Az újdonsült sztárpárost vasárnap este egy szokatlan helyen kapták le.
A teljes cikkhez kattints ide!
Ian Somerhalder és Nikki Reed új terepen
2014. szeptember 09. 19:03
Jézusom, azért az emberek ne akarjanak már ennyire a magánéletükbe vájkálni. Az, hogy mit csinálnak a négy fal között, csakis kettejükre tartozik.
2014. szeptember 09. 19:03
|
|
Dorina1024høgh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.18. Hozzászólás: 3778 Csatolások: 1047 Azonosító: 191824 offline
|
No comment...erről minek kell cikkezni??
2014. szeptember 09. 19:05
Hát,be kell vallanom a cikk egy kicsit meglepett. Nem azért,mert még soha nem olvastam arról,hogy valamelyik sztárpár éppen ilyan meg olyan boltokba jár,csak szerintem a szexuális életük had legyen tabu. Ha már a magánéletük 95%-át elveszi a média és mindenki,csak ne az legyen a nyitó téma,hogy mit csinálnak az ágyban...
2014. szeptember 09. 19:11
|
|
itsChanelvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.25. Hozzászólás: 158 Csatolások: 4 Azonosító: 207195 offline
|
Ahhoz, hogy Ők mit csinálnak a magánéletükbe és mivel dobják fel a szexuális életüket senkinek semmi köze, legyen az Ő dolguk. Gondolom Ők sem azzal akarnak címlapra kerülni, hogy ilyen-olyan szexkellékeket vásároltak. A magánélet az magánélet, pár újságíró és fényképezgetgető ember - vagy lesifotós - megtanulhatná igazán, mit is jelent ez a fogalom.
2014. szeptember 09. 19:19
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Csak tudnám, hogy a Starity cikk íróinak miért olyan izgalmas két sztár újdonsült párkapcsolatáról állandó jelleggel cikket írni.
Annyira rám van erőltetve ez az egész, mint szalonka és bíbőr. Együtt vannak? Hát Istenem, hipp-hipp hurrá és sok boldogságot nekik! Viszont a cikkben fellelhető prűdség már sokkal inkább nevetséges. Miért olyan nagy cucc, hogy szexboltban voltak?
Most komolyan! Én is voltam már és szerintem nagyon sokan mások a Föld nevezetű bolygón. Feldobják a szexuális életüket vibrátorokkal, bilincsekkel és egyéb nyalánkságokkal? Na, és akkor mi van? Összedől a világ? Szeretek bulvár híreket és sztárpletykákat olvasni, de ez már szerintem az intimszféra egy olyan határa, amit mi sem léphetünk át. Persze, gondolom a 10-12 éves kislány rajongóknak nagy dolog, hogy egy felnőtt nő és egy felnőtt férfi felnőtt játékokat vásároltak maguknak. Sőt szexelni is fognak eme eszközök segítségével!
2014. szeptember 09. 19:31
|
|
Fannycska999rrrromantic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.04. Hozzászólás: 3681 Csatolások: 163 Azonosító: 160042 offline
|
A kis huncutok
amúgy nem értem, erről miért kell cikket írni, az ő dolguk, hol mit és mennyi pénzért vásárolnak...
2014. szeptember 09. 19:38
...Erről mit lehetne mondani?... Na mindegy, amúgy, hogy lehet Ian összekeverni Zach Efronnal?...
2014. szeptember 09. 19:38
|
|
kurrekღ Emton ღ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 10.11.13. Hozzászólás: 6361 Csatolások: 23371 Azonosító: 138617 offline
|
Ez egy fontos hír volt. Amúgy meg szerintem ezen nem kéne meglepődni, mert rengetegen használnak ilyeneket, max nem vallják be! És nem én voltam az egyik.
2014. szeptember 09. 19:46
|
|
Rory gilmore 12Supportive |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.22. Hozzászólás: 4430 Csatolások: 35 Azonosító: 223039 offline
|
most komolyan!
2014. szeptember 09. 19:50
Mostanában minden róluk szól.Tényleg imádom Nikkit,Iant még annál is jobban,de ez kicsit sok.
2014. szeptember 09. 19:51
|
|
Emily Thornevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.06. Hozzászólás: 148 Csatolások: 0 Azonosító: 216405 offline
|
Nem tudom hogy ebben mi undorító, komolyan. Nem hiszem hogy ők az elsők és valószínűleg nem is az utolsók akik szexuális játékszereket vesznek és használnak. A tizenéves rajongóknak lehet hogy ez gusztustalannak tűnik de egy felnőtt ember valamivel érettebben fogja ezt fel. És....nem is árt egy kis " játék " sőt nagyon is jó! Szóval lényeg a lényeg én ezért nem ítélem el őket
2014. szeptember 09. 19:55
Idézet (Emily Thorne @ 2014.09.09. 19:51)
Nem tudom hogy ebben mi undorító, komolyan. Nem hiszem hogy ők az elsők és valószínűleg nem is az utolsók akik szexuális játékszereket vesznek és használnak. A tizenéves rajongóknak lehet hogy ez gusztustalannak tűnik de egy felnőtt ember valamivel érettebben fogja ezt fel. És..nem is árt egy kis " játék " sőt nagyon is jó! Szóval lényeg a lényeg én ezért nem ítélem el őket 
Teljes mértékben egyet értek!
2014. szeptember 09. 19:57
|
|
VampirePrincessúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.29. Hozzászólás: 30 Csatolások: 0 Azonosító: 228443 offline
|
Először is...szemüveget az eladónak! Iant összekeverni Zac Efronnal? Számomra ez a legfelháborítóbb ebben a cikkben, nem az hogy Ian és Nikki miből mennyit vett a szexshopban. Elég nagyok már hogy ilyesmivel játszanak....
2014. szeptember 09. 19:58
Ennyit költeni a hülyeségekért..ez már felháborító!!!
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: