Véget ért Cinthya és Varga Viktor szerelme
2014. szeptember 15. 17:14
|
|
csabcsi5visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.08. Hozzászólás: 217 Csatolások: 150 Azonosító: 229015 offline
|
kérlek ne modoráljáták az uzimet koszi ezeknek szol az uzim:Vilcsi,lovebarbifan,eniblek koszi hogy kiosztotatok de koszi nem kell 27 éves fejjel tudom hogy mi a véleményem ok és nem kell leszolsot kisdrága lovebarbifan te neked egy helyesirási tesztet ajánlanák na meg azt hogy eloszor ismerj meg aztán kommentezd az uzimet és haggyj békén mert nekem se tetszik sok uzi d enem ostobázom le egy olyan embert akit nem ismerek ok????érted kicsim mert ha nem akkor leirhatom százszorhogy megérdsd nem vagyok egy zacsko akkirol csunyát irhatsz mert az elmult 27 évben sosem irtam ilyet akit nem ismertem a starytin oké vagyis eloszor gondold át hogy mit irsz jo kiscsillag haggyjatok békén mert hiddel aki ilyenek ir az az ostoba
Na csok!!!
Na csok!!!
2014. szeptember 15. 18:16
am szerintem mindketten tehetségtekenek, nem szeretem öket.
2014. szeptember 15. 19:08
|
|
LovelyBarbaraPalvinHunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.01. Hozzászólás: 2546 Csatolások: 686 Azonosító: 226899 offline
|
csabcsi5 nekem kéne helyesírási szótár? Szerintem az írásodba ezer hiba van. De hagyjuk
2014. szeptember 16. 06:36
|
|
csabcsi5visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.08. Hozzászólás: 217 Csatolások: 150 Azonosító: 229015 offline
|
és csak ugy elmondanám hogy gorogországba ez a helyesirás kicsim eloszor nézz utána okés mert olyanokat irsz amikrol nem tudod hogy igazak e ok vagyis használd akis agyacskád és gondolkozz szivecském mert már elég nagy hiba volt hogy ostobának neveztél de még ez is.....komolyan neked mi a bajod????hmmm????
2014. szeptember 16. 12:35
|
|
patko-petravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.18. Hozzászólás: 471 Csatolások: 25 Azonosító: 200376 offline
|
en szeretem egyiket se de azert sajnalom
2014. szeptember 16. 16:10
|
|
Mercédesz Mártonvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.06. Hozzászólás: 193 Csatolások: 0 Azonosító: 195507 offline
|
Sírok! :'(
Őket az ég is egymásnak teremtette!!!
Őket az ég is egymásnak teremtette!!!
2014. szeptember 16. 19:48
|
|
Feri1741új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.07. Hozzászólás: 31 Csatolások: 0 Azonosító: 223889 offline
|
hát basszus, nem is csodálom...ilyen fejjel, mint ami a fenti képen van........Tom Hanks jutott eszembe a számkivetettből xD xD Sosem bírtam ezt az embert, mindíg ki akart valahogy tűnni a többiek közül, és ezt nagyon rosszul csinálja..... annyira idétlen, röhejes, és ízléstelen, ahogy kinéz! Egy férfi igenis adjon magára, és ne nézzen ki úgy, mint a száz napos bokaszar a kárpátokban, ha nője van! Egyáltalán nem cuki! Na, talán megadtam az egyik jelentős magyarázatot arra, miért történt a szakítás......
Nincs igazam?
2014. szeptember 17. 20:52
Idézet (csabcsi5 @ 2014.09.16. 06:29)
megkértelek hogy haggyj már békén nem kell mindenhez kommentálni ok??
Idézet
Alacson vagyok 17 éves és 153,4 cm vagyok
azért légyszi a hülyeségeid leírásához használd a 'szerkesztem' gombot.. nem dísz
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: