Október 8-án új részekkel és izgalmakkal tér vissza a The CW nagysikerű sorozata. Vigyázat, spoiler-veszély!
A teljes cikkhez kattints ide!
Hamarosan folytatódik az Arrow
2014. szeptember 12. 14:31
|
|
mili..summerúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.05. Hozzászólás: 58 Csatolások: 0 Azonosító: 199538 offline
|
2014. szeptember 12. 14:36
|
|
chelseagirl18White Wave™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.21. Hozzászólás: 3016 Csatolások: 311 Azonosító: 123303 offline
|
Hát én már hónapok óta tűkön ülök, ami a folytatást illeti. Igazán kezdődhetne már. Kíváncsi leszek, hogy mit tartogat az évad, és hogy az Olicity rajongóknak meddig kell még várni.
2014. szeptember 12. 14:42
Már régóta vártam rár,hogy visszatérjen,mert az egyik kedvenc sorozatom,és örömmel hallom,hogy nemsokára újra nézhetem.
Ahogy olvastam,Colton Haynes remek színész és remélem,hogy az ediggi sikerek után,ő is megálja majd a helyét egy szuperhős bőrében,mert tény és való,hogy irtó szexin áll neki az életmentés.
Olicit kapcsán pedig már nagyon régóta vannak reményeim,így egyértelmű,hogy örömhegyekben leszek,ha megnézhetem azt a részt ami Felicit múltjáról fog szólni. Kiváncsi vagyok mikor dobják be a szerelmi szálat.
Ahogy olvastam,Colton Haynes remek színész és remélem,hogy az ediggi sikerek után,ő is megálja majd a helyét egy szuperhős bőrében,mert tény és való,hogy irtó szexin áll neki az életmentés.
Olicit kapcsán pedig már nagyon régóta vannak reményeim,így egyértelmű,hogy örömhegyekben leszek,ha megnézhetem azt a részt ami Felicit múltjáról fog szólni. Kiváncsi vagyok mikor dobják be a szerelmi szálat.
2014. szeptember 12. 14:53
Úristen már irtóra várom, ez ugyanolyan ütős lesz mint az előzőek. *-*
2014. szeptember 12. 15:41
|
|
RihannaFan26 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.03. Hozzászólás: 747 Csatolások: 1 Azonosító: 211156 offline
|
Kedvenc sorozatom, már nagyon várom!!!
2014. szeptember 12. 15:56
|
|
sztárszandra |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.20. Hozzászólás: 593 Csatolások: 1 Azonosító: 194369 offline
|
Jaj, már nem tudok várni, nagyon kíváncsi vagyok!
♥
2014. szeptember 12. 19:59
|
|
Betti90~Simply Perfect~ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 5814 Csatolások: 42466 Azonosító: 176552 offline
|
Imádtam ezt a sorozatot, azért írom múlt időben, mert szerintem az első évad volt a legjobb, már most az előzetesben látom, hogy teljesen más lett a történet, mint ahonnan elindultak. Viszont kíváncsi is vagyok, mert remélem az új román alatt Oliver Felicity románcát értik
2014. szeptember 13. 03:11
|
|
DirectionerGirl113visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.19. Hozzászólás: 127 Csatolások: 0 Azonosító: 224579 offline
|
"az íjászstílus nem csak Stephen Amellnek áll jól, hanem Colton Haynesnek is."
Hát ebben biztos vagyok
és ahwawawawaw, új évad!*----* nem bírok már magammal
Hát ebben biztos vagyok
és ahwawawawaw, új évad!*----* nem bírok már magammal
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.

0 felhasználónak tetszik: