Nina Dobrev - Versus Versace fashion show during Mercedes-Benz Fashion Week Spring 2015 at Metropolitan West on September 7, 2014 in New York City
2014. szeptember 08. 16:41
|
|
BrittanyNot a Queen, a Khaleesi™ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.10.06. Hozzászólás: 12164 Csatolások: 27467 Azonosító: 73440 offline
|
Kivételes alkalom... mikor nagyon nem fogott meg a megjelenése. Nem jön be. Se a smink se a ruha.
1 felhasználónak tetszik:
kurrek
2014. szeptember 08. 17:02
9 felhasználónak tetszik:
bzozo,
SmileyZ,
kurrek,
House Of Wax,
Titanyla,
Jenny Lawliet,
Viviiiii,
Jeckyll,
Aliana
2014. szeptember 11. 08:08
|
mbgamesvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.01. Hozzászólás: 485 Csatolások: 0 Azonosító: 170369 offline
|
Idézet (Brittany @ 2014.09.08. 16:41)
Kivételes alkalom... mikor nagyon nem fogott meg a megjelenése. Nem jön be. Se a smink se a ruha.
Tudod ez történik, amikor valakit úgymond semmilyen külsővel áldott meg a sors. Ha nem találják el a sminket és a ruhát, akkor így néz ki. Sehogy. De nincs ezzel semmi baj, mert legtöbbször azért, elég jól megdolgozzák Ninát. Szóval ennyi belefér.
2014. szeptember 12. 20:06
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
Idézet (mbgames @ 2014.09.11. 08:08)
Tudod ez történik, amikor valakit úgymond semmilyen külsővel áldott meg a sors. Ha nem találják el a sminket és a ruhát, akkor így néz ki. Sehogy. De nincs ezzel semmi baj, mert legtöbbször azért, elég jól megdolgozzák Ninát. Szóval ennyi belefér.
Szerintem azért szeretnél te ilyen semmilyen lenni...
1 felhasználónak tetszik:
Melcsi1997
2014. szeptember 12. 22:29
|
|
BrittanyNot a Queen, a Khaleesi™ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.10.06. Hozzászólás: 12164 Csatolások: 27467 Azonosító: 73440 offline
|
Én se azt mondom hogy nem bájos. Csak szerintem ennél sokkal jobvban tud kinézni. Ennyi. Általában csodaszép a rendezvényeken és ragyog. Itt ezt nem látom benne...
2014. szeptember 16. 09:14
|
mbgamesvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.01. Hozzászólás: 485 Csatolások: 0 Azonosító: 170369 offline
|
Idézet (Jenny Lawliet @ 2014.09.12. 20:06)
Szerintem azért szeretnél te ilyen semmilyen lenni...
Jaj Istenem! Már megint egy szemellenzős rajongó. Ezzel nem azt írtam, hogy csúnya, vagy pocsék, hanem azt, hogy átlagos. Valójában ez a legszerencsésebb kategória, már ami a női külsőt illeti, mert ezt tudják a legjobban formálni, alakítani. Lássuk be! Nina tök átlagos, semmi extra. Nem egy Angelina Jolie vagy egy Doutzen Kroes. Valójában nagyon szerencsés. Tudod mit! Szerintem te is nézel ki úgy, mint ő, de legalábbis, ha egy tucat sminkes, fodrász, stb. kezelésbe venne, akkor még lehet különb is lennél. Szomorú dolog, hogy a fiatalok nem a tehetségük, hanem a külsejük miatt kedvelnek embereket. Úgy látom Te is közéjük tartozol, mert különben nem írtál volna ilyen hülyeséget.
2014. szeptember 20. 20:54
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
Idézet (mbgames @ 2014.09.16. 09:14)
Jaj Istenem! Már megint egy szemellenzős rajongó. Ezzel nem azt írtam, hogy csúnya, vagy pocsék, hanem azt, hogy átlagos. Valójában ez a legszerencsésebb kategória, már ami a női külsőt illeti, mert ezt tudják a legjobban formálni, alakítani. Lássuk be! Nina tök átlagos, semmi extra. Nem egy Angelina Jolie vagy egy Doutzen Kroes. Valójában nagyon szerencsés. Tudod mit! Szerintem te is nézel ki úgy, mint ő, de legalábbis, ha egy tucat sminkes, fodrász, stb. kezelésbe venne, akkor még lehet különb is lennél. Szomorú dolog, hogy a fiatalok nem a tehetségük, hanem a külsejük miatt kedvelnek embereket. Úgy látom Te is közéjük tartozol, mert különben nem írtál volna ilyen hülyeséget.
Egyáltalán nem azért szeretem, mert szép. Mellesleg szerintem Angelina Jolie-ban semmi szépség nincs. Az átlagosnál is átlagosabb, de kinek a pap, kinek a paplan...
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Nem látják szívesen már az USA-ban.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.