Ian megvédte Nikki Reedet
2014. szeptember 08. 14:54
|
|
Ariella2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.14. Hozzászólás: 1170 Csatolások: 0 Azonosító: 229442 offline
|
Nem szeretem Nikkit, de Iant igen. Semmi közöm a magánélrtéhez, és bár jobban örültem mikor Ninával járt, semmi beleszólásom a dologba.
2014. szeptember 08. 15:15
|
|
kitty787visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.04. Hozzászólás: 205 Csatolások: 1 Azonosító: 225436 offline
|
Iannek igaza van ne ítélkezzenek Niki felett ha nem is tudják milyen ... és aki szereti Iant az miért kritizálja a barátnőjét mikor az rosszúl esik neki... ezeket az embereket nem értem... ha rossz véleményük van akkor tartsák meg maguknak mert senki nem kíváncsi a rosszra !
1 felhasználónak tetszik:
gyöngyi99
2014. szeptember 08. 15:17
|
|
SupernaturalFanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.14. Hozzászólás: 107 Csatolások: 0 Azonosító: 219272 offline
|
Én imádom Ian-t, de nem értek egyet. Nekem semmi bajom Nikkivel, nem ismerem, ez igaz. Nem tartozik a kedvenceim közé, de normális embernek tűnik. Ellentétben, az a mondat zavar, hogy : Ha utálod Nikki-t, utálnod kell engem is...
Én viszont, ha utálnám is ezt a lányt/nőt, Ian-akkor sem utálnám. Ő a kedvenc színészem stb. Értem en, hogy meg akarja védeni és ismétlem imádom Ian-t, de nem szólhat bele hogy ki kit szeressen vagy utáljon. Meg ez az egész szövegnek olyan más a stílusa, mint amilyennek hallottam interjúkban, olvastam akárhol. Na, de mindegy, ettől még imadom
Én viszont, ha utálnám is ezt a lányt/nőt, Ian-akkor sem utálnám. Ő a kedvenc színészem stb. Értem en, hogy meg akarja védeni és ismétlem imádom Ian-t, de nem szólhat bele hogy ki kit szeressen vagy utáljon. Meg ez az egész szövegnek olyan más a stílusa, mint amilyennek hallottam interjúkban, olvastam akárhol. Na, de mindegy, ettől még imadom
2014. szeptember 08. 15:25
Én nagyon kedvelem Iant,de sajnos Nikki Red-et már nem,de ő tudja ha vele akar lenni,akkor legyen.(De féltem Iant Nikki Red-től.)
2014. szeptember 08. 15:40
|
|
LadyHepburnúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.05. Hozzászólás: 70 Csatolások: 0 Azonosító: 230883 offline
|
Szerintem édesek együtt és megérdemlik a boldogságot!
Csak sajnos vannak elfogult rajongók, akik Nian mániások, de nekik is meg kell érteni az a korszak Ian-nél már lezárult és már csak barátként tekint Nina-ra.
Csak sajnos vannak elfogult rajongók, akik Nian mániások, de nekik is meg kell érteni az a korszak Ian-nél már lezárult és már csak barátként tekint Nina-ra.
2014. szeptember 08. 15:42
|
|
stylezone99visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.29. Hozzászólás: 437 Csatolások: 68 Azonosító: 184963 offline
|
Részben igaza van Iannak, hogy nem szabad ítélkezni mások felett. Na de azt sem várhatja el, hogy a rajongóinak ne legyenek saját véleményei, vagy hogy mindenki szeresse az adott párost...
2014. szeptember 08. 16:16
|
|
Csillámpóni_ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.29. Hozzászólás: 715 Csatolások: 2 Azonosító: 225146 offline
|
Iannek igaza van teljes mértékben ! Ne ítélkez Niki felett ha nem ismered mert rosszul esik neki meg Iennek!!
2014. szeptember 08. 16:22
|
|
vica226visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.13. Hozzászólás: 220 Csatolások: 0 Azonosító: 145387 offline
|
Teljesen igaza van. Nem lehet egy emberre azt mondani, hogy utálod, ha soha életedben 2 szót nem beszéltetek vagy ilyen esetben soha nem találkoztál vele. Az emberi utálkodásnak egyébkén amúgy sincs határa, de azért ez a dolog ésszel nem fogható fel. Hogy szavakkal bánt egy ember neten keresztül, aki sokszor több 100 vagy 1000 km-re van tőle.... merné megmondani a szemébe! Egyébkén Iannak igaza van, Nikki hozzá tartozik ezt mindenkinek el kell fogadnia, ha tetszik, ha nem. a boldogságához és a magánéletéhez senkinek semmi köze!
1 felhasználónak tetszik:
gyöngyi99
2014. szeptember 08. 16:40
|
|
LittleVampireMissMagic™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.23. Hozzászólás: 1548 Csatolások: 554 Azonosító: 149870 offline
|
Anno nagyon kedveltem a Nian párost, de (sajnos) szétmentek. Lehet, hogy külsőleg nagyon illettek egymáshoz, de, hogy belül mi zajlott le, azt mi nem tudhatjuk. Mindketten továbbléptek, Ian pedig Nikkivel van párkapcsolatban, és szerintem eszméletlen jól mutatnak együtt. Az meg megint az emberi intelligencia hiányára utal, hogy az elvetemült rajongóknak minek kell a kedvencük patnerét zaklatni és megfenyegetni. Olyan naívak egyesek..mégis mit gondolnak, hogy Ian majd pont az ő véleményük miatt ejtené a barátnőjét? Lol.
Engem nem Nikki idegesít, hanem ez az egész felhajtás körülöttük. Szinte minden második nap új cikk jelenik meg róluk a világhálón, és számomra úgy tűnik, hogy Nikkian páros egyáltalán nem tartózkodik a lesifotósoktól, szívesen mutogatják magukat..Szerintem lehetne egy kapcsoaltot "csendesebb vizekre vinni", talán akkor nem ők folynának a csapból is, és lehet, hogy Nikkit is kevesebben bántanák.
Engem nem Nikki idegesít, hanem ez az egész felhajtás körülöttük. Szinte minden második nap új cikk jelenik meg róluk a világhálón, és számomra úgy tűnik, hogy Nikkian páros egyáltalán nem tartózkodik a lesifotósoktól, szívesen mutogatják magukat..Szerintem lehetne egy kapcsoaltot "csendesebb vizekre vinni", talán akkor nem ők folynának a csapból is, és lehet, hogy Nikkit is kevesebben bántanák.
2014. szeptember 08. 17:59
Elég erősen fejezte ki magát, de azért igaza van.
2014. szeptember 08. 18:34
|
|
Titanyladreamer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.31. Hozzászólás: 1542 Csatolások: 26 Azonosító: 232551 offline
|
Igazán sajnáltam, hogy szakítottak Ninával, mert nagyon szép pár voltak, de közös megegyezés alapján jutottak erre a döntésre, és ha Ian boldog, akkor a rajongóknak támogatniuk kellene. Teljes mértékben Ian mellett állok, nagyon örülök, hogy jól érzi magát:)
2014. szeptember 08. 19:14
|
|
laaura_loveTe voltál a béke az örök háborúban! |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.07. Hozzászólás: 2036 Csatolások: 0 Azonosító: 227220 offline
|
Igaz, Niki egy gyönyörű lány és nem érdemli meg, hogy olyanok szidják akik nem is ismerik!
2014. szeptember 08. 19:46
|
Zsancicavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.26. Hozzászólás: 337 Csatolások: 33 Azonosító: 210507 offline
|
Bevallom, eleinte nekem sem volt szimpi a csaj, mert Ninát jobban kedveltem. De láttam róla képeket, amiken tisztán látszik, hogy szeretik egymást Iannel. Én örülök nekik, és nem alacsonyodom le erre a szintre. Nem ez az első eset, amikor a rajongók a kedvencük párját szidják és fenyegetik, de én már csak nevetek rajtuk...
2014. szeptember 08. 19:48
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Attól mg,hogy Ian és Nina szakítottak az nem azt jelenti,hogy most akkor megáll az élet vagy Iannek nem lehet barátnője.
2014. szeptember 08. 23:59
|
|
ItsEsztiB94új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.08. Hozzászólás: 10 Csatolások: 0 Azonosító: 233025 offline
|
Ez az Ian! Védd meg a csajod!(: Szerintem nagyon szép pár és látszik rajtuk hogy boldogok.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.