Összeházasodott Neil Patrick Harris és David Burtka
2014. szeptember 12. 18:22
|
|
tothbiankavalhalla |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.11.01. Hozzászólás: 2163 Csatolások: 4815 Azonosító: 42641 offline
|
kb az egyetlen szerelmes pár akik tényleg összeillenek és szeretik egymást. sok boldogságot
2014. szeptember 12. 19:15
|
|
LovelyBarbaraPalvinHunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.01. Hozzászólás: 2546 Csatolások: 686 Azonosító: 226899 offline
|
2 férfi nem pótolhat egy anyát. Egy gyereknek szüksége van az anyai szeretetre.
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2014. szeptember 12. 19:33
Uhm, nekem nincs azzal semmi bajom ha össze házasodnak! Remélem jó szülők lesznek. És sok boldogságot nekik
2014. szeptember 12. 23:25
|
|
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9318 Csatolások: 38950 Azonosító: 186395 offline
|
Idézet (LovelyBarbaraPalvin @ 2014.09.11. 18:02)
AvrilSmile írta:
Gratulálok nekik! Bár én nem értek egyet nagyon az egynemű házasságokkal, pláne a gyerekvállalásukkal (szegény gyereknek milyen gyerekkora lehet így?, egy férfi nem pótolhat egy anyát), de az jó, ha ők így boldogok, ez a magánügyük, ezért sok boldogságot kívános nekik!
Teljes mértékben igazad van. Kövezzetek meg nem érdekel, de egy gyereknek szüksége van egy anyára.
Gratulálok nekik! Bár én nem értek egyet nagyon az egynemű házasságokkal, pláne a gyerekvállalásukkal (szegény gyereknek milyen gyerekkora lehet így?, egy férfi nem pótolhat egy anyát), de az jó, ha ők így boldogok, ez a magánügyük, ezért sok boldogságot kívános nekik!
Teljes mértékben igazad van. Kövezzetek meg nem érdekel, de egy gyereknek szüksége van egy anyára.
Egy gyereknek szeretetre, figyelemre, törődésre van szüksége - nem egy anyának vagy apának felcímkézett személyre.
Szandi0820
2014. szeptember 13. 09:01
|
|
HRéka0000 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.28. Hozzászólás: 562 Csatolások: 0 Azonosító: 217712 offline
|
kanka
Nagyon örülök neki.Nagyon aranyosak eggyütt és az évek alatt látszott hogy milyen boldog kapcsolatban élnek.a gyerkőceik szuper arik smileeee.gif 2 csodálatos emberről van szó smileeee.gif
A melegek gyerekvállalásával kapcsolatos kommentekről meg annyit: Milyen gyerekkoruk lesz?valosinüeg SOKKAL boldogabb mint egy heteró házasságban élő gyermeknek.Nem hallgatjáák a szülök mindennapos veszekedését hogy az apjuk félkrekefélt a titkárnővel.ők már közel 10 éve eggyütt vannak.szeretik és megbecsülik egymást.nincsenek botrányaik,nem csalják meg egymást harmonikus kapcsolatban élnek.anyagilag és érzelmileg is mindet megadnak a gyerekeknek.vágytak ezekere a gyerekekre nem csak ugy az ölükbe pottyant mint sok heteró házasságban ahol a feleség bejelenti hogy upsz terhes vagyok a férj meg aztse tudja mit kezdjen a gyerekkel.. Mért ne érhetne fel 2 apa szeretete egy anyáéval?rengeteg rossz anya van aki elhanyagolja a gyerekét,iszik vagy elhagyja őt.ezek a dolgok náluk valoszinüeg sosem fognak megtörténni...
Forrás: http://starity.hu/magazin/52171-osszehazasodott-neil-patrick-harris-es-david-burtka/#ixzz3DB0DvBaz
Ugyan már ugyan... Ezt azért te sem gondolhattad komolyan. Ilyen lenne egy átlagos család? Persze, sok rossz anya van, de azért, hogy SOKKAL (és ráadásul nagy betűkkel) jobb lesz nekik, azt azért nem mondhatjuk. És szerintem attól ha valaki meleg, még megcsalhatja a társát, nem? Vagy ez ki van zárva? Érdekes...
Nagyon örülök neki.Nagyon aranyosak eggyütt és az évek alatt látszott hogy milyen boldog kapcsolatban élnek.a gyerkőceik szuper arik smileeee.gif 2 csodálatos emberről van szó smileeee.gif
A melegek gyerekvállalásával kapcsolatos kommentekről meg annyit: Milyen gyerekkoruk lesz?valosinüeg SOKKAL boldogabb mint egy heteró házasságban élő gyermeknek.Nem hallgatjáák a szülök mindennapos veszekedését hogy az apjuk félkrekefélt a titkárnővel.ők már közel 10 éve eggyütt vannak.szeretik és megbecsülik egymást.nincsenek botrányaik,nem csalják meg egymást harmonikus kapcsolatban élnek.anyagilag és érzelmileg is mindet megadnak a gyerekeknek.vágytak ezekere a gyerekekre nem csak ugy az ölükbe pottyant mint sok heteró házasságban ahol a feleség bejelenti hogy upsz terhes vagyok a férj meg aztse tudja mit kezdjen a gyerekkel.. Mért ne érhetne fel 2 apa szeretete egy anyáéval?rengeteg rossz anya van aki elhanyagolja a gyerekét,iszik vagy elhagyja őt.ezek a dolgok náluk valoszinüeg sosem fognak megtörténni...
Forrás: http://starity.hu/magazin/52171-osszehazasodott-neil-patrick-harris-es-david-burtka/#ixzz3DB0DvBaz
Ugyan már ugyan... Ezt azért te sem gondolhattad komolyan. Ilyen lenne egy átlagos család? Persze, sok rossz anya van, de azért, hogy SOKKAL (és ráadásul nagy betűkkel) jobb lesz nekik, azt azért nem mondhatjuk. És szerintem attól ha valaki meleg, még megcsalhatja a társát, nem? Vagy ez ki van zárva? Érdekes...
Beyla
2014. szeptember 13. 09:41
|
|
Ruki chibivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.18. Hozzászólás: 369 Csatolások: 0 Azonosító: 209651 offline
|
Sok boldogságot nekik!
2014. szeptember 13. 11:09
Igen már facebookon is olvastam a hírt...legyenek boldogok!
2014. szeptember 13. 12:57
|
|
kankavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.04. Hozzászólás: 337 Csatolások: 57 Azonosító: 97843 offline
|
Kedves HRéka0000
Te nyilván csak tökéletes házasságban élő heteró párokkal vagy körbevéve.pff szerintem meg az nem létezik.plusz hány pár van eggyütt hollywoodban 10 éve? megcsalásos botrányok meg évenkénti szétmenések nélkül?az idő eddig őket igazolta.az évek során láthattuk hogy mennyire szeretik egymást.szerintem szuper szülök és aranyos pár nem akarok ezen vitatkozni senkivel.
Te nyilván csak tökéletes házasságban élő heteró párokkal vagy körbevéve.pff szerintem meg az nem létezik.plusz hány pár van eggyütt hollywoodban 10 éve? megcsalásos botrányok meg évenkénti szétmenések nélkül?az idő eddig őket igazolta.az évek során láthattuk hogy mennyire szeretik egymást.szerintem szuper szülök és aranyos pár nem akarok ezen vitatkozni senkivel.
Szandi0820
2014. szeptember 13. 13:28
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Idézet (kanka @ 2014.09.13. 12:57)
Kedves HRéka00
Nincsen tökéletes házasság sem a homoszexálisok, sem a heteroszexuálisok oldalán. Mindig vannak súrlódások, vitatkozások, hiszen egy párkapcsolat is alapból a kompromisszumokon alapul. Tök mindegy, hogy most két különböző nemű vagy két azonos nemű emberről van szó. Hogyha el tudják fogadni a másikat, képesek kompromisszumokat kötni (megtenni a másiknak valamit vagy lemondani valamiről), akkor a kapcsolat működőképes lesz, de nem tökéletes. Egyébként Jennifer Garner és Ben Affleck lassan tíz éve házasok (egy év híján, ha jól emlékszem) és egyáltalán nem hallani róluk semmilyen magánéleti botrányt sem. Élik a hollywoodi életüket és nevelnek három gyermeket. Szóval biztosan van erre számos precedens, ha én tudtam mondani kapásból egyet. Egyébként meg abban igaza van annak a bizonyos tagnak, hogy a melegek között is előfordulhatnak a félrelépések, csak mivel manapság még nem elfogadott annyira a homoszexualitás, így nem is mennek annyira nyíltan a dolgok. Viszont eléggé csúnyán általánosítottál a heterók párkapcsolatával kapcsolatban. Teljesen úgy jött le, mintha csak is kizárólag a melegek szerethetnék egymást szenvedélyesen és teljesen őszintén. A szerelem ugyanaz a megfoghatatlan érzelem marad, akárki iránt is érzed az. Nem szeret az ember kevésbé vagy jobban akár a saját neme iránt érzi azt, akár nem. Egyébként nem tudhatjuk, hogy milyen szülők, hiszen nem ismerjük őket, nem élünk velük egy háztartásban. Habár nem támogatom a melegeket és kifejezetten ellenzem részükről a gyermeknevelést, viszont Neil nem az a tipikus lányos b*zi, akitől a falat tudom kaparni. Visszafogottan éli az életét, nem dörgöli minden egyes ember orra alá, csak úgy él, mint minden hétköznapi ember. Igazából az ilyen homoszexuálisokkal nincs is semmi problémám, de a Szecsődi Karcsi féléktől viszont erős hányingerem támad. Pluszban többen is írták, hogy egy anyára szüksége van minden gyermeknek. Ez így van. Lehet jönni azzal, hogy egy gyereknek szeretetre és törődésre meg ilyenekre van szüksége és nem számít, hogy kitől kapja meg, annak nincsen gyermeke és nem is hasonló szakmában helyezkedik el, ezért nem tudja. Újszülött szobai ellátásnál a legújabb protokoll szerint a köldökzsinór elvágása előtt nem véletlenül kell az újszülött csecsemőt az anya mellkasára helyezni. A magzat kilenc hónapon keresztül az anya szívdobogását hallotta, így arra is nyugszik meg. Ahogyan az sem véletlen, hogy például az első pár hónap az anyáról szól, és az apa csak később tud bekapcsolódni a dologba. Én is amondó vagyok, hogy egy gyermek megfelelő lelki- és pszichikai fejlődéséhez igen is kell egy anya. Nem mindig azt mondjuk, hogy anya csak egy van? Anya mindent tud és anya mindent meg tud csinálni? Lehetne ezen vitatkozni persze, de a fórumon jelenlévő meleg aktivisták úgyis meg fogják cáfolni ezt, de még mielőtt pötyögne bárki is válaszként akármit (amit nagy eséllyel elolvasni sem fogok, nemhogy reagálni, nincs kedvem leállni vitatkozni), azért gondoljon bele abba, hogy ő gyermekkorában vagy még a mai napig is hányszor szalad anyához, ha baj van, hányszor kéri ki anya véleményét, hányszor hagyatkozik anyára stb. Biztosan nagyon sokszor.
Rocket
2014. szeptember 13. 14:04
|
|
LovelyBarbaraPalvinHunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.01. Hozzászólás: 2546 Csatolások: 686 Azonosító: 226899 offline
|
Jolie_77 írta: Egy gyereknek szeretetre, figyelemre, törődésre van szüksége - nem egy anyának vagy apának felcímkézett személyre.
Igaz. Tényleg szüksége van a szeretetre, a törődésre és a többi, de én nem bírnám elviselni, hogy két apám van. Amúgy is vannak olyan dolgok, amiket csak anyával, tudsz megbeszélni.
Igaz. Tényleg szüksége van a szeretetre, a törődésre és a többi, de én nem bírnám elviselni, hogy két apám van. Amúgy is vannak olyan dolgok, amiket csak anyával, tudsz megbeszélni.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.