Demi Lovato és Nick Jonas útja mindig keresztezi egymást, mind barátokként, mind kollégákként, és ennek gyümölcseként még ebben az évben két duettet is megjelentetnek.
A teljes cikkhez kattints ide!
Újabb duettel készül Nick Jonas és Demi Lovato
2014. szeptember 10. 14:20
2014. szeptember 10. 14:35
Tudom, hogy Demi és Joe régen együtt voltak, de szerintem olyan aranyosak együtt Nickel.
2014. szeptember 10. 14:49
|
|
LovelyBarbaraPalvinHunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.01. Hozzászólás: 2546 Csatolások: 686 Azonosító: 226899 offline
|
szerintem összeillenek. De száninak tartanám ha összejönne Nickkel ugyan is Joe-val régen együtt volt. De már kíváncsi vagyok a dalra
2014. szeptember 10. 15:03
Ha Demi nem lenne ennyire boldog Wilmerrel, Nicknek pedig nem lenne Olivia, [Joe-ra nagy ívben tojok
] akkor minden erőmmel azért drukkolnék, hogy ők ketten jöjjenek össze, mert néha ahogy egymásra tudnak nézni, hát húúúú.
Nem mellesleg tényleg tökéletes csapatot alkotnak, és ahogy Demi szokta mindig mondani, ha lenne egy ikertestvére, akkor az Nick lenne.
Imádom amikor ők ketten együtt dolgoznak, mert abból mindig valami varázslatos dolog sül ki, így már borzasztóan várom, és merem ajánlani Demetriának, hogy az Afterglow is jelenjen meg.
2014. szeptember 10. 15:32
|
|
Ariella2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.14. Hozzászólás: 1170 Csatolások: 0 Azonosító: 229442 offline
|
Jujujujuj Szeretem őket. <3
2014. szeptember 10. 16:28
|
Dolice9522 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.15. Hozzászólás: 810 Csatolások: 33 Azonosító: 125151 offline
|
Mindig is imádtam őket
2014. szeptember 10. 16:52
Szerintem szakmailag és barátilag is nagyon jó párost alkotnak.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.

0 felhasználónak tetszik: