Összeházasodott Neil Patrick Harris és David Burtka
2014. szeptember 10. 19:38
|
|
Dorina1024høgh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.18. Hozzászólás: 3778 Csatolások: 1047 Azonosító: 191824 offline
|
Sok boldogságot!
2014. szeptember 10. 20:36
|
|
DulceRBDfan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.27. Hozzászólás: 945 Csatolások: 0 Azonosító: 207395 offline
|
sok boldogságot kívánok nekik!
2014. szeptember 10. 21:00
|
|
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9318 Csatolások: 38950 Azonosító: 186395 offline
|
Idézet (PGreg @ 2014.09.10. 18:40)
Ebből a kommentedből is látszik, hogy el sem olvastad a cikket, csak fröcsögni jöttél ide. Az Így jártam anyátokkal című sorozatban szerepelt a Comedy(!) Centralon, azt már nem is teszem hozzá, hogy a 21. században a fiataloknak legalább a címét kéne ismerniük a sorozatnak, ez már majdnem afféle modern alapműveltség. De nem is ez az, ami a legjobban zavart a kommentedben.
És ha fiúk? Jaj, most mi lesz? Csodálom, hogy az 1940-es években van internetkapcsolatod, merthogy akkor vélekedtek így az emberek, mint te, és még néhány kommentelő, akiknek jobb lett volna megtartaniuk a véleményüket maguknak, minthogy ennyire lejáratják magukat a témával kapcsolatban. (Igazából ez már nem is kéne, hogy "téma" legyen, de mindegy.) Amíg ez a két ember szereti egymást, ráadásul jó apák, megküzdöttek a hasonlókkal, mint te, és évekig vártak arra, hogy megpecsételhessék a szerelmüket, miért ne házasodhatnának össze? Hm? ((Vagy nem kívánod nekik a boldogságot?)) Amilyen rendes ember NPH és David, ők azok az emberek, akik talán a legjobban megérdemlik, hogy boldogak legyenek.
Én őszintén gratulálok nekik!
És ha fiúk? Jaj, most mi lesz? Csodálom, hogy az 1940-es években van internetkapcsolatod, merthogy akkor vélekedtek így az emberek, mint te, és még néhány kommentelő, akiknek jobb lett volna megtartaniuk a véleményüket maguknak, minthogy ennyire lejáratják magukat a témával kapcsolatban. (Igazából ez már nem is kéne, hogy "téma" legyen, de mindegy.) Amíg ez a két ember szereti egymást, ráadásul jó apák, megküzdöttek a hasonlókkal, mint te, és évekig vártak arra, hogy megpecsételhessék a szerelmüket, miért ne házasodhatnának össze? Hm? ((Vagy nem kívánod nekik a boldogságot?)) Amilyen rendes ember NPH és David, ők azok az emberek, akik talán a legjobban megérdemlik, hogy boldogak legyenek.
Én őszintén gratulálok nekik!
A kiemelt rész kivételével (én nem nézem a sorozatot és nem is vagyok rá kíváncsi, a címét is csak azért ismerem, mert gyakran találkoztam vele a fórumon), minden szavaddal egyetértek.
2014. szeptember 10. 21:03
Hát ehhez nem tudok mit szólni....az ő dolguk kész!!
2014. szeptember 10. 21:33
Nem is tudtam hogy Neil meleg. Hírtelen ért a hír de azért sok boldogságot nekik
2014. szeptember 10. 22:06
|
nikkibella1♥"You will never lace up my Chuck Taylors" ♥ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 14.06.30. Hozzászólás: 1014 Csatolások: 422 Azonosító: 228531 offline
|
OMG !
Fujj
2014. szeptember 10. 22:21
|
|
HiddleStanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.14. Hozzászólás: 10 Csatolások: 0 Azonosító: 224217 offline
|
Nikkibella1: hogy te mekkora egy bunkó vagy! Van, aki így boldog! Én szeretem Neil-t, szerintem nagyon aranyos és bátor, de főleg őszinte volt hogy felvállalta. A gyerekeik is nagyon édesek, és látszólag nagyon jó apák mindketten:)
2014. szeptember 10. 22:36
|
|
Gabe LoganPrince of PlayStation Platinum♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.27. Hozzászólás: 3354 Csatolások: 58 Azonosító: 210618 offline
|
Hát ezt azért nem gondoltam volna,hogy már az olaszoknál is összeházasodhatnak a melegek,ez rémes!
2014. szeptember 11. 05:43
|
|
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8894 Csatolások: 233962 Azonosító: 59785 offline
|
Idézet (Logan fan @ 2014.09.10. 15:08)
Dehát ezek fiúk
Idézet (rozykah 123456789 @ 2014.09.10. 17:28)
Fúúúj de ez két pasi
Na basszus, még jó, hogy szóltok. Észre sem vettem volna.
On: Annyira örültem neki, mikor megláttam hétfőn a hírt Twitteren.
1 felhasználónak tetszik:
JBT1
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Selena Gomez azonban visszatér.