Nagymamáját gyászolja Sebestyén Balázs
2014. szeptember 12. 19:59
Szegény, nyugodjon békében!
De azért nem szabadott volna egy megerőszakolt lányon viccelődni! De azért részvétem!
2014. szeptember 13. 12:04
|
|
cicusmicus8b!tch |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.27. Hozzászólás: 1004 Csatolások: 31 Azonosító: 184793 offline
|
nyugodjon bekeben
2014. szeptember 13. 12:58
|
|
Szabó Angelikaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.30. Hozzászólás: 28 Csatolások: 0 Azonosító: 214398 offline
|
Nyugodjon békében !
2014. szeptember 28. 14:19
|
|
Gold Wolf1 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.19. Hozzászólás: 677 Csatolások: 0 Azonosító: 187919 offline
|
Bírom, mikor valaki egy halálhír alatt boncolgatja az ide nem illő témákat. Tessék egy részvétet vagy nyugodjon békébent küldeni, és leállni...
Én kedvelem Balázst valamennyire, és őszintén érzem a kínját. Ha az én nagymamám halt volna meg, már nem sokáig húznám.
Én kedvelem Balázst valamennyire, és őszintén érzem a kínját. Ha az én nagymamám halt volna meg, már nem sokáig húznám.
2014. december 21. 09:09
|
|
beatrix officialvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.02. Hozzászólás: 226 Csatolások: 0 Azonosító: 236744 offline
|
Részvétem!
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.

0 felhasználónak tetszik: