Ian megvédte Nikki Reedet
2014. szeptember 07. 20:34
|
luca2000570új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.07. Hozzászólás: 38 Csatolások: 0 Azonosító: 220747 offline
|
Ez rendes volt tőle
2014. szeptember 07. 21:02
Ian-nak igaza van! És nagyon édes tőle, ahogy védi a szerelmét
2014. szeptember 07. 21:28
Igaza van anélkül, hogy ismernék Nikkit kritizálják csak mert Ninát jobban szeretik de elárulom, hogy én is jobban szeretem Ninát de az ég világon semmi bajom Nikkivel!
2014. szeptember 07. 22:03
|
|
Janiedreamer ^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.02. Hozzászólás: 6051 Csatolások: 43 Azonosító: 142376 offline
|
Nagyon aranyos volt Ian, és teljesen igaza van. Senkinek nincs joga ítélkezni Nikki felett, mert senki sem ismeri igazán. Különben is csak azért hisztiznek a fanok, mert ő nem Nina. De Nina tök jól elvan, nem kesereg, és Nikki nem erőszakkal vette el Iant. Igaz, először nekem is furcsa volt ez a felállás, de szerintem nagyon aranyosak együtt.
2014. szeptember 07. 22:11
|
|
vamphannavámpircsaj ;) |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.09. Hozzászólás: 2339 Csatolások: 1 Azonosító: 165036 offline
|
Igaza van Iannak,mert ha igazi rajongok lennenek nem utalnak kedvencuk szerelmet. Szeressek jobban Ninat,de ne utaljanak egy olyan embert akirol nem tudnak semmit es nem ismerik.Ez gyerekes.Nezzenek magukba hogy igazsagtalanok Nikkivel.
2014. szeptember 07. 22:24
Nagyon aranyosak együtt , Nina gyönyörű lány ő is megtalálja az igazit !!!
a gyülölők meg válogathatnák a szavaikat !
2014. szeptember 07. 22:40
|
|
szuperszőlőputa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.29. Hozzászólás: 1295 Csatolások: 906 Azonosító: 179007 offline
|
Szerintem nagyon aranyosak együtt. Nagyon sajnálom Nikkit ezek miatt az idióta emberek miatt, de nem csodálkozom ezen hiszen az emberek 90% olyan idióta hogy egész nap a gép előtt ül és "sztárok" közösségi oldalaira fenyegető üzeneteket ír. Lehszívesebben hűvösre tenném őket ha már nincs jobb dolguk.
2014. szeptember 07. 22:42
|
|
Hailie95Ani_1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 7221 Csatolások: 0 Azonosító: 158900 offline
|
Jol megmondta! Nagyon igaza van. Sose birtam az ilyen rajongokat..akik feltekenyek a semmire es azt hiszik ezzel elernek barmit is vagy ovek lehet szeretett sztarjuk.
Sajnalom Nikkit.
Sajnalom Nikkit.
2014. szeptember 07. 23:39
|
|
cielCarat |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.02. Hozzászólás: 2897 Csatolások: 0 Azonosító: 163123 offline
|
Persze, szép dolog, hogy megvédte, de utálkozók mindig is lesznek, nem hiszem, hogy ez meghatná őket. Ignorálni kell az ilyeneket, mert az is felesleges energia, ha velük foglalkozik.
Amúgy meg ha nekem nem szimpatikus Nikki, akkor már Ian se lehet az? Elég fura logika. Mondjuk egyiküket se kedvelem, tehát velem van a baj
Amúgy meg ha nekem nem szimpatikus Nikki, akkor már Ian se lehet az? Elég fura logika. Mondjuk egyiküket se kedvelem, tehát velem van a baj
2014. szeptember 08. 10:13
számomra Ian boldogsága a legfontosabb,és ha saját belátása szerint ezt Nikki melett találta meg egyik rajongónak sincs belszólása
2014. szeptember 08. 14:53
|
|
Gemma21 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.22. Hozzászólás: 1114 Csatolások: 0 Azonosító: 212314 offline
|
Nagy rajongója vagyok Ninának és Ian-nek, valamint szerintem jó volt a Nian páros együtt. De ennyi volt. Szerintem Nikkivel is nagyon szépek, akit én egy tehetséges, kedves és jószívű embernek tartok. Sok boldogságot nekik
Mert igazán megérdemlik. Rengeteget tesznek a világért és ilyeneket kapnak ?? Kíváncsi lennék mit csinálnának ha az ilyen kommentek íróinak a párjának küldözgetne valaki ilyet. Amúgy egy hatalmas RESPECT Ian-nek
1 felhasználónak tetszik:
gyöngyi99
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.