ByeAlex kiakadt a Sztárban sztár zsűritagjaira
2014. szeptember 12. 12:47
|
|
urban lilienúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.07. Hozzászólás: 12 Csatolások: 0 Azonosító: 199716 offline
|
Szerintem ahogy Alex énekel úgy szinte bárki tudna de nem igazán értek vele egyet
2014. szeptember 12. 15:52
Szerintem tök igaza van!Mondjuk én személy szerint nem szeretem ezt a dalt,de azért igaza van és a srácot bírom,mert kinézete ellenére érzékenyés értelmes.(riportokat ajánlom mindenkinek)
2014. szeptember 12. 19:22
|
|
Szabó Angelikaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.30. Hozzászólás: 28 Csatolások: 0 Azonosító: 214398 offline
|
Nincsenek rossz számai de nem az én stílusom
2014. szeptember 12. 19:24
|
|
Szabó Angelikaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.30. Hozzászólás: 28 Csatolások: 0 Azonosító: 214398 offline
|
De a Hé Budapest száma nagyon jó
2014. szeptember 12. 20:18
|
|
kutyuli2000visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.03. Hozzászólás: 120 Csatolások: 0 Azonosító: 230757 offline
|
ez a byalex egy hülye.a dalai is szsrok ő meg egy buzi hülye.azért írom hogy buzi mert sztem tök úgy néz ki mint a ratyik
2014. szeptember 12. 21:30
|
|
punigundel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.13. Hozzászólás: 807 Csatolások: 31 Azonosító: 213404 offline
|
kutyuli2000 Ajánlom az értelmező kézi-szótárat!
Amúgy meg szerintem igaza van, bármiennyire is sz*r a szám, nem kéne oltogatni
Amúgy meg szerintem igaza van, bármiennyire is sz*r a szám, nem kéne oltogatni
2014. szeptember 13. 15:45
|
|
cicusmicus8b!tch |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.27. Hozzászólás: 1004 Csatolások: 31 Azonosító: 184793 offline
|
neztem az adast,..en szemely szerint nem szeretem byealex szamait..csak egy jottment hiresseg,akinek egy ket evig tarolt egy szama aztan hiaba csinalt tobbet,unalmas..mint psy :*
2014. szeptember 13. 18:13
|
|
Horváth Grétavisszatérő vendég |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 12.08.14. Hozzászólás: 430 Csatolások: 32 Azonosító: 183443 offline
|
Már nem azért de Byealex zenéje ami egy nagy szhar sztem senkit sem érdekel. Olyan egy nagy nyavogas... En nagyba leszarnam
2014. szeptember 13. 18:55
|
|
evcsii0visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.08. Hozzászólás: 188 Csatolások: 1 Azonosító: 227280 offline
|
Nem kéne ilyeneket mondaniuk a zsűrinek mert végülis az a szám kijutott az euróvíziós dalfesztiválra és elég szép helyet kapott! Bár nekem sem tetszik a dal de ezzel eléggé lejáratták Alexet! Szégyelje az ilyen magát!
2014. szeptember 13. 19:17
off: Úgy imádom, hogy a magyar emberek pont azokat a sztárokat utálják a legjobban, akik elértek valamit, külföldön is ismertek lettek, és akkor már ők biztosan tucat sztárok, mivel rengetegen rajonganak érte, meg 'tehetségtelenek' csak mert elértek valamit az életben.
Palvin Barbi-val is ugyan ez van, gyűlölik őt a magyarok, és a mai napig nem tudom, hogy miért. Alex-et meg végképp nem értem, hiszen mégis csak van valami kis tehetsége, hogyha az Eurovízión tizedik lett az a szám... azt is imádom, hogy a cikk alá legtöbben a véleményt írják le a sztárról, és nem a cikkhez szólnak hozzá. Imádom.^^
on: Az a műsor egy baromság, semmi másról nem szól, csak arról, hogy a sztárokat kiparodizálják, és ebben az a szégyen, hogy még az embereknek ez tetszik is. Egyet kell, hogy értsek Alex-el.
on: Az a műsor egy baromság, semmi másról nem szól, csak arról, hogy a sztárokat kiparodizálják, és ebben az a szégyen, hogy még az embereknek ez tetszik is. Egyet kell, hogy értsek Alex-el.
1 felhasználónak tetszik:
Earth Song
2014. szeptember 13. 21:41
|
|
Ewanon96visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.23. Hozzászólás: 233 Csatolások: 84 Azonosító: 232071 offline
|
Már nem azért, de ha felnőtt, fejlődő emberek, kicsit viselkedhetnének úgy, mint egy ember. Őszintén, az ilyeneket úgy kirúgnám, hogy két lábbal nem érnék a földet. -.-"
2014. szeptember 14. 12:17
Alapjáraton nem vagyok oda ezért a fazonért, sem pedig a dalaiért, de most teljesen egyetértek vele... Tény és való, hogy a "Farkasok neveltek" rész tartalmaz metaforát, bevallom nekem is ez jutott eszembe mikor először halottam a 'dalt'. Viszont ebből is látszik, hogy némelyik 'celeb' mennyire intelligens.
2014. szeptember 14. 12:27
|
VivcsikePeaceúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.24. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 204381 offline
|
♥♥♥3333♥♥♥♥
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.