Összeházasodott Neil Patrick Harris és David Burtka
2014. szeptember 11. 18:24
Néhány komment láttán nem tudtam h most sírjak vagy nevessek...Én nagyon sok boldogságot kívánok nekik, és szerintem igenis megérdemlik azokat az édes gyerekeket. Biztos vagyok benne, hogy a lehető legtöbbet fogják továbbra is nyújtani nekik. Nagyon örülök, hogy megtörtént! ♥
2014. szeptember 11. 19:07
|
|
viktorya2000új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.23. Hozzászólás: 15 Csatolások: 0 Azonosító: 228110 offline
|
Sok boldogságot nekik!!!
2014. szeptember 11. 19:11
|
|
abogika001visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.26. Hozzászólás: 214 Csatolások: 0 Azonosító: 204499 offline
|
Sok boldogságot nekik!!! <3
2014. szeptember 11. 21:35
|
|
Millevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.24. Hozzászólás: 445 Csatolások: 970 Azonosító: 228201 offline
|
Szerintem hihetetlenül aranyosak együtt és cseppet sem lenne helyénvalóbb, ha Neil egy nőre mosolyogna ilyen szeretettel David helyett. Én nem látok semmi megvetendőt ebben és örülök, hogy egy-két ostobán kívül mindenki gratulál nekik. Ezt én is megteszem:
Sok boldogságot nekik immár házasként. Biztos nagyon jó apák, a képek alapján ez látszik, szerintem nagyon is megérdemlik az a két tündéri manót
Sok boldogságot nekik immár házasként. Biztos nagyon jó apák, a képek alapján ez látszik, szerintem nagyon is megérdemlik az a két tündéri manót
2014. szeptember 12. 09:57
|
|
rolykelemenúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.23. Hozzászólás: 90 Csatolások: 2182 Azonosító: 206989 offline
|
Szerintem ez nagyon is normális, ők is emberek! És nagyon sok boldogságot nekik!!
2014. szeptember 12. 12:25
|
|
kankavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.04. Hozzászólás: 337 Csatolások: 57 Azonosító: 97843 offline
|
Nagyon örülök neki.Nagyon aranyosak eggyütt és az évek alatt látszott hogy milyen boldog kapcsolatban élnek.a gyerkőceik szuper arik
2 csodálatos emberről van szó
A melegek gyerekvállalásával kapcsolatos kommentekről meg annyit: Milyen gyerekkoruk lesz?valosinüeg SOKKAL boldogabb mint egy heteró házasságban élő gyermeknek.Nem hallgatjáák a szülök mindennapos veszekedését hogy az apjuk félkrekefélt a titkárnővel.ők már közel 10 éve eggyütt vannak.szeretik és megbecsülik egymást.nincsenek botrányaik,nem csalják meg egymást harmonikus kapcsolatban élnek.anyagilag és érzelmileg is mindet megadnak a gyerekeknek.vágytak ezekere a gyerekekre nem csak ugy az ölükbe pottyant mint sok heteró házasságban ahol a feleség bejelenti hogy upsz terhes vagyok a férj meg aztse tudja mit kezdjen a gyerekkel.. Mért ne érhetne fel 2 apa szeretete egy anyáéval?rengeteg rossz anya van aki elhanyagolja a gyerekét,iszik vagy elhagyja őt.ezek a dolgok náluk valoszinüeg sosem fognak megtörténni...
A melegek gyerekvállalásával kapcsolatos kommentekről meg annyit: Milyen gyerekkoruk lesz?valosinüeg SOKKAL boldogabb mint egy heteró házasságban élő gyermeknek.Nem hallgatjáák a szülök mindennapos veszekedését hogy az apjuk félkrekefélt a titkárnővel.ők már közel 10 éve eggyütt vannak.szeretik és megbecsülik egymást.nincsenek botrányaik,nem csalják meg egymást harmonikus kapcsolatban élnek.anyagilag és érzelmileg is mindet megadnak a gyerekeknek.vágytak ezekere a gyerekekre nem csak ugy az ölükbe pottyant mint sok heteró házasságban ahol a feleség bejelenti hogy upsz terhes vagyok a férj meg aztse tudja mit kezdjen a gyerekkel.. Mért ne érhetne fel 2 apa szeretete egy anyáéval?rengeteg rossz anya van aki elhanyagolja a gyerekét,iszik vagy elhagyja őt.ezek a dolgok náluk valoszinüeg sosem fognak megtörténni...
1 felhasználónak tetszik:
Szandi0820
2014. szeptember 12. 16:11
Idézet (Logan fan @ 2014.09.10. 15:08)
Dehát ezek fiúk és az egyik a nemis tudom mibe volt a comedi central-on valamelyik műsorba csak nem tudom melyikbe!
Istenem, segíts meg...
ON: Nagyon sok boldogságot nekik! ^.^ Remélem, az ő házasságuk tovább bírja, mint a maiak nagy része... sőt, szinte biztos vagyok benne.
Szandi0820
2014. szeptember 12. 16:52
|
|
JessxL0Lvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.04. Hozzászólás: 420 Csatolások: 114 Azonosító: 135665 offline
|
Undorító, ahogy elítélitek, lefujjogjátok őket csak azért, mert a saját nemükhöz vonzódnak. Ti se tudhatjátok, számotokra mit hoz a jövő. Ha lesz gyereketek, aki netán szintúgy a saját neméhez fog vonzódni (mert senki se tehet róla), akkor kitagadjátok? A saját gyereketeket lefujjognátok? Gondolkozzatok ép ésszel, emberek. Ők is csak emberek, SZERELMES emberek. Könyörgöm...
Szandi0820
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.