Október 8-án új részekkel és izgalmakkal tér vissza a The CW nagysikerű sorozata. Vigyázat, spoiler-veszély!
A teljes cikkhez kattints ide!
Hamarosan folytatódik az Arrow
2014. szeptember 12. 14:31
|
|
mili..summerúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.05. Hozzászólás: 58 Csatolások: 0 Azonosító: 199538 offline
|
2014. szeptember 12. 14:36
|
|
chelseagirl18White Wave™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.21. Hozzászólás: 3016 Csatolások: 311 Azonosító: 123303 offline
|
Hát én már hónapok óta tűkön ülök, ami a folytatást illeti. Igazán kezdődhetne már. Kíváncsi leszek, hogy mit tartogat az évad, és hogy az Olicity rajongóknak meddig kell még várni.
2014. szeptember 12. 14:42
Már régóta vártam rár,hogy visszatérjen,mert az egyik kedvenc sorozatom,és örömmel hallom,hogy nemsokára újra nézhetem.
Ahogy olvastam,Colton Haynes remek színész és remélem,hogy az ediggi sikerek után,ő is megálja majd a helyét egy szuperhős bőrében,mert tény és való,hogy irtó szexin áll neki az életmentés.
Olicit kapcsán pedig már nagyon régóta vannak reményeim,így egyértelmű,hogy örömhegyekben leszek,ha megnézhetem azt a részt ami Felicit múltjáról fog szólni. Kiváncsi vagyok mikor dobják be a szerelmi szálat.
Ahogy olvastam,Colton Haynes remek színész és remélem,hogy az ediggi sikerek után,ő is megálja majd a helyét egy szuperhős bőrében,mert tény és való,hogy irtó szexin áll neki az életmentés.
Olicit kapcsán pedig már nagyon régóta vannak reményeim,így egyértelmű,hogy örömhegyekben leszek,ha megnézhetem azt a részt ami Felicit múltjáról fog szólni. Kiváncsi vagyok mikor dobják be a szerelmi szálat.
2014. szeptember 12. 14:53
Úristen már irtóra várom, ez ugyanolyan ütős lesz mint az előzőek. *-*
2014. szeptember 12. 15:41
|
|
RihannaFan26 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.03. Hozzászólás: 747 Csatolások: 1 Azonosító: 211156 offline
|
Kedvenc sorozatom, már nagyon várom!!!
2014. szeptember 12. 15:56
|
|
sztárszandra |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.20. Hozzászólás: 593 Csatolások: 1 Azonosító: 194369 offline
|
Jaj, már nem tudok várni, nagyon kíváncsi vagyok!
♥
2014. szeptember 12. 19:59
|
|
Betti90~Simply Perfect~ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 5814 Csatolások: 42466 Azonosító: 176552 offline
|
Imádtam ezt a sorozatot, azért írom múlt időben, mert szerintem az első évad volt a legjobb, már most az előzetesben látom, hogy teljesen más lett a történet, mint ahonnan elindultak. Viszont kíváncsi is vagyok, mert remélem az új román alatt Oliver Felicity románcát értik
2014. szeptember 13. 03:11
|
|
DirectionerGirl113visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.19. Hozzászólás: 127 Csatolások: 0 Azonosító: 224579 offline
|
"az íjászstílus nem csak Stephen Amellnek áll jól, hanem Colton Haynesnek is."
Hát ebben biztos vagyok
és ahwawawawaw, új évad!*----* nem bírok már magammal
Hát ebben biztos vagyok
és ahwawawawaw, új évad!*----* nem bírok már magammal
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: