Az énekesnő az MTV riporterével beszélgetett ötödik albumának hangzásvilágáról, elképzeléseiről, valamint turnéjának második állomásán egy gyönyörű pillanatnak lehetettek tanúi az emberek.
A teljes cikkhez kattints ide!
Demi Lovato letisztult albummal készül
2014. szeptember 09. 18:36
2014. szeptember 09. 18:43
Én már nagyon várom az új albumot, Demi biztosan valami nagyszerűt alkot majd ismét.
2014. szeptember 09. 18:44
Nagyon kedves volt tőle h megengedte a katonának a leánykérést a koncertjén.
2014. szeptember 09. 19:03
Ó ez iszonyú aranyos volt tőle <3<3 Az albumot pedig már türelmetlenül várom
<3
2014. szeptember 09. 19:11
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Habár a csajjal sokáig szinte egyáltalán nem szimpatizáltam, de azt képes voltam elismerni, hogy tehetségből nincsen kevés a csajnak. Talán ezt sajnáltam benne a legjobban, hiszen iszonyatosan erős és szép hangja van, de számomra eddig nem tudott olyat nyújtani, ami egyáltalán tetszene is. Egyedül a Heart attack jött be úgy, hogy ténylegesen többször is meg tudjam hallgatni, bár szerintem az sem egy hatalmas alkotás a részéről, viszont élvezhető. Kíváncsi vagyok a legújabb korongra, viszont minél kevesebbet dolgozik egy előadó az albumán az annyira minőségtelen is lesz. Nem véletlenül csinálnak a zenekarok sem például egy lemezt 3-5 évig, hiszen nem hallgatatlan moslékkal kívánják megtölteni. Anno Christina Lotusza is tetszett, hiszen az is a letisztulást jelképezte, sokan mégis lehúzzák. Mindenesetre felkeltette az érdeklődésemet. Egyébként a leánykérés pedig iszonyatosan romantikus lehetett.
2014. szeptember 09. 19:15
|
|
itsChanelvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.25. Hozzászólás: 158 Csatolások: 4 Azonosító: 207195 offline
|
Kíváncsi vagyok, mi újat tud mutatni, mert tehetséges előadónak és jószívű lánynak tartom. Viszont szerintem a legutóbbi Demi albuma nem volt olyan nagy eresztés, az Unbroken sokkal jobb és igényesebb volt, a dalszövegek is jobban tetszettek, de azon többet is dolgozott. Mindenesetre nagy reményekkel várom az új dalait.
2014. szeptember 09. 19:22
Imádom Demi hangját,és az alkotási mindig remekművek,szóval elég nagy reménykeet fűzök ehez az albumhoz
2014. szeptember 09. 20:14
Remélem tartja a szavát, mert ha szeretné kivívni minél több ember elismerését, akkor nem ragadhat le a gagyi, tucat Neon Lights és RDC féle daloknál. [Imádom mind a két dalt, de ami igaz, az igaz
] Hozzá a My love is like a star, vagy az áthangszerelt változatú HWGA stílusú dalok illenek, azokban tudja igazán megmutatni, hogy mire is képes hangilag. Vagy csak adjanak a kezébe egy gitárt, vagy ültessék le a zongora elé, és már azzal is megleszek elégedve.
Bizakodó vagyok az egésszel kapcsolatban - annak ellenére, hogy szerintem egy jó ideig nem fogjuk megkapni az albumot, mert a turné miatt tényleg nem lesz rá ideje, hiába vett már fel 1-2 dalt, és írt meg többet is - különösen amiatt, hogy mostanában ismét előtérbe kerültek nála a hangszerek, na meg az ezzel kapcsolatban tett nyilatkozatai is arra utalnak, hogy fejlődni szeretne, és tesz is érte. [Egyedül az szomorít el, hogy tuti ezt is a HWR-al fogja kiadni, valamiért nagyon ragaszkodik hozzájuk...]
A lánykérés pedig aww, álmaim netovábbja.
Mekkora élmény, és boldogság már, hogy az imádott énekesnője koncertjén kérte meg a szerelme a kezét?!
Tündéri volt, ahogy Demi össze-vissza ugrált örömében, bár az ezen a felvételen nem látszik.
A lánykérés pedig aww, álmaim netovábbja.
2014. szeptember 09. 20:34
Nagyon várom már az új albumát.Ugyan nem volt teljesen tiszta,hogy milyen albumot is szeretne de ha elhatározta akkor be is fogja tartani s biztos jó lesz!Egyszóval kiváncsi vagyok rá!
2014. szeptember 09. 21:01
|
|
kovacsviki999visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.22. Hozzászólás: 215 Csatolások: 0 Azonosító: 184269 offline
|
Nagyon várom már az új albumot
♡
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
John Lithgow nem hiszi, hogy végig tudja majd csinálni.

0 felhasználónak tetszik: