Ian megvédte Nikki Reedet
2014. szeptember 13. 17:30
hát én nem értem az embereket.. azért mert valakiknek a kapcsolatunk nem működött, vagy nem úgy ment ahogy akarták, és Ian továbblépett és mással van.. akkor ... miért kell belepofázni?! mi köze van hozzá? ja hogy nem tetszik neki h az egyik kedvence mással van? hm... érdekes.. de szerintem te sem örülnél ha abba szólnának bele h kivel vagy, és ezért utálnának meg.. gondolkodjanak már az emberek istenem.....
Ian nagyon jól tette h megvédte, de szégyen h ezért utálják az emberek Nikkit.... szánalmas
Ian nagyon jól tette h megvédte, de szégyen h ezért utálják az emberek Nikkit.... szánalmas
2014. szeptember 13. 18:51
|
|
evcsii0visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.08. Hozzászólás: 188 Csatolások: 1 Azonosító: 227280 offline
|
Szerintem szépek együtt! És Igaza van Iannek! Ha nem ismerünk valakit nem kell mindjárt megtámadni! És ha ők boldogok akkor nekünk nincs beleszólásunk!
2014. szeptember 14. 00:12
|
|
alexa erosvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.16. Hozzászólás: 121 Csatolások: 0 Azonosító: 213531 offline
|
Ez édes Lantól!
2014. szeptember 28. 11:26
Nagyon ari Iantől hogy megvédte Nikkit.!!! ♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡
2014. szeptember 28. 14:58
|
|
ILoveRobstenúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.19. Hozzászólás: 8 Csatolások: 0 Azonosító: 233561 offline
|
juj de cukiiiii
2015. január 01. 12:13
|
rosa82 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.09. Hozzászólás: 2233 Csatolások: 0 Azonosító: 201674 offline
|
Nikkit megvédte de amikor szakítottak Ninával nagy ívben tett rá miket mondanak az exére a rajongói. Soha nem voltam egy nagy Nian rajongó de amit Ian imádói műveltek Ninával a szakításuk után az undorító, az persze oké ha összejön az exe egyik barátnőjével aki házas volt mikor randizni kezdtek
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: