Starity

Összeházasodott Neil Patrick Harris és David Burtka

10 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2014. szeptember 12. 18:22 #141
tothbianka
tothbianka
valhalla

Státuszand when she stood, she stood tall. she'll make a fool of you all
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 2163
Csatolások: 4815
Azonosító: 42641
kb az egyetlen szerelmes pár akik tényleg összeillenek és szeretik egymást. sok boldogságot heart.gif
2014. szeptember 12. 19:12 #142
meyah_
meyah_
• bite for fun •

StátuszHa bejelölsz, üzenetben indokold meg miért! Ha nem teszed, felkérésed törlöm!
Hozzászólás: 5305
Csatolások: 2
Azonosító: 131197
Sok sok boldogságot nekik, örökre! smileeee.gif
2014. szeptember 12. 19:15 #143
LovelyBarbaraPalvin
LovelyBarbaraPalvin
Hunter

Státusz,, Family don't end with blood " - Bobby Singer, Supernatural
Hozzászólás: 2546
Csatolások: 686
Azonosító: 226899
2 férfi nem pótolhat egy anyát. Egy gyereknek szüksége van az anyai szeretetre.
1 felhasználónak tetszik: Beyla
2014. szeptember 12. 19:33 #144
- törölt felhasználó -    
Uhm, nekem nincs azzal semmi bajom ha össze házasodnak! Remélem jó szülők lesznek. És sok boldogságot nekik smileeee.gif
2014. szeptember 12. 23:21 #145
- törölt felhasználó -    
Na ez fura
2014. szeptember 12. 23:25 #146
Jolie_77
Jolie_77
♥generation terrorist♥

Státusz♥ the heretic seal beyond divine ♥
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 9318
Csatolások: 38950
Azonosító: 186395
Idézet (LovelyBarbaraPalvin @ 2014.09.11. 18:02)
AvrilSmile írta:
Gratulálok nekik! Bár én nem értek egyet nagyon az egynemű házasságokkal, pláne a gyerekvállalásukkal (szegény gyereknek milyen gyerekkora lehet így?, egy férfi nem pótolhat egy anyát), de az jó, ha ők így boldogok, ez a magánügyük, ezért sok boldogságot kívános nekik!
Teljes mértékben igazad van. Kövezzetek meg nem érdekel, de egy gyereknek szüksége van egy anyára.

Egy gyereknek szeretetre, figyelemre, törődésre van szüksége - nem egy anyának vagy apának felcímkézett személyre.
1 felhasználónak tetszik: Szandi0820
2014. szeptember 12. 23:52 #147
Lisa7003
Lisa7003
fitnessfan

StátuszNe kövesd a divatot, légy maga a divat!
Hozzászólás: 4366
Csatolások: 188
Azonosító: 151228
Basszus, én nem is tudtam, hogy meleg. Kicsit sokkolt, de végül is már legálisnak számít a melegek házasodása Amerikában.
2014. szeptember 13. 09:01 #148
HRéka0000
HRéka0000

StátuszHRéka0000 még nem állította be a státuszát Nem a fenét! Itt van! --->Jól vagyok!
Hozzászólás: 562
Csatolások: 0
Azonosító: 217712
kanka
Nagyon örülök neki.Nagyon aranyosak eggyütt és az évek alatt látszott hogy milyen boldog kapcsolatban élnek.a gyerkőceik szuper arik smileeee.gif 2 csodálatos emberről van szó smileeee.gif
A melegek gyerekvállalásával kapcsolatos kommentekről meg annyit: Milyen gyerekkoruk lesz?valosinüeg SOKKAL boldogabb mint egy heteró házasságban élő gyermeknek.Nem hallgatjáák a szülök mindennapos veszekedését hogy az apjuk félkrekefélt a titkárnővel.ők már közel 10 éve eggyütt vannak.szeretik és megbecsülik egymást.nincsenek botrányaik,nem csalják meg egymást harmonikus kapcsolatban élnek.anyagilag és érzelmileg is mindet megadnak a gyerekeknek.vágytak ezekere a gyerekekre nem csak ugy az ölükbe pottyant mint sok heteró házasságban ahol a feleség bejelenti hogy upsz terhes vagyok a férj meg aztse tudja mit kezdjen a gyerekkel.. Mért ne érhetne fel 2 apa szeretete egy anyáéval?rengeteg rossz anya van aki elhanyagolja a gyerekét,iszik vagy elhagyja őt.ezek a dolgok náluk valoszinüeg sosem fognak megtörténni...

Forrás: http://starity.hu/magazin/52171-osszehazasodott-neil-patrick-harris-es-david-burtka/#ixzz3DB0DvBaz

Ugyan már ugyan... Ezt azért te sem gondolhattad komolyan. Ilyen lenne egy átlagos család? Persze, sok rossz anya van, de azért, hogy SOKKAL (és ráadásul nagy betűkkel) jobb lesz nekik, azt azért nem mondhatjuk. És szerintem attól ha valaki meleg, még megcsalhatja a társát, nem? Vagy ez ki van zárva? Érdekes...
1 felhasználónak tetszik: Beyla
2014. szeptember 13. 09:22 #149
- törölt felhasználó -    
Sok boldogságot! smileeee.gif
2014. szeptember 13. 09:41 #150
Ruki chibi
Ruki chibi
visszatérő vendég

Státusz"All monsters are human." American Horror story
Hozzászólás: 369
Azonosító: 209651
Sok boldogságot nekik!
2014. szeptember 13. 11:09 #151
- törölt felhasználó -    
Igen már facebookon is olvastam a hírt...legyenek boldogok! smileeee.gif
2014. szeptember 13. 12:52 #152
Dalienth
Dalienth
visszatérő vendég

StátuszEverything that kills me makes me feel alive ♥
Hozzászólás: 354
Azonosító: 222836
Nagyon sok boldogságot nekik! smileeee.gif
2014. szeptember 13. 12:57 #153
kanka
kanka
visszatérő vendég
Hozzászólás: 337
Csatolások: 57
Azonosító: 97843
Kedves HRéka0000
Te nyilván csak tökéletes házasságban élő heteró párokkal vagy körbevéve.pff szerintem meg az nem létezik.plusz hány pár van eggyütt hollywoodban 10 éve? megcsalásos botrányok meg évenkénti szétmenések nélkül?az idő eddig őket igazolta.az évek során láthattuk hogy mennyire szeretik egymást.szerintem szuper szülök és aranyos pár nem akarok ezen vitatkozni senkivel.
1 felhasználónak tetszik: Szandi0820
2014. szeptember 13. 13:28 #154
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Idézet (kanka @ 2014.09.13. 12:57)
Kedves HRéka00
Te nyilván csak tökéletes házasságban élő heteró párokkal vagy körbevéve.pff szerintem meg az nem létezik.plusz hány pár van eggyütt hollywoodban 10 éve? megcsalásos botrányok meg évenkénti szétmenések nélkül?az idő eddig őket igazolta.az évek során láthattuk hogy mennyire szeretik egymást.szerintem szuper szülök és aranyos pár nem akarok ezen vitatkozni senkivel.

Nincsen tökéletes házasság sem a homoszexálisok, sem a heteroszexuálisok oldalán. Mindig vannak súrlódások, vitatkozások, hiszen egy párkapcsolat is alapból a kompromisszumokon alapul. Tök mindegy, hogy most két különböző nemű vagy két azonos nemű emberről van szó. Hogyha el tudják fogadni a másikat, képesek kompromisszumokat kötni (megtenni a másiknak valamit vagy lemondani valamiről), akkor a kapcsolat működőképes lesz, de nem tökéletes. Egyébként Jennifer Garner és Ben Affleck lassan tíz éve házasok (egy év híján, ha jól emlékszem) és egyáltalán nem hallani róluk semmilyen magánéleti botrányt sem. Élik a hollywoodi életüket és nevelnek három gyermeket. Szóval biztosan van erre számos precedens, ha én tudtam mondani kapásból egyet. Egyébként meg abban igaza van annak a bizonyos tagnak, hogy a melegek között is előfordulhatnak a félrelépések, csak mivel manapság még nem elfogadott annyira a homoszexualitás, így nem is mennek annyira nyíltan a dolgok. Viszont eléggé csúnyán általánosítottál a heterók párkapcsolatával kapcsolatban. Teljesen úgy jött le, mintha csak is kizárólag a melegek szerethetnék egymást szenvedélyesen és teljesen őszintén. A szerelem ugyanaz a megfoghatatlan érzelem marad, akárki iránt is érzed az. Nem szeret az ember kevésbé vagy jobban akár a saját neme iránt érzi azt, akár nem. Egyébként nem tudhatjuk, hogy milyen szülők, hiszen nem ismerjük őket, nem élünk velük egy háztartásban. Habár nem támogatom a melegeket és kifejezetten ellenzem részükről a gyermeknevelést, viszont Neil nem az a tipikus lányos b*zi, akitől a falat tudom kaparni. Visszafogottan éli az életét, nem dörgöli minden egyes ember orra alá, csak úgy él, mint minden hétköznapi ember. Igazából az ilyen homoszexuálisokkal nincs is semmi problémám, de a Szecsődi Karcsi féléktől viszont erős hányingerem támad. Pluszban többen is írták, hogy egy anyára szüksége van minden gyermeknek. Ez így van. Lehet jönni azzal, hogy egy gyereknek szeretetre és törődésre meg ilyenekre van szüksége és nem számít, hogy kitől kapja meg, annak nincsen gyermeke és nem is hasonló szakmában helyezkedik el, ezért nem tudja. Újszülött szobai ellátásnál a legújabb protokoll szerint a köldökzsinór elvágása előtt nem véletlenül kell az újszülött csecsemőt az anya mellkasára helyezni. A magzat kilenc hónapon keresztül az anya szívdobogását hallotta, így arra is nyugszik meg. Ahogyan az sem véletlen, hogy például az első pár hónap az anyáról szól, és az apa csak később tud bekapcsolódni a dologba. Én is amondó vagyok, hogy egy gyermek megfelelő lelki- és pszichikai fejlődéséhez igen is kell egy anya. Nem mindig azt mondjuk, hogy anya csak egy van? Anya mindent tud és anya mindent meg tud csinálni? Lehetne ezen vitatkozni persze, de a fórumon jelenlévő meleg aktivisták úgyis meg fogják cáfolni ezt, de még mielőtt pötyögne bárki is válaszként akármit (amit nagy eséllyel elolvasni sem fogok, nemhogy reagálni, nincs kedvem leállni vitatkozni), azért gondoljon bele abba, hogy ő gyermekkorában vagy még a mai napig is hányszor szalad anyához, ha baj van, hányszor kéri ki anya véleményét, hányszor hagyatkozik anyára stb. Biztosan nagyon sokszor.
1 felhasználónak tetszik: Rocket
2014. szeptember 13. 14:04 #155
LovelyBarbaraPalvin
LovelyBarbaraPalvin
Hunter

Státusz,, Family don't end with blood " - Bobby Singer, Supernatural
Hozzászólás: 2546
Csatolások: 686
Azonosító: 226899
Jolie_77 írta: Egy gyereknek szeretetre, figyelemre, törődésre van szüksége - nem egy anyának vagy apának felcímkézett személyre.

Igaz. Tényleg szüksége van a szeretetre, a törődésre és a többi, de én nem bírnám elviselni, hogy két apám van. Amúgy is vannak olyan dolgok, amiket csak anyával, tudsz megbeszélni.
2014. szeptember 13. 17:08 #156
- törölt felhasználó -    
Gratulálok! Sok boldogságot nekik! smileeee.gif
2014. szeptember 13. 17:11 #157
- törölt felhasználó -    
Örülök nekik nagyon smileeee.gif heart.gif
2014. szeptember 13. 18:44 #158
nóra0328
nóra0328
visszatérő vendég

Státusz:)