Starity

Ian megvédte Nikki Reedet

8 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2014. szeptember 07. 16:36 #41
hungergamesFan16
hungergamesFan16
aha

Státuszha nincs mit ennem akkor jóllakik a fantáziám
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1616
Csatolások: 1
Azonosító: 185038
Idézet (Beyla @ 2014.09.07. 15:05)
Ajj, de jók voltak azok az idők, amikor nem volt internet, sőt még a telefon és a televízió is igen csak kiváltságosnak minősült. Akkor az emberek nem erre használták volna az internet adta lehetőséget és a sztárok sem közösségi oldalakon lógnának arra várva, hogy vajon milyen kommenteket fognak írogatni világszerte az emberek. Tehetség és munka híján úgy tűnik ők is a médiában való cirkuszolást választották. K*rvára unalmas már róluk olvasni és szerintem az ég világon senkit sem érdekelne ez az egész, ha nem dörgölnék mindenki orra alá a viszonyukat. Miért akkora szám, hogy Ian drága Nikkivel kamatyolgat? Kit a rákot érdekel? A pasi meg még teszi is rá a lapátot az ilyen alpári, bunkó stílusával, hiszen így csak lovat ad azok alá, akik rosszindulatú dolgokat írogattak. Tényleg nincs jobb dolguk a mai sztároknak, minthogy nünüzzenek a gép előtt és ilyeneket olvashgassanak, néhányra meg még reagáljanak is? unsure.gif Elgondolkoztató. Én értem, hogy ő megvédte a szerelmét meg minden, ám ez az interenetes szájkaraté még az ő részéről is igen csak szánalmas. Lecsenghetne végre ez az egész, bár az a sanda gyanúm, hogy egy - részben - megrendezett dologról van szó itt.

Ennyi.
2014. szeptember 07. 16:43 #42
bellaandninafan
bellaandninafan
visszatérő vendég
Hozzászólás: 121
Csatolások: 0
Azonosító: 227952
ez aranyos <3
2014. szeptember 07. 16:43 #43
- törölt felhasználó -    
Teljesen jogosan védte meg őt, és szép is volt tőle. Én nem si értem miért kell Nikkit utálni amiért Iannal randizik?
Az emberek ennyire nem törődnek bele hogy szétment Nina és Ian?
Szerintem Nikkivel sokkal szebb párt alkotnak <333
-
Most ennyit mondanék, a legtöbb dolgot az előttem hozzászólok némelyikei leírták smileeee.gif
2014. szeptember 07. 16:44 #44
- törölt felhasználó -    
Ian egy csodálatos ember,ilyenkor is az jut eszembe ,miért is szerettem meg annyira. Az,hogy Nikki-vel osztja meg a magánéletét az senki más döntése nem lehet csak is az övé. És attól,hogy rengetegen támadják majd Nikkit és a kapcsolatukat még nem fognak szakítani,sőt szerintem Ian minél többször kiáll Nikki mellett annál erősebb lesz a kapcsolatuk
2014. szeptember 07. 16:52 #45
LovelyBarbaraPalvin
LovelyBarbaraPalvin
Hunter

Státusz,, Family don't end with blood " - Bobby Singer, Supernatural
Hozzászólás: 2546
Csatolások: 686
Azonosító: 226899
Szerintem tiszta szánalom, hogy ha valaki pl imádja Ian-t, totál odavan érte, viszont a barátnőjét utálja... Fogadjátok el!!!
2014. szeptember 07. 16:54 #46
LovelyBarbaraPalvin
LovelyBarbaraPalvin
Hunter

Státusz,, Family don't end with blood " - Bobby Singer, Supernatural
Hozzászólás: 2546
Csatolások: 686
Azonosító: 226899
Dearie írta:
Ha figyelmen kívül hagyom, hogy kik ők, és úgy kezelem őket, mint két, számomra semleges színészt, azt mondanám, hogy Ian jól tette, amit tett!
De ott van az, hogy szerintem somereed előtt is létezett ez a két ember, és azt kell hogy mondjam, bármilyen nemes cselekedetei is voltak/vannak, őt se kedveli mindenki ahogy senki sem lehet szimpatikus mindenkinek. Iant se szereti mindneki, és nagyon sokan támadják azzal, hogy ha nem lenne ilyen szexi, sehol se lenne.
De a lényeg, amire ezzel ki akartam lyukadni, hogy mindannyiunknak joga van eldönteni, hogy kit kedvel. Én szeretem Nikkit, de azok, akik nem, egy ilyen üzenettől nem fognak csendben maradni és nem fogják szeretni az említett hölgyet. Az pedig, hogy Ian azt írta a végén, hogy ha Nikkit utáljuk, akkor őt is utálnunk kell... nos, ezzel nem tudok egyetérteni. Ízlések és pofonok, de mint az elején is mondtam, aki Ian és Nikki kapcsolata előtt sem kedvelte Nikkit, viszont Iant szerette, az nem fogja csak ezért szeretni Nikkit.
Ez persze egyedi vélemény, nagyon szép volt tőle, hogy megvédte a szerelmét. Nem a kedvencem ez a páros, de azért nem írogatok utálkozó üzeneteket, és az ilyen fanok nem is normálisak.

Igaz. Hagy döntse már el mindenki h ki kit szeret. Ne a drága Ian mondja már meg
2014. szeptember 07. 16:56 #47
- törölt felhasználó -    
Nagyon aranyos volt Ian-től!! smileeee.gif
2014. szeptember 07. 17:10 #48
- törölt felhasználó -    
Csak engem idegesít, hogy minden ilyen beszólás után azt írják, hogy legyen szép napod meg ilyenek? unsure.gif
2014. szeptember 07. 17:10 #49
- törölt felhasználó -    
Őszintén megmodnom...nem mindegy egy ilyen embernek az,hogy utájuk-e a barátnőjét vagy sem?!Mert szerintem hagynia kéne,hagyj utálkozzanak!Nem azt mondom,hogy semmit ne váltson ki belőle ez...de mégis.Oké...mind a rajongóktól mind Iantól ez egy kicsit gyerekes viselkedés volt.pőersze,tudom...védjék meg egymást...de az a gesztus már tényleg gyerekes ahogy ő fogja fel ezt.
2014. szeptember 07. 17:13 #50
- törölt felhasználó -    
Rajongók azok, akik nem fogadják el kedvenceik boldogságát?
Most őszintén...!
2014. szeptember 07. 17:16 #51
- törölt felhasználó -    
Igaz hogy én is sokkal jobban szerettem a Ninával alkotott párost, de ők sajnos szét mentek, így döntöttek és akár tetszik akár nem ezen az embereknek túl kell lépniük ahogy Ianék is tették. Tényleg nem muszáj Nikki-t mindenkinek kedvelnie, de annyit megérdemel hogy legalább elfogadják. Az pedig hogy Ian védte őt természetes, ha egyszer ennyire szereti.
2014. szeptember 07. 17:20 #52
Pocok2001
Pocok2001
freestyler

Státusznemigen járok fel az oldalra, max a NW tagokat szerkeszteni, a többit vigyétek
Hozzászólás: 3503
Csatolások: 483
Azonosító: 189007
szerintem attól, hogy valaki szeret egy embert, nem kell a barátját/barátnőjét is szeretnie. nem kell utálnia, beszólogatni pláne nem, de pont szeretni nem fogom... lehet, hogy most nagyon szeretik egymást, de kettő különböző emberről van szó, ennyire egy ember csak saját magával függhet össze. persze nyilván nem kell beszólni just for fun embereknek
2014. szeptember 07. 17:20 #53
- törölt felhasználó -    
Őszinte leszek:Óriási Ian,Nina,és Nian fan vagyok,DE Nikki is borzasztóan nagy kedvencem.Ha már Ninával nincsenek együtt,én Nikkinek is örülök,hiszen egyet kell érteni Iannal,az az igazi rajongó,aki vele örül,vele boldog,aki meg útálja Nikkit az őt is útálja.Egyébként milyen cuki hogy megvédi wub.gif
2014. szeptember 07. 17:40 #54
Minionss
Minionss
visszatérő vendég

Státusz
Hozzászólás: 323
Csatolások: 58
Azonosító: 228707
Nagyon cukik!! ♥ Ian boldogsága számít!! ♥
2014. szeptember 07. 17:44 #55
Sztárvadász
Sztárvadász
visszatérő vendég

StátuszKérlek kövess tumblr-in: http://5sos-bands-save-me.tumblr.com/
Hozzászólás: 187
Azonosító: 229428
"Kérlek, vidd a negatív energiát máshova." XDDD
Kész vagyok!!
"Legyen csodaszép napod!”xdd
Jó volt Ian!!! smileeee.gif
2014. szeptember 07. 17:46 #56
Rocket
Rocket
Hozzászólás: 644
Azonosító: 223869
Nem tudom, hogy mi köze van a rajongóknak ahhoz, hogy a kedvencük kivel kavar. Én is alig tudom néhány kedvencemről, és őszintén, nem is érdekel, csak az a lényeg, hgoy boldogok legyenek. Ha úgy tűnne, hogy boldogtalan, akkor megérteném, de az itt olvasott cikkek alapján nem ez jön le. Viszont mivel a világ amúgy is tele van ilyen őrültekkel, és gondolom, eme páros is képbe került már ezzel, szerintem egyszerűen ne foglalkozzanak vele. Nem kell elolvasni a kommenteket, és kész. Az ilyen üzenetekkel nem fogja megszerettetni az utálkozókkal az asszonyt. Mondjuk, szép tőle, hogy megvédi, de szerintem, felesleges.
2014. szeptember 07. 17:50 #57
Dodóóó
Dodóóó
Hunter

StátuszEveryone with a friendly face seems to hide some secrets inside
Hozzászólás: 7747
Azonosító: 151350
hát igaz hogy szerintem Ian Ninával alkotott tökéletes párost attól még nem írok utálkozó üzeneteket Nikkinek mert örülök hogy Ian boldog..végül is ez a fontos nem pedig az hogy kivel heart.gif
2014. szeptember 07. 17:52 #58
- törölt felhasználó -    
Együtt vannak,és az hogy megvédi a szerelmét,valahol elvárható is.
2014. szeptember 07. 17:59 #59
jucy
jucy
visszatérő vendég

StátuszLégy önmagad, belőled csak egy van♥
Hozzászólás: 217
Azonosító: 204048
Jogos amit írt, és inkább Nian fan vagyok, de azért én biztos, hogy nem írnák olyan üzeneteket Nikkinek.... Az a fontos, hogy Ian legyen boldog ! smileeee.gif Ha Nikkivel boldog, annak nagyon örülök ! smileeee.gif Kedves tőle, hogy megvédte Nikkit, ebből is látszik, hogy nagyon szereti. smileeee.gif
2014. szeptember 07. 17:59 #60
AngieLively
AngieLively

Státusz"Ha látni akarod a szivárványt, akkor meg kell tanulnod szeretni az esőt!"
Hozzászólás: 905
Csatolások: 22
Azonosító: 166586
Nagy rajongó lehet az, aki a kedvence szerelmét bántja (még ha twitteren vagy instagramon teszi is).
8 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok