Ian megvédte Nikki Reedet
2014. szeptember 07. 15:00
|
|
blablavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.17. Hozzászólás: 319 Csatolások: 0 Azonosító: 229648 offline
|
''Ha utálod Nikkit ,utálnod kell engem is ...'' jajj na ez , imádom Ian-t de ez valahogy dúrva..Nem örülök a kapcsolatuknak , de teljesen igaza van , bárkiről is legyen szó csak akkor ítélkezz felette ha ismered . Ian CSODÁLATOS vagy !
< 3
2014. szeptember 07. 15:05
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Ajj, de jók voltak azok az idők, amikor nem volt internet, sőt még a telefon és a televízió is igen csak kiváltságosnak minősült. Akkor az emberek nem erre használták volna az internet adta lehetőséget és a sztárok sem közösségi oldalakon lógnának arra várva, hogy vajon milyen kommenteket fognak írogatni világszerte az emberek. Tehetség és munka híján úgy tűnik ők is a médiában való cirkuszolást választották. K*rvára unalmas már róluk olvasni és szerintem az ég világon senkit sem érdekelne ez az egész, ha nem dörgölnék mindenki orra alá a viszonyukat. Miért akkora szám, hogy Ian drága Nikkivel kamatyolgat? Kit a rákot érdekel? A pasi meg még teszi is rá a lapátot az ilyen alpári, bunkó stílusával, hiszen így csak lovat ad azok alá, akik rosszindulatú dolgokat írogattak. Tényleg nincs jobb dolguk a mai sztároknak, minthogy nünüzzenek a gép előtt és ilyeneket olvashgassanak, néhányra meg még reagáljanak is?
Elgondolkoztató. Én értem, hogy ő megvédte a szerelmét meg minden, ám ez az interenetes szájkaraté még az ő részéről is igen csak szánalmas. Lecsenghetne végre ez az egész, bár az a sanda gyanúm, hogy egy - részben - megrendezett dologról van szó itt.
2014. szeptember 07. 15:15
|
|
Violent13visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.07. Hozzászólás: 297 Csatolások: 0 Azonosító: 134440 offline
|
Egyes emberek de egysíkúak. Könyörgöm, miért kell utálkozni, kígyót békát kiabálni olyasvalakire, akit még csak nem is ismer? Ha szeretik egymást, senkinek semmi köze hozzá, nincs egyetlen embernek sem joga ahhoz, hogy megbéklyózza a másik döntését - és ez ugyanúgy vonatkozik az átlag emberekre is. Peace, love! <3
2014. szeptember 07. 15:29
|
|
DulceRBDfan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.27. Hozzászólás: 945 Csatolások: 0 Azonosító: 207395 offline
|
nagyon aranyos a pár! nem értem Nikkit miért kell emiatt piszkálni.. ő tényleg egy tehetséges, szép és intelligens nő. amúgy is... hogy utálhatsz úgy egy embert, hogy nem is ismered igazán?!
és amúgy Ian kiírásában is ott van a intelligencia, plusz amellett nagyon igaza is van. inkább örülhetnénk ennek a szép párnak emberek!
és amúgy Ian kiírásában is ott van a intelligencia, plusz amellett nagyon igaza is van. inkább örülhetnénk ennek a szép párnak emberek!
2014. szeptember 07. 15:30
Teljes mértékben egyet értek velük.
Ha a rajongóknak nem tetszik, ez van. Attól, hogy most Nikkivel jár, nem Ninával, mi a különbség, ha egyszer nagyon boldogak együtt?
2014. szeptember 07. 15:40
|
|
Dearieúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.04. Hozzászólás: 9 Csatolások: 0 Azonosító: 230820 offline
|
Ha figyelmen kívül hagyom, hogy kik ők, és úgy kezelem őket, mint két, számomra semleges színészt, azt mondanám, hogy Ian jól tette, amit tett!
De ott van az, hogy szerintem somereed előtt is létezett ez a két ember, és azt kell hogy mondjam, bármilyen nemes cselekedetei is voltak/vannak, őt se kedveli mindenki ahogy senki sem lehet szimpatikus mindenkinek. Iant se szereti mindneki, és nagyon sokan támadják azzal, hogy ha nem lenne ilyen szexi, sehol se lenne.
De a lényeg, amire ezzel ki akartam lyukadni, hogy mindannyiunknak joga van eldönteni, hogy kit kedvel. Én szeretem Nikkit, de azok, akik nem, egy ilyen üzenettől nem fognak csendben maradni és nem fogják szeretni az említett hölgyet. Az pedig, hogy Ian azt írta a végén, hogy ha Nikkit utáljuk, akkor őt is utálnunk kell... nos, ezzel nem tudok egyetérteni. Ízlések és pofonok, de mint az elején is mondtam, aki Ian és Nikki kapcsolata előtt sem kedvelte Nikkit, viszont Iant szerette, az nem fogja csak ezért szeretni Nikkit.
Ez persze egyedi vélemény, nagyon szép volt tőle, hogy megvédte a szerelmét. Nem a kedvencem ez a páros, de azért nem írogatok utálkozó üzeneteket, és az ilyen fanok nem is normálisak.
De ott van az, hogy szerintem somereed előtt is létezett ez a két ember, és azt kell hogy mondjam, bármilyen nemes cselekedetei is voltak/vannak, őt se kedveli mindenki ahogy senki sem lehet szimpatikus mindenkinek. Iant se szereti mindneki, és nagyon sokan támadják azzal, hogy ha nem lenne ilyen szexi, sehol se lenne.
De a lényeg, amire ezzel ki akartam lyukadni, hogy mindannyiunknak joga van eldönteni, hogy kit kedvel. Én szeretem Nikkit, de azok, akik nem, egy ilyen üzenettől nem fognak csendben maradni és nem fogják szeretni az említett hölgyet. Az pedig, hogy Ian azt írta a végén, hogy ha Nikkit utáljuk, akkor őt is utálnunk kell... nos, ezzel nem tudok egyetérteni. Ízlések és pofonok, de mint az elején is mondtam, aki Ian és Nikki kapcsolata előtt sem kedvelte Nikkit, viszont Iant szerette, az nem fogja csak ezért szeretni Nikkit.
Ez persze egyedi vélemény, nagyon szép volt tőle, hogy megvédte a szerelmét. Nem a kedvencem ez a páros, de azért nem írogatok utálkozó üzeneteket, és az ilyen fanok nem is normálisak.
2014. szeptember 07. 15:41
|
|
gameofthrones4everúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.02. Hozzászólás: 16 Csatolások: 0 Azonosító: 230670 offline
|
Annyira aranyosak együtt!!! Teljesen megértem hogy Ian ezt írta, remélem hogy az utálkodók is hamarosan elfogadják Nikkit.
2014. szeptember 07. 15:56
|
|
Nina Dobrev Fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.18. Hozzászólás: 704 Csatolások: 0 Azonosító: 158625 offline
|
Idézet (Dearie @ 2014.09.07. 15:40)
Ha figyelmen kívül hagyom, hogy kik ők, és úgy kezelem őket, mint két, számomra semleges színészt, azt mondanám, hogy Ian jól tette, amit tett!
Teljesen egyetértek
2014. szeptember 07. 15:59
Itt látszik meg, hogy milyen intelligens egy-egy híresség
Na meg az, hogy milyen bunkó "rajongók" is vannak...
Iannek igaza van, szép volt tőle, hogy megvédte Nikki-t.
Iannek igaza van, szép volt tőle, hogy megvédte Nikki-t.
2014. szeptember 07. 16:15
|
|
RutaPrimroseLove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.17. Hozzászólás: 697 Csatolások: 5 Azonosító: 202135 offline
|
Szép volt tőle, hogy megvédte Nikkit. Viszont azt én sem tudom hova tenni, hogy ha valaki utálja Nikkit, akkor Iant is utálja... Nos, ezt kötve hiszem, mert attól még hogy ő szeret egy személyt, jelen állásunkban Nikkit, akkor ő nem lesz olyan, mint ő, vagyis hát gondolom, hogy nem, vagyis azok a dolgok, amiket egyes emberek nem szeretnek Nikkiben, nem valószínű hogy nála is jelen vannak. Szóval a Nikki "utálóknak" ne,m feltétlenül kell utálniuk Iant is. Ezzel csak azt mondanám, hogy szerintem egy kicsikét buta, vagy elhamarkodott kijelentés volt Iantől. Szerintem ők ketten szép párt alkotnak, vagyis ahogy én látom őket kívülről. Legyenek boldogok!
2014. szeptember 07. 16:22
|
nikkibella1♥"You will never lace up my Chuck Taylors" ♥ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 14.06.30. Hozzászólás: 1014 Csatolások: 422 Azonosító: 228531 offline
|
Ha Ian szereti Nikkit akkor én is mert tisztelem otet és jól tette hogy megírta a magaét
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.

0 felhasználónak tetszik: