Orlando Bloom visszatérne a POTC-be
2014. szeptember 07. 22:40
|
|
Hailie95Ani_1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 7221 Csatolások: 0 Azonosító: 158900 offline
|
Hat igen, Johnnyval ki ne szeretne dolgozni
Amugy tok erdekes lenne a sztory ha beletennek Orlando szerepet ujra
Ugye o lett aki orokke fog elni es csak 1x szallhat partra vagy hogyis
Amugy tok erdekes lenne a sztory ha beletennek Orlando szerepet ujra
2014. szeptember 08. 08:03
nagyon jól hangzik,amikor Johnny-val együtt vannak a filmben akkor sokkal jobbra sikerült
2014. szeptember 08. 08:05
|
|
TheTruthAboutLovefolklore |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.16. Hozzászólás: 4209 Csatolások: 58 Azonosító: 203823 offline
|
Remélem visszatér a filmbe, jó lenne.
2014. szeptember 08. 09:11
|
|
vlili |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.26. Hozzászólás: 767 Csatolások: 5 Azonosító: 214072 offline
|
wááááá.Imádom,imádom,imádom.Orlandot és a filmet is:) elsősorban miatta néztem meg,de Johnnyt is nagyon szeretem:)De jó lenne ha visszatérne
<3
Keira is!Tudtam,hogy Johnny a kedvenc színésze nekem is az egyik :)szó,mint szó,nélküle nem ugyan az.
Keira is!Tudtam,hogy Johnny a kedvenc színésze nekem is az egyik :)szó,mint szó,nélküle nem ugyan az.
2014. szeptember 08. 09:50
|
|
Lejlus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.30. Hozzászólás: 2565 Csatolások: 0 Azonosító: 217999 offline
|
milyen jo leheetett neki dolgozni Johnnyval
nekem azis jolenne ha latnam elobe :/ ♥♥ en mar a 4.reszben is hianyoltam oket de siman Jack Sparrowval is eszmeletlen jolett♥♥imadom oket♥♥♥♥
2014. szeptember 08. 09:55
|
lucymharding |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.22. Hozzászólás: 1524 Csatolások: 14577 Azonosító: 229927 offline
|
remélem visszatér
2014. szeptember 08. 10:09
A film(sorozaznak) eddig minden részét nagyon kedveltem,szóval gondolom nem meglepő,hogy már most tűkön ülve várom az ötödik részt. Viszont az egyértelmű,hogy amikor Johnny és Orlando együtt szerepelnek a filmben akkor valami sokkal jobb és mókásabb kel életre a képenyőkön:)
2014. szeptember 08. 14:40
Orlando *_________* Jöjjön csak vissza nélküle már nem az igazi. ^^ Persze Johnny Depp ismét remekül hozta a formáját a filmben, fantasztikus és brilliáns volt.^^ Szinte ugyanez igaz a Karib tenger kalózai és Gyűrűk ura filmek sztárjára Orlandora *-*
Annyira szimpatikus is <3 Reméljük ő és Keira is szerepelni fognak benne ^^
Annyira szimpatikus is <3 Reméljük ő és Keira is szerepelni fognak benne ^^
2014. szeptember 08. 15:06
|
|
LovelyBarbaraPalvinHunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.01. Hozzászólás: 2546 Csatolások: 686 Azonosító: 226899 offline
|
remélem benne lesz!
Kedvencem benne Captain Jack Sparrow mellett!
2014. szeptember 08. 15:53
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Talán már fejtegettem valamelyik cikk alatt azt, hogy mennyire nem kultiválom a további Karib-tenger kalózai értelmetlen folytatásait. Őszintén szólva, gőzöm sincs, hogy effektíve mit zabálnak rajta az emberek, mert ami igazán jó volt, azaz első felvonás és a másodiktól kezdett mély zuhanást venni a történet. Talán négy részt láttam belőle, de akkor még Keira a szereplőgárdában volt, viszont abszolút nem nyerte el a tetszésemet. Persze Sparrow kapitány kissé hóbortos, de annál debilebb karaktere valóban utánozhatatlan, viszont azaz érzésem, hogy, mint minden más lassan a film- és a zeneiparban, minden a pénzre megy ki, amelynek nyomán a színvonal filmről filmre csak csökken. Kedvelem Orlandót, habár nem azt mondom, hogy egy Anthony Hopkins, de még ő is kevés lenne, hogy az egész feltornássza magát az első rész színvonaláig. Addig fogják csinálni ezt, amíg egy jó dologból nem csinálnak egy teljesen minősíthetetlen dolgot. Lásd Star Wars - még most is szörnyűlközök azon, hogy hamarosan egy újabb filmhez lesz szerencsénk a Disney által. Amondó vagyok, hogy ami nem megy, azt nem is kell erőltetni és a Karib-tenger kalózai pont ebbe a kategóriába esik.
2014. szeptember 08. 20:12
|
|
Ariella2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.14. Hozzászólás: 1170 Csatolások: 0 Azonosító: 229442 offline
|
Olyan későn lesz??
De nagyon várom!!!
De nagyon várom!!!
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: