Bukás lenne a Lie a Little Better?
2014. szeptember 11. 00:09
|
|
Kelsey |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.28. Hozzászólás: 2806 Csatolások: 4078 Azonosító: 130190 offline
|
Hát hogy remekek a dalok, azért nem mondanám... Talán akinek bejön ez a stílus, annak tetszik, de 2-3 hallgatható számon kívül nem mondanám az albumot kirobbanónak.
2014. szeptember 11. 08:28
|
|
Imagine Dragonúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.21. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 222969 offline
|
Nekem jobban bejön Lucy színészként, mint énekesként.
2014. szeptember 11. 10:31
|
|
Selena Gomez 199ari |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.05. Hozzászólás: 2003 Csatolások: 9 Azonosító: 168601 offline
|
Én szeretem ezt a dalt mint ahogy a többi dalait is, attól mert mindenki színésznőként ismeri még énekelhet, főleg hogy neki legalább van hozzá tehetsége.
2014. szeptember 11. 14:17
|
|
Miss.Elizabeth✨Focus✨ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.14. Hozzászólás: 1302 Csatolások: 9 Azonosító: 226085 offline
|
Nekem tetszik az album.
2014. szeptember 11. 14:19
Szerintem remek album lett,nekem talán jobban is tetszik,mint az első lemeze,de természetesen nem mind vagyunk egyformák,így nem lehet mindenki kedvence.
2014. szeptember 11. 16:52
|
|
TVDfan98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.28. Hozzászólás: 389 Csatolások: 0 Azonosító: 201001 offline
|
Hát mostanában aki színészkedik az énekel is és Ugyanez fordítva.... Szerintem neki is inkább a színész szakma mellett kellett volna maradni
nem bántásból mert jó hangja van, de nem a legjobb...
2014. szeptember 11. 17:06
|
|
AvrilSmile |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.17. Hozzászólás: 926 Csatolások: 4 Azonosító: 226218 offline
|
Nem bántásból mondom, mert nincs igazán bajom ezzel a lánnyal, igazából közömbös nekem, de szerintem kicsit túl lett sztárolva mostanság. "A legszebb nő Lucy Hale", Lucy Hale divattervező",... szerintem is egy a sok példa közül, mikor valakinek a színészkedésnél kellett volna maradni az éneklés helyett. Bát mondom, a hangjával nincs baj, de ebben talán kevésbé siekres, mint a másikban.
2014. szeptember 11. 17:27
Azok akik azt mondják, hogy a színészkedésnél kellett volna maradnia, gondolom nem tudják, hogy Lucy énekelni kezdett el hamarabb és egy tehetségkutatót is megnyert
szerintem nagyon jó dalok vannak az albumon, és nagyon sajnálom, hogy ilyen kevesen értékelik a country zenét.
2014. szeptember 11. 19:02
|
|
hencikeeh000visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.08. Hozzászólás: 148 Csatolások: 0 Azonosító: 199790 offline
|
Mert country. Mert mindenki letölti (na jó, én is.). Én személy szerint szeretem a countryt, és szerintem nagyon király lett az új album. És ha valaki abban a tévhitben él hogy, a country valami nagyon régi, nyolcvanas múfaj, annak annyit elmondanék, hogy Taylor Swift is ebben a műfajban dolgozott. Ennyit erről.
2014. szeptember 11. 21:18
|
|
elavan2000Bexi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.05. Hozzászólás: 1074 Csatolások: 9 Azonosító: 218658 offline
|
Hát én sem szeretem nagyon a hangját, színésznőnek jobb.
2014. szeptember 12. 09:03
|
|
Kaleavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.17. Hozzászólás: 278 Csatolások: 0 Azonosító: 213604 offline
|
Semmi különleges nincs a hangjában, kicsit tucat, de azért el lehet hallgatni. Szerintem maradjon meg színésznőnek, abban a szakmában jobban helytállt.
2014. szeptember 12. 09:45
|
|
LovelyBarbaraPalvinHunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.01. Hozzászólás: 2546 Csatolások: 686 Azonosító: 226899 offline
|
Idézet (Beyla @ 2014.09.10. 21:00)
Elég szomorú az, hogyha valaki a tehetséget és a siker jútúb nézettség alapján ítéli meg. Nekem is számtalan olyan kevésbé híres kedvencem van, akik évek alatt pár milliós nézettséget szedtek össze a VEVO-s oldalukon, mégis a mai napig aktívak a zenét illetően. Tényleg nem bizonyítja az ég világon semmi sem a szóban forgó maxi bukását, hiszen nem lemezeladásokról és iTunes letöltésekről van szó, hanem egy videóklip nézettségéről. Mondjuk Lucytől sosem petéztem le, szerintem teljesen átlagos hangja van és a zenéje sem egy nagy eresztés. Ettől függetlenül még mindig többet ér, mint egynéhány popsztár a zeneiparban. Ha egy kicsit megerőltetné magát és olyannal állna elő, ami egy kicsit kiemelkedik a sok tucat sz*r közül, akkor az emberek fel is figyelnének rá és mondjuk a dalait játszanák a rádiók is. Tény, az énekléshez jobban ért, mint a színészethez, de attól, hogy színészként felkarolták (mert ugye jókor volt jó helyen), még nem garantálja a sikert a zeneiparban.
Egyetértek. Lucy túl van értékelve. Nics hű de nagy tehetsége.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: