Az énekesnő az idei évben már másodszorra indult turnézni, aminek a nyitóestje a hét elején zajlott le Baltimore-ban!
A teljes cikkhez kattints ide!
Kezdetét vette Demi Lovato turnéja
2014. szeptember 12. 19:16
2014. szeptember 12. 19:22
|
|
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8894 Csatolások: 233962 Azonosító: 59785 offline
|
Biztos, hogy jó ötlet volt ilyen korán elindulnia, mindössze négy hónap szünettel? Oké, elmarad a soundcheck, de négy hónap alatt szerintem nem tudott teljesen formába lendülni.
Egyébként ezek a M&G képek állatiak.
Meg ezek a bőrszerkók is tetszenek.
2014. szeptember 12. 19:22
|
|
LovelyBarbaraPalvinHunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.01. Hozzászólás: 2546 Csatolások: 686 Azonosító: 226899 offline
|
Mindenben támogatom <3 Másrészt pedig, durva h Avril Lavinge 1 méterre állt a meet & greetjén, Demi meg úgy viselkedik velük mint egy rokonnal.
Sook sikert demetria
Sook sikert demetria
2014. szeptember 12. 19:26
|
|
Rihanna200 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.07. Hozzászólás: 651 Csatolások: 0 Azonosító: 161752 offline
|
Még mindig barna hajjal a legszebb^^ (jójó,megfogtam a lényeget) biztos jó koncerteket fog adni,ezt attól függetlenül is kijelentem,hogy nem vagyok a fanja
2014. szeptember 12. 19:28
Nagyon menő a ruhája deminek! Én is úgy ott lennék a koncertjén!!
2014. szeptember 12. 19:28
|
|
Szabó Angelikaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.30. Hozzászólás: 28 Csatolások: 0 Azonosító: 214398 offline
|
én szerintem a barna haj áll neki a legcukibban
2014. szeptember 12. 19:33
Demi olyan csodálatos! A legnagyobb péladképem! :')
2014. szeptember 12. 20:06
Ah, még mindig ugyan olyan gyönyörű, mint volt:) Biztos őrületes bulit csapott (mint máskor),és fergeteges élmény lehetett a rajongóknak.Az M&G képek pedig...WoW!
Remélem, azért nem lesz baj a hangjával, négy hónap nem valami sok idő, főleg nem egy Neon Lights szabású turné után...
Remélem, azért nem lesz baj a hangjával, négy hónap nem valami sok idő, főleg nem egy Neon Lights szabású turné után...
2014. szeptember 12. 20:07
|
konovalgyuri123új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.12. Hozzászólás: 45 Csatolások: 0 Azonosító: 219163 offline
|
De szeretemm eztt a Demitt :3 Legeslegjobb énekesnőő a világonn
Imáddom <3
2014. szeptember 12. 20:08
Bárcsak ott lehetnék egy koncertjén... i love Demi!
2014. szeptember 12. 20:10
Számomra a turné csúcspontja mindig a Meet & Greetek, annyira imádnivaló és közvetlen.
[Kedvenc
] Kicsit aggódtam, hogy ilyen rövid időn belül ismét turnéra indult, hisz a hangja teljesen tropára ment a Neon Lights turné alatt - mindig összeszedett valami betegséget - de borzasztó boldogsággal tapasztaltam, hogy rengeteget javult, és jelenleg 110%-os állapotba van hangilag, és külsőleg is, még soha egyik turnéján sem láttam ennyire boldognak és magabiztosnak.
Külön öröm, hogy visszatért Alex, viszont Mike-ért (ex-gitárosa) borzasztóan fáj a szívem, hiszen ő volt az a személy aki élete legelső koncertje óta vele volt.
Izgatottan várom a folytatást, és a további dátumokat, és reménykedem, hátha jön valahova a közelbe.
1 felhasználónak tetszik:
Szandi0820
2014. szeptember 12. 20:14
|
|
Miss.Elizabeth✨Focus✨ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.14. Hozzászólás: 1302 Csatolások: 9 Azonosító: 226085 offline
|
Barcsak ott lehetnek, a kepeket imadom ♥
2014. szeptember 12. 20:14
A képeken is látszik hogy milyen jó formában van.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.