg hogy szerintem úgy jó ahogy van ez a szám ,és a klip engem nagyon megfogott. És már alig várom a kövi zenéket és albumot. smileeee.gif
2014. szeptember 14. 15:44 #67
itsjustme
itsjustme
Molkoholic
Hozzászólás: 6609
Csatolások: 1000
Azonosító: 172899
nem vagyok, és soha nem is voltam Tokio Hotel rajongó. az első két lemezüket meg-meghallgattam, voltak számok amik többször is előjöttek, és a mai napig megmaradt bennem, azonban - szerintem - sosem tudtak eredetiek lenni, mindig más előadók és zenekarok hatásait éreztem rajtuk. ezt most bevallom, egy-két helyre beletekertem, aztán le is állítottam. valaki nyávogásnak titulálta Bill hangját - ami nem feltétlenül kell bántóként felfogni -, és igaza volt, ez már sok. hogy most a villanykörte kopizás-e vagy sem, abba én nem fogok beleszólni, és nem is különösebben érdekel, viszont tény, hogy Billre lehet a kelleténél nagyobb hatással vannak olyan emberek és előadók, akikre felnéz, és akiket kedvel - számomra iszonyat kiakasztó módon példának itt van ez a klippjük, illetve az ötletgazda. mindegy, itt már belőlem jött ki az elvakult fangirl, úgyhogy ezt hagyjuk is, mert a cikk nem erről szól.

a dalra visszatérve én is erősítem azoknak a táborát, akik szerint visszatérő dalként valami energikusabbal kellett volna előjönniük, valamivel ami akár tartalom, akár hangzás miatt, de jobban megmarad az emberekben. a klip szerény véleményem szerint unalmas lett, ezt a számot is inkább altatóként tudom elképzelni. semleges vagyok a bandával, de ennél tudnak ők jobbat is, nem is kicsivel.

az pedig szerintem teljesen fölösleges, hogy egy olyan embert oktasson ki bárki a cikkírásról, aki már több mint ötszázzal büszkélkedhet, ráadásul rajongóként ír valamiről...
2 felhasználónak tetszik: AFCfan, Jolie_77
2014. szeptember 14. 19:02 #68
- törölt felhasználó -    
biggrin.gif Nem tom nekem nem tetszik!
2014. szeptember 14. 19:55 #69
misssha
misssha
Hozzászólás: 1691
Azonosító: 136913
A Tokio Hotel visszatérésében amúgyis az ikrek valahogy nagyobb szerepet kaptak, a DSDS miatt is, a producerkedés miatt is, a BTK app miatt is, szóval valahogy nem lepett meg hogy ha csak zongora és Bill van egy számban akkor a klipbe se rakják bele Georgot és Gustavot. Sajnos.

A klip egyszerű lett, egy idő után nekem kicsit irritáló. Elején az a cigis jelenet felesleges, nagyon nem raktam volna bele. De ők tudják, végülis az ikrek nagyon cigifüggőek lettek, szóval végülis annyira nem is meglepő.
A dal maga nem rossz, a dallama fülbemászó, a zongorajáték is jó, a szövege is szép. De ahogyan Bill énekli (elején az a "hang"nak szánt valami pl) szerintem kicsit elrontotta. Mikor elindítottam fel se ismertem a hangját. A run run run run része is idegesítő egy idő után.

Nekem kicsit csalódás volt. Túl sok volt nekik ez a 4 év. Mert túl sok az emberek elvárása. Régen úgy voltak a köztudatban mint egy rockos emo együttes, most meg azt lehet látni hogy kigyúrtak, férfiasabbak, komolyabbak, 4 éven át dolgoznak egy albumon, és első kislemeznek kiadnak egy ilyen gyenge számot.. hát ez vicc. És ezt mondom úgy, hogy NAGYONNAGYONNAGY rajongójuk vagyok. Amerika elrontotta őket. Ahogy minden mást is elront általában. Régen volt bennük az a különlegesség, hogy Németországból jöttek, sokmindent megtettek hogy híresek legyenek világszerte. Tavaly Justin Bieber és a One direction rajongói ellen nyertek díjat az EMA-n!!! Úgyhogy az a helyzet hogy csak a rajongóik tartják őket úgymond életben. És ha ilyen gyenge dalok lesznek a többi kislemezeik is, akkor ez így is marad.
Nagyon rizikós a visszatérésük, mert nagyon sokat változtak. És nehéz meggyőzni azokat a rajongókat akik a Ready set go-s vagy Darkside of the Sunos Tokio Hotelbe szerettek bele, hogy ez az új elektromos, agyoneffektezett zene is bejöjjön nekik. A többi emberről akiknek amúgysem voltak a szívük csücskei, nem is beszélve.

Úgyhogy remélem a következő daluk kicsit erőteljesebb lesz mert ha ezt a dalt szánták a visszatérésnek, hogy majd ezzel újra berobbannak.. akkor nem sokra számíthatnak. Az If I die tomorrow amit Bill énekelt a Far east movement-tel sokkal slágergyanúsabb mint ez.
Jó mondjuk mit várunk egy olyan daltól amiben csak zongora és énekhang van.. nem értem mért ezt választották. De remélem az album nem lesz ilyen csalódás és 4 év alatt tényleg olyan lemezt csináltak amit érdemes kiadni, és érdemes vele visszatérni. Mert valljuk be, az ikrek talán annyira nem tűntek el, de a Tokio Hotel mint együttes az nagyon.
De én nagyon szeretem őket, tényleg a legnagyobb kedvenceim, úgyhogy bízok benne hogy egyedit hoztak össze és sikerül nekik újra "berobbanni" úgy mint régen.
1 felhasználónak tetszik: Jolie_77
2014. szeptember 14. 20:00 #70
Jolie_77
Jolie_77
♥generation terrorist♥

Státusz♥ the heretic seal beyond divine ♥
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 9318
Csatolások: 38950
Azonosító: 186395
Idézet (misssha @ 2014.09.14. 19:55)
A Tokio Hotel visszatérésében amúgyis az ikrek valahogy nagyobb szerepet kaptak, a DSDS miatt is, a producerkedés miatt is, a BTK app miatt is, szóval valahogy nem lepett meg hogy ha csak zongora és Bill van egy számban akkor a klipbe se rakják bele Georgot és Gustavot.  Sajnos.
A klip egyszerű lett, egy idő után nekem kicsit irritáló. Elején az a cigis jelenet felesleges, nagyon nem raktam volna bele. De ők tudják, végülis az ikrek nagyon cigifüggőek lettek, szóval végülis annyira nem is meglepő.
A dal maga nem rossz, a dallama fülbemászó, a zongorajáték is jó, a szövege is szép. De ahogyan Bill énekli (elején az a "hang"nak szánt valami pl) szerintem kicsit elrontotta. Mikor elindítottam fel se ismertem a hangját. A run run run run része is idegesítő egy idő után.
Nekem kicsit csalódás volt. Túl sok volt nekik ez a 4 év. Mert túl sok az emberek elvárása. Régen úgy voltak a köztudatban mint egy rockos emo együttes, most meg azt lehet látni hogy kigyúrtak, férfiasabbak, komolyabbak, 4 éven át dolgoznak egy albumon, és első kislemeznek kiadnak egy ilyen gyenge számot.. hát ez vicc. És ezt mondom úgy, hogy NAGYONNAGYONNAGY rajongójuk vagyok. Amerika elrontotta őket. Ahogy minden mást is elront általában. Régen volt bennük az a különlegesség, hogy Németországból jöttek, sokmindent megtettek hogy híresek legyenek világszerte. Tavaly Justin Bieber és a One direction rajongói ellen nyertek díjat az EMA-n!!! Úgyhogy az a helyzet hogy csak a rajongóik tartják őket úgymond életben. És ha ilyen gyenge dalok lesznek a többi kislemezeik is, akkor ez így is marad.
Nagyon rizikós a visszatérésük, mert nagyon sokat változtak. És nehéz meggyőzni azokat a rajongókat akik a Ready set go-s vagy Darkside of the Sunos Tokio Hotelbe szerettek bele, hogy ez az új elektromos, agyoneffektezett zene is bejöjjön nekik. A többi emberről akiknek amúgysem voltak a szívük csücskei, nem is beszélve.
Úgyhogy remélem a következő daluk kicsit erőteljesebb lesz mert ha ezt a dalt szánták a visszatérésnek, hogy majd ezzel újra berobbannak.. akkor nem sokra számíthatnak. Az If I die tomorrow amit Bill énekelt a Far east movement-tel sokkal slágergyanúsabb mint ez.
Jó mondjuk mit várunk egy olyan daltól amiben csak zongora és énekhang van.. nem értem mért ezt választották. De remélem az album nem lesz ilyen csalódás és 4 év alatt tényleg olyan lemezt csináltak amit érdemes kiadni, és érdemes vele visszatérni. Mert valljuk be, az ikrek talán annyira nem tűntek el, de a Tokio Hotel mint együttes az nagyon.
De én nagyon szeretem őket, tényleg a legnagyobb kedvenceim, úgyhogy bízok benne hogy egyedit hoztak össze és sikerül nekik újra "berobbanni" úgy mint régen.

meghajolo.gif
2014. szeptember 14. 20:30 #71
Azim
Azim
visszatérő vendég
Hozzászólás: 222
Azonosító: 218672
Jolie_77: úristen, elírtam egy betűt, most mi lesz? ohmy.gif Amikor az ember már nem tud min fogás találni akkor köt bele ilyen pitiáner dolgokba, gratulálok!
AFCfan: nem kell, hogy sajnálj, egy szóval nem mondtam hogy piszkálódásnak vettem, reagáltam a véleményedre, ha megengeded.
2014. szeptember 14. 20:35 #72
Azim
Azim
visszatérő vendég
Hozzászólás: 222
Azonosító: 218672
Egy szó mint száz, nagyon örülök hogy új dalt hallhattam tőlük, nagyon megfogott a dal (húú biztos elvakult fan vagyok és azért), büszke vagyok rájuk. Sajnos sok ember van, akiknek soha semmi nem jó, és mindig keresi a belekötni valót és a kritizálás lehetőségét. Ha ettől boldogabbak lesznek...
2014. szeptember 15. 15:45 #73
- törölt felhasználó -    
Egy szó: Wooooooooow *_*
2014. szeptember 15. 20:30 #74
botond96
botond96

StátuszARTPOP get ready for ARTPOP!
Hozzászólás: 2265
Csatolások: 1
Azonosító: 146247
nem vagyok nagy rajongójuk de ez nagyon tetszik
2014. szeptember 15. 20:34 #75
AndroiDorka
AndroiDorka
új tag

StátuszAliens rules the world... bitch
Hozzászólás: 54
Azonosító: 139894
Na akkor én is leírom a véleményem (én mint elfogult rajongó csak azért mert megvédem őket o.O)

Első pillanattól kezdve imádtam a dalt. Már akkor is mikor még csak pletyka volt,hogy ez az. Egész nap ezt akartam hallgatni és ha nem is tudtam egész nap hallgatni, végig a fejemben ment. Imádom,hogy Billék ennyire bátrak,hogy nem ragadnak le a régi dolgoknál és újítanak, ezzel kockáztatva mindent. Imádom Tom szakállát és ahogy az elején cigiznek (habár a cigit nem szeretem). Ezzel nem azt akarják bizonyítani ,hogy felnőttek, hanem a hangulathoz illik. Imádom a klipet, számomra tökéletes. Imádom ahogy Bill felemeli a hangját egészen addig,hogy felismerhetetlen. Viszont,hogy ne tűnjek elfogultnak aki csak nyalizik nekik, a 2 kmes cipőjétől hülyét kapok. De 21 ÉVESEN vagyok annyira érett,hogy nem lovagolok ezen ennyit és túlteszem magam rajta biggrin.gif Remélem az összes többi dal megbotránkoztatja majd az embereket, mert annó 8 éve én is ezért szerettem meg őket, mert különcök és mindig az ellenkezőjét csinálják mint a többi banda és előadó. Tessék, lehet engem fikázni, teszek rá... egyedül csakis az érdekel,hogy mennyi mindent köszönhetek nekik smileeee.gif
2014. szeptember 18. 02:12 #76
RiverSong
RiverSong
új tag

StátuszLive together die alone
Azonosító: 218319
ezek egyre rosszabbak -.-
4 oldal 1 2 3 4
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!