ByeAlex kiakadt a Sztárban sztár zsűritagjaira
2014. szeptember 09. 11:51
|
|
Novaavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.22. Hozzászólás: 293 Csatolások: 0 Azonosító: 229968 offline
|
Szerintem mindenkinek megvan az egyénisége és ez agy elég egyéni szám. Hogy gyökér dal-e? AZ Eurosvision benne volt az első 10-ben, vagyis nem lehet olyan gyökér. Attól hogy még nem rázza a fenekét és nem tuc-tuc zenéje van nem kell kritizálni. Amúgy meg gratu a Sztárban-Sztár zsűrijeinek... Ha gondjuk van mondják a szemébe vagy valami, ne kritizálják a dalt az előadó háta mögött... Ők se tudnak többet mint ByeAlex, sőt sokkal kevesebbet. Én Alexszel értek egyet
2014. szeptember 09. 13:49
|
|
Csigusz11visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.21. Hozzászólás: 105 Csatolások: 0 Azonosító: 210002 offline
|
Én nem szeretem sem ByeAlex-et, sem a dalát. Semmi dallam, a szövege béna, stb.
Szerintem az Eurovízió nagyon alacsonyra tette a mércét, lásd: Conchita Wurst. Az oké, hogy Ausztria ezt tartja jónak, de hogy egész Európa el legyen ájulva tőle, ez azért már durva. Az Eurovízió már nem az, mint régen volt.
Azt viszont el kell ismernem, hogy tényleg szemétség volt a zsűritől így nyilatkozni. Ebből látszik, hogy a Sztárban sztár nem egy színvonalas műsor.
Idézet
Novaa írta:
Hogy gyökér dal-e? AZ Eurosvision benne volt az első 10-ben, vagyis nem lehet olyan gyökér.
Hogy gyökér dal-e? AZ Eurosvision benne volt az első 10-ben, vagyis nem lehet olyan gyökér.
Szerintem az Eurovízió nagyon alacsonyra tette a mércét, lásd: Conchita Wurst. Az oké, hogy Ausztria ezt tartja jónak, de hogy egész Európa el legyen ájulva tőle, ez azért már durva. Az Eurovízió már nem az, mint régen volt.
Azt viszont el kell ismernem, hogy tényleg szemétség volt a zsűritől így nyilatkozni. Ebből látszik, hogy a Sztárban sztár nem egy színvonalas műsor.
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2014. szeptember 09. 14:35
Én bírom ezt a műsort.^^ És már csak Hajós András miatt is nézem .33
2014. szeptember 09. 15:19
|
|
Earth Song |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.01. Hozzászólás: 867 Csatolások: 0 Azonosító: 214568 offline
|
Szerintem a Kedvesem nagyon is szép dal. Soha nem értettem miért mondjàk rá hogy borzalmas. Tény, hogy Alexnek nincs jó hangja de az Euróvízión nem is az számít h ki énekli ki a magas c-t, hanem a dal. És Alex dalának van mondanivalója, megérdemelte tavaly azt a 10. helyet, pozitívan csalódtam az emberekben akkor hogy mégsem csak a szennyre van igény. Veled vagyok Alex.
2014. szeptember 09. 15:27
|
|
Livuyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.10. Hozzászólás: 227 Csatolások: 0 Azonosító: 218979 offline
|
Nem bírom ezt az Alex gyereket, a számát még jobban utálom. Nem tudom, hogy juthatott ki.... Na, mindegy, ez már más tészta, de nem azért, mert az a millió (
, na magamat is kinevetem) rajongója rá szavazott. De, szerintem igaza volt a zsűrinek. Viszont Claudiához inkább nem mondok semmit.
2014. szeptember 09. 15:28
|
|
AvrilSmile |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.17. Hozzászólás: 926 Csatolások: 4 Azonosító: 226218 offline
|
Én nem nézem a műsort. És bár Alexnek nem hallottam más dalát a Kedvesemen kívül, szerintem az nagyon szép lett, szerintem a hangjával sincsenek gondok, megérdemelte a 10. helyet, szerintem jobbat is kaphatott volna, bár természetesen ez is nagy dolog.
2014. szeptember 09. 18:14
|
nikkibella1♥"You will never lace up my Chuck Taylors" ♥ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 14.06.30. Hozzászólás: 1014 Csatolások: 422 Azonosító: 228531 offline
|
Szerintem pedig nagyon jó musor
2014. szeptember 09. 21:04
|
|
Zoe.vokúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.12. Hozzászólás: 68 Csatolások: 4 Azonosító: 227504 offline
|
szerintem igaza van Alexnek! Pál Dénes télleg nagyon jó volt ebből a dalból többet nem lehetett kihozni! ha nem tudom hogy ez a sztárban sztár simán azt hiszem hogy ő Byalex
2014. szeptember 10. 13:43
|
|
Lilly-chan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.19. Hozzászólás: 1048 Csatolások: 0 Azonosító: 139065 offline
|
Nem a dal kritizálása volt a feladat, hanem, hogy Dénes mennyire jól vagy rosszul adta át a dalt és az előadót. Szerintem fantasztikusan teljesített, azért, mert a dalt nem szeretik még nem kell őt is lehúzni...
2014. szeptember 10. 17:46
Nem a dalt cikizték, hanem őt. Claudiának meg igazán nem kellet volna letolnia, ő volt az egyetlen aki nem piszkálta, a zsűrik közül. A metafóra egyáltalán nem olyan dolog, amit szorgos verses-könyv olvasással meglehet tanulni értelmezni. Nonsense, hisz minden költő más mondanivalót csempész a szavai mögé. Adott 1 mondat amit, 3 ember, 3 teljesen külömböző módon fog értelmezni. Mert mindannyian külömbözünk, más az élettörténetünk, ezért mindnyájan más bölcsességet fogunk látni,az adott mondatban.
2014. szeptember 11. 08:31
|
|
Imagine Dragonúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.21. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 222969 offline
|
Valaki nem bírja a kritikákat...
2014. szeptember 11. 13:56
Hát igen igaz.VaLaki nem bírja a kritikát.Mint én,de ez melyeket.
2014. szeptember 11. 16:34
|
|
anzi7Mrs. Tomlinson |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.15. Hozzászólás: 4240 Csatolások: 9 Azonosító: 191626 offline
|
Szerintem ez hülyeség!! Alex csak nem bírja a kritikát. Ennyi. Ez a dal egyébként szerintemm hülyeség,és most miért baj,ha valaki megkérdezi,hogy milyen is az ha valakit farkasok nevelnek??? Mert,hogy szerintem semmi értelme sincsen a szövegnek. A dallam sem valami jó,de belemegy az ember fejébe. Az egész együtt viszont botrányos. Dénes viszont szerintem jól előadta.
2014. szeptember 11. 19:12
|
|
abogika001visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.26. Hozzászólás: 214 Csatolások: 0 Azonosító: 204499 offline
|
Alexnek igaza van!
2014. szeptember 11. 21:48
|
|
Fancsababa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.31. Hozzászólás: 583 Csatolások: 19 Azonosító: 192862 offline
|
Szerintem is agaza van, teljesen jogos a felháborodása!!
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.