Ian Somerhalder és Nikki Reed új terepen
2014. szeptember 10. 08:33
|
|
mikekinga01új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.01. Hozzászólás: 6 Csatolások: 4 Azonosító: 195147 offline
|
ők döntenek arrol mit csinálnak és én értékelem mert ha ő boldog én is
2014. szeptember 10. 09:41
|
|
TVDfan98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.28. Hozzászólás: 389 Csatolások: 0 Azonosító: 201001 offline
|
most komolyan... ez nekünk egy vicces cikis sztori de nekik azért kicsit kínos lehet... szerintem azért nem kéne ennyire belemászni az életükbe... !!!
2014. szeptember 10. 09:45
Örülök hogy együtt vannak de szerintem Ian és Nina páros jobb volt
2014. szeptember 10. 14:58
|
|
tothbiankavalhalla |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.11.01. Hozzászólás: 2163 Csatolások: 4815 Azonosító: 42641 offline
|
az eladót is minimum ki kellene rúgni, az ilyen dolgokat bizalmasan kellene kezelnie, még (vagy sokkal inkább főleg) hírességek esetében is..egyébként meg nem tök mindegy? az ő magánéletük..
1 felhasználónak tetszik:
Szandi0820
2014. szeptember 10. 15:01
És ha megvették őket akkor mivan?!? Semmiféle bűnt nem követtek el.
2014. szeptember 10. 22:17
|
nikkibella1♥"You will never lace up my Chuck Taylors" ♥ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 14.06.30. Hozzászólás: 1014 Csatolások: 422 Azonosító: 228531 offline
|
Gemma21 : Egyetértek
2014. szeptember 11. 08:57
|
|
DiaKatonavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.08. Hozzászólás: 130 Csatolások: 0 Azonosító: 211467 offline
|
Annyira összeillenek, hogy elmondani sem lehet azt szavakkal ! Örülök, hogy együtt vannak.... Ez az ők magánéletük, azt tesznek amit csak akarnak! Nincs beleszólásunk...jó egy kicsit én is megdöbbentem, de ennyi :-D
2014. szeptember 11. 20:05
|
|
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8894 Csatolások: 233962 Azonosító: 59785 offline
|
Szerintem rögtön kövezzük is meg őket, ez már fertő, pfuj.
Egyébként úgy rúgnám ki az eladót, hogy csak úgy zuhog. Ez az ő saját magánéletük, ráadásul mivel az sem biztos, hogy maguknak vették, így puszta spekuláció alapján rakták fel a netre a képet.
Ezzel pedig jól megsértette a privát szférájukat.
2014. szeptember 12. 10:08
|
|
SmileyZHappiest girl in the world ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.12. Hozzászólás: 8757 Csatolások: 33707 Azonosító: 122565 offline
|
Első kérdés - ki az a Zach Efron?Mert én csak Zac Efront ismerek
Második kérdés - nem mindegy,hogy miket vásárolnak?Itt azért van olyan hozzászóló akinek elég vicces a megnyilvánulása.Had döntse már el minden pár,hogy mivel akarnak játszani,mit akarnak csinálni.Senkihez semmi köze ehhez.Nem értem mit kell ezen úgy kiakadni..
Második kérdés - nem mindegy,hogy miket vásárolnak?Itt azért van olyan hozzászóló akinek elég vicces a megnyilvánulása.Had döntse már el minden pár,hogy mivel akarnak játszani,mit akarnak csinálni.Senkihez semmi köze ehhez.Nem értem mit kell ezen úgy kiakadni..
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.