Starity

Ian megvédte Nikki Reedet

8 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2014. szeptember 07. 15:00 #21
blabla
blabla
visszatérő vendég

Státuszonce..
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 319
Csatolások: 0
Azonosító: 229648
''Ha utálod Nikkit ,utálnod kell engem is ...'' jajj na ez , imádom Ian-t de ez valahogy dúrva..Nem örülök a kapcsolatuknak , de teljesen igaza van , bárkiről is legyen szó csak akkor ítélkezz felette ha ismered . Ian CSODÁLATOS vagy ! smileeee.gif < 3
2014. szeptember 07. 15:01 #22
- törölt felhasználó -    
Teljesen igaza van! smileeee.gif
2014. szeptember 07. 15:05 #23
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Ajj, de jók voltak azok az idők, amikor nem volt internet, sőt még a telefon és a televízió is igen csak kiváltságosnak minősült. Akkor az emberek nem erre használták volna az internet adta lehetőséget és a sztárok sem közösségi oldalakon lógnának arra várva, hogy vajon milyen kommenteket fognak írogatni világszerte az emberek. Tehetség és munka híján úgy tűnik ők is a médiában való cirkuszolást választották. K*rvára unalmas már róluk olvasni és szerintem az ég világon senkit sem érdekelne ez az egész, ha nem dörgölnék mindenki orra alá a viszonyukat. Miért akkora szám, hogy Ian drága Nikkivel kamatyolgat? Kit a rákot érdekel? A pasi meg még teszi is rá a lapátot az ilyen alpári, bunkó stílusával, hiszen így csak lovat ad azok alá, akik rosszindulatú dolgokat írogattak. Tényleg nincs jobb dolguk a mai sztároknak, minthogy nünüzzenek a gép előtt és ilyeneket olvashgassanak, néhányra meg még reagáljanak is? unsure.gif Elgondolkoztató. Én értem, hogy ő megvédte a szerelmét meg minden, ám ez az interenetes szájkaraté még az ő részéről is igen csak szánalmas. Lecsenghetne végre ez az egész, bár az a sanda gyanúm, hogy egy - részben - megrendezett dologról van szó itt.
2014. szeptember 07. 15:10 #24
- törölt felhasználó -    
Tekjesen igazad van! smileeee.gif
2014. szeptember 07. 15:13 #25
- törölt felhasználó -    
Szerintem rendkívül cukik eggyütt! heart.gif
2014. szeptember 07. 15:15 #26
Violent13
Violent13
visszatérő vendég
Hozzászólás: 297
Azonosító: 134440
Egyes emberek de egysíkúak. Könyörgöm, miért kell utálkozni, kígyót békát kiabálni olyasvalakire, akit még csak nem is ismer? Ha szeretik egymást, senkinek semmi köze hozzá, nincs egyetlen embernek sem joga ahhoz, hogy megbéklyózza a másik döntését - és ez ugyanúgy vonatkozik az átlag emberekre is. Peace, love! <3
2014. szeptember 07. 15:26 #27
lA-dONNA
lA-dONNA
Hozzászólás: 2930
Csatolások: 110
Azonosító: 144776
Teljesen igaza van, és jó, hogy kiállt a sok primitív utálkozó ellen, ilyen egy normális ember, aki bevédi a barátnőjét, csak így tovább pompom.gif
2014. szeptember 07. 15:27 #28
Lejlus
Lejlus

StátuszAkard jobban,mint amennyire félsz tőle.
Hozzászólás: 2565
Azonosító: 217999
enis inkabb Nian fan voltam de ok ketten halal cukik♥♥ es ez a szoveg nagyonnagyon kedves Iantol smileeee.gif istenem de imadom♥♥♥♥♥
2014. szeptember 07. 15:29 #29
DulceRBDfan
DulceRBDfan

StátuszY soy rebelde!!! ❤️
Hozzászólás: 945
Azonosító: 207395
nagyon aranyos a pár! nem értem Nikkit miért kell emiatt piszkálni.. ő tényleg egy tehetséges, szép és intelligens nő. amúgy is... hogy utálhatsz úgy egy embert, hogy nem is ismered igazán?!
és amúgy Ian kiírásában is ott van a intelligencia, plusz amellett nagyon igaza is van. inkább örülhetnénk ennek a szép párnak emberek! biggrin.gif
2014. szeptember 07. 15:30 #30
- törölt felhasználó -    
Teljes mértékben egyet értek velük. thumbsup.gif Ha a rajongóknak nem tetszik, ez van. Attól, hogy most Nikkivel jár, nem Ninával, mi a különbség, ha egyszer nagyon boldogak együtt? laugh.gif
2014. szeptember 07. 15:37 #31
Brandy
Brandy
♥Pizza♥

Státusz❤Lana Del Rey❤
Hozzászólás: 5273
Csatolások: 379
Azonosító: 148501
Teljesen igaza van Iannek!
2014. szeptember 07. 15:40 #32
Dearie
Dearie
új tag

StátuszTVD is everywhere...
Hozzászólás: 9
Azonosító: 230820
Ha figyelmen kívül hagyom, hogy kik ők, és úgy kezelem őket, mint két, számomra semleges színészt, azt mondanám, hogy Ian jól tette, amit tett!
De ott van az, hogy szerintem somereed előtt is létezett ez a két ember, és azt kell hogy mondjam, bármilyen nemes cselekedetei is voltak/vannak, őt se kedveli mindenki ahogy senki sem lehet szimpatikus mindenkinek. Iant se szereti mindneki, és nagyon sokan támadják azzal, hogy ha nem lenne ilyen szexi, sehol se lenne.
De a lényeg, amire ezzel ki akartam lyukadni, hogy mindannyiunknak joga van eldönteni, hogy kit kedvel. Én szeretem Nikkit, de azok, akik nem, egy ilyen üzenettől nem fognak csendben maradni és nem fogják szeretni az említett hölgyet. Az pedig, hogy Ian azt írta a végén, hogy ha Nikkit utáljuk, akkor őt is utálnunk kell... nos, ezzel nem tudok egyetérteni. Ízlések és pofonok, de mint az elején is mondtam, aki Ian és Nikki kapcsolata előtt sem kedvelte Nikkit, viszont Iant szerette, az nem fogja csak ezért szeretni Nikkit.
Ez persze egyedi vélemény, nagyon szép volt tőle, hogy megvédte a szerelmét. Nem a kedvencem ez a páros, de azért nem írogatok utálkozó üzeneteket, és az ilyen fanok nem is normálisak.
2014. szeptember 07. 15:41 #33
gameofthrones4ever
gameofthrones4ever
új tag

StátuszChaos isn't a pit. Chaos is a ladder.
Hozzászólás: 16
Azonosító: 230670
Annyira aranyosak együtt!!! Teljesen megértem hogy Ian ezt írta, remélem hogy az utálkodók is hamarosan elfogadják Nikkit.
2014. szeptember 07. 15:56 #34
Nina Dobrev Fan
Nina Dobrev Fan

StátuszTake my breath away And make it last forever
Hozzászólás: 704
Azonosító: 158625
Idézet (Dearie @ 2014.09.07. 15:40)
Ha figyelmen kívül hagyom, hogy kik ők, és úgy kezelem őket, mint két, számomra semleges színészt, azt mondanám, hogy Ian jól tette, amit tett! 
De ott van az, hogy szerintem somereed előtt is létezett ez a két ember, és azt kell hogy mondjam, bármilyen nemes cselekedetei is voltak/vannak, őt se kedveli mindenki ahogy senki sem lehet szimpatikus mindenkinek. Iant se szereti mindneki, és nagyon sokan támadják azzal, hogy ha nem lenne ilyen szexi, sehol se lenne. 
De a lényeg, amire ezzel ki akartam lyukadni, hogy mindannyiunknak joga van eldönteni, hogy kit kedvel. Én szeretem Nikkit, de azok, akik nem, egy ilyen üzenettől nem fognak csendben maradni és nem fogják szeretni az említett hölgyet. Az pedig, hogy Ian azt írta a végén, hogy ha Nikkit utáljuk, akkor őt is utálnunk kell... nos, ezzel nem tudok egyetérteni. Ízlések és pofonok, de mint az elején is mondtam, aki Ian és Nikki kapcsolata előtt sem kedvelte Nikkit, viszont Iant szerette, az nem fogja csak ezért szeretni Nikkit.
Ez persze egyedi vélemény, nagyon szép volt tőle, hogy megvédte a szerelmét. Nem a kedvencem ez a páros, de azért nem írogatok utálkozó üzeneteket, és az ilyen fanok nem is normálisak.

Teljesen egyetértek smileeee.gif
2014. szeptember 07. 15:59 #35
- törölt felhasználó -    
Itt látszik meg, hogy milyen intelligens egy-egy híresség meghajolo.gif Na meg az, hogy milyen bunkó "rajongók" is vannak...
Iannek igaza van, szép volt tőle, hogy megvédte Nikki-t.
2014. szeptember 07. 16:14 #36
DHanna123
DHanna123
új tag

StátuszSwitched at birth <3
Hozzászólás: 16
Azonosító: 228792
Ezt jól mondta! biggrin.gif
2014. szeptember 07. 16:15 #37
RutaPrimroseLove
RutaPrimroseLove

Státusz*bow wow wow*
Hozzászólás: 697
Csatolások: 5
Azonosító: 202135
Szép volt tőle, hogy megvédte Nikkit. Viszont azt én sem tudom hova tenni, hogy ha valaki utálja Nikkit, akkor Iant is utálja... Nos, ezt kötve hiszem, mert attól még hogy ő szeret egy személyt, jelen állásunkban Nikkit, akkor ő nem lesz olyan, mint ő, vagyis hát gondolom, hogy nem, vagyis azok a dolgok, amiket egyes emberek nem szeretnek Nikkiben, nem valószínű hogy nála is jelen vannak. Szóval a Nikki "utálóknak" ne,m feltétlenül kell utálniuk Iant is. Ezzel csak azt mondanám, hogy szerintem egy kicsikét buta, vagy elhamarkodott kijelentés volt Iantől. Szerintem ők ketten szép párt alkotnak, vagyis ahogy én látom őket kívülről. Legyenek boldogok!
2014. szeptember 07. 16:21 #38
Lulika
Lulika

Státuszonedirection♥onedirection♥onedirection♥
Hozzászólás: 623
Azonosító: 202867
Ez nagyon aranyos tőle!! Nagyon örülök nekik!! smileeee.gif)
2014. szeptember 07. 16:22 #39
nikkibella1
nikkibella1
♥"You will never lace up my Chuck Taylors" ♥

Státusz"A szerelem fáj,de megis kell küzdened érte" ♥
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 1014
Csatolások: 422
Azonosító: 228531
Ha Ian szereti Nikkit akkor én is mert tisztelem otet és jól tette hogy megírta a magaét biggrin.gif
2014. szeptember 07. 16:27 #40
- törölt felhasználó -    
Ez nagyon aranyos volt tőle! smileeee.gif
8 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok