Idézet (Beyla @ 2014.09.07. 15:05)
Ajj, de jók voltak azok az idők, amikor nem volt internet, sőt még a telefon és a televízió is igen csak kiváltságosnak minősült. Akkor az emberek nem erre használták volna az internet adta lehetőséget és a sztárok sem közösségi oldalakon lógnának arra várva, hogy vajon milyen kommenteket fognak írogatni világszerte az emberek. Tehetség és munka híján úgy tűnik ők is a médiában való cirkuszolást választották. K*rvára unalmas már róluk olvasni és szerintem az ég világon senkit sem érdekelne ez az egész, ha nem dörgölnék mindenki orra alá a viszonyukat. Miért akkora szám, hogy Ian drága Nikkivel kamatyolgat? Kit a rákot érdekel? A pasi meg még teszi is rá a lapátot az ilyen alpári, bunkó stílusával, hiszen így csak lovat ad azok alá, akik rosszindulatú dolgokat írogattak. Tényleg nincs jobb dolguk a mai sztároknak, minthogy nünüzzenek a gép előtt és ilyeneket olvashgassanak, néhányra meg még reagáljanak is?
Elgondolkoztató. Én értem, hogy ő megvédte a szerelmét meg minden, ám ez az interenetes szájkaraté még az ő részéről is igen csak szánalmas. Lecsenghetne végre ez az egész, bár az a sanda gyanúm, hogy egy - részben - megrendezett dologról van szó itt.
Ennyi.

0 felhasználónak tetszik: