Összeházasodott Neil Patrick Harris és David Burtka
2014. szeptember 10. 18:06
|
|
Reka1126új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.04. Hozzászólás: 51 Csatolások: 0 Azonosító: 197178 offline
|
En eszmdletlenul szeretem NPH-t,es sok boldogsagot kivanok neki.Azt en sem tartom jo otletnek,hogy a meleg paroknak gyermekuk legyen.A hazassaggal nincs bajom,bar regen ellene voltam,most ugy vagyok vele,hogy tegyek,ha boldogok,de a gyerekvallalassal nem ertek egyet.Szerintem ez nem jo a gyerekeknek.De ettol fuggetlenul nagyon sok boldogsagot kivanok nekik<3
2014. szeptember 10. 18:11
|
|
chelseagirl18White Wave™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.21. Hozzászólás: 3016 Csatolások: 311 Azonosító: 123303 offline
|
Gratulálok! Sok-sok boldogságot nekik!
Bizonyos hozzászólások felett inkább elsiklom, mielőtt agyérgörcsöt kapok...
Bizonyos hozzászólások felett inkább elsiklom, mielőtt agyérgörcsöt kapok...
2014. szeptember 10. 18:16
|
|
Cintia99 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.30. Hozzászólás: 1099 Csatolások: 0 Azonosító: 148309 offline
|
Idézet (rozykah 123456789 @ 2014.09.10. 17:28)
Fúúúj de ez két pasi
Gratulálok a példamutató megnyilvánulásodhoz!
Erre az emberek nagy része csak annyit tudna mondani, hogy "Ha nem tudsz értelmeset mondani, akkor inkább meg se szólalj!"
Ez most tökéletesen ideillik.
2014. szeptember 10. 18:27
|
|
Asteliaℳαяαบđєя™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.29. Hozzászólás: 18948 Csatolások: 19642 Azonosító: 168141 offline
|
Idézet (rozykah 123456789 @ 2014.09.10. 17:28)
Fúúúj de ez két pasi
Ez aztán az értelmes megnyilvánulás! Csak gratulálni tudok!
1 felhasználónak tetszik:
JBT1
2014. szeptember 10. 18:40
Idézet (Logan fan @ 2014.09.10. 15:08)
Dehát ezek fiúk és az egyik a nemis tudom mibe volt a comedi central-on valamelyik műsorba csak nem tudom melyikbe!
Ebből a kommentedből is látszik, hogy el sem olvastad a cikket, csak fröcsögni jöttél ide. Az Így jártam anyátokkal című sorozatban szerepelt a Comedy(!) Centralon, azt már nem is teszem hozzá, hogy a 21. században a fiataloknak legalább a címét kéne ismerniük a sorozatnak, ez már majdnem afféle modern alapműveltség. De nem is ez az, ami a legjobban zavart a kommentedben.
És ha fiúk? Jaj, most mi lesz? Csodálom, hogy az 1940-es években van internetkapcsolatod, merthogy akkor vélekedtek így az emberek, mint te, és még néhány kommentelő, akiknek jobb lett volna megtartaniuk a véleményüket maguknak, minthogy ennyire lejáratják magukat a témával kapcsolatban. (Igazából ez már nem is kéne, hogy "téma" legyen, de mindegy.) Amíg ez a két ember szereti egymást, ráadásul jó apák, megküzdöttek a hasonlókkal, mint te, és évekig vártak arra, hogy megpecsételhessék a szerelmüket, miért ne házasodhatnának össze? Hm? ((Vagy nem kívánod nekik a boldogságot?)) Amilyen rendes ember NPH és David, ők azok az emberek, akik talán a legjobban megérdemlik, hogy boldogak legyenek.
Én őszintén gratulálok nekik!
2014. szeptember 10. 18:41
Bocsánat, de nem hagyhattam szó nélkül, a korlátoltság néha kihoz a sodromból.
2014. szeptember 10. 19:07
|
|
laaura_loveTe voltál a béke az örök háborúban! |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.07. Hozzászólás: 2036 Csatolások: 0 Azonosító: 227220 offline
|
Sok boldogságot!!
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.