Nagymamáját gyászolja Sebestyén Balázs
2014. szeptember 08. 19:49
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Nagyon sajnálom és részvétem!
2014. szeptember 10. 11:22
|
Starlover5000visszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 14.06.02. Hozzászólás: 448 Csatolások: 2 Azonosító: 227002 offline
|
Részvétem
Szegény Balázs
2014. szeptember 10. 19:58
|
csabi1984visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.02.02. Hozzászólás: 200 Csatolások: 0 Azonosító: 51328 offline
|
Sajnálom Balázst mint embert, hogy elveszített egy pótolhatatlan családtagot. Nem nagyon szeretnék fogalmazni mert nem tudom hogyan kellene, de talán ezek után rájön, hogy nem lehet a halál esetet kigúnyolni, kinevetni. Persze vannak vicces szituk ahol ha nem történik komoly baleset és tényleg vicces azon lehet mulatni.
2014. szeptember 11. 19:12
|
|
abogika001visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.26. Hozzászólás: 214 Csatolások: 0 Azonosító: 204499 offline
|
Annyira sajnálom! Részvétem!
2014. szeptember 12. 07:01
@panni66 nem tudom anno nézted-e a z+ -on a műsorait, pl a megállót, már akkor is egy hatalmas nagy segg volt, azóta meg, hogy a legnézettebb ker. csatorna első számú celebévé vált még inkább... (lilu ugyanez a kategória)
ajánlom figyelmedbe:
http://www.youtube.com/watch?v=2ewL4W5gQ40
a class fm-t miatta nem hallgatom, nem érdekel kinek a halálán, tragédiáján, balesetén gúnyolódik, számomra sebestyén balázs egy unintelligens, antipatikus egyén, aki a saját hülyeségét hangoztatja 0 érzelmi intelligenciával megfűszerezve.
ajánlom figyelmedbe:
a class fm-t miatta nem hallgatom, nem érdekel kinek a halálán, tragédiáján, balesetén gúnyolódik, számomra sebestyén balázs egy unintelligens, antipatikus egyén, aki a saját hülyeségét hangoztatja 0 érzelmi intelligenciával megfűszerezve.
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2014. szeptember 12. 12:53
|
|
urban lilienúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.07. Hozzászólás: 12 Csatolások: 0 Azonosító: 199716 offline
|
Szerintem Balázs vicces kedves és.......Szóval nekem nincs vele semmi bajom sőt inkább birom
2014. szeptember 12. 13:02
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Idézet (OceanSoul @ 2014.09.12. 07:01)
@panni66 nem tudom anno nézted-e a z+ -on a műsorait, pl a megállót, már akkor is egy hatalmas nagy segg volt, azóta meg, hogy a legnézettebb ker. csatorna első számú celebévé vált még inkább... (lilu ugyanez a kategória)
ajánlom figyelmedbe:
ajánlom figyelmedbe:
Amúgy régebben még értékelhető volt a reggeli műsora, mert néhol tényleg olyan témákat ragadtak meg és kezdtek el boncolgatni, ami azért elgondolkodtatta az embert. Mostanság meg valóban primitív irányba vitték el az egészet, s olyanokon ironizálnak, amelynek nyomán az ember zsebében kinyílik a bicska. Legutóbb, ami nálam is kiverte a biztosítékot azaz volt, hogy a gólyatáborban megerőszakolt leányzón viccelődtek és bár - nem tagadom, néhol volt ráció abban, amit mondott -, de ilyenen akkor sem viccelődünk és gúnyolódunk, mert valójában nem tudhatjuk, hogy mi történt. Balázs egyébként régen egész korrekt média személyiség volt, bírtam is valamennyire, de mióta az RTL felkarolta és dobálta neki a műsorvezetői munkát, egy hatalmas tahó lett belőle.
2014. szeptember 12. 17:50
|
|
DirectionerGirl113visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.19. Hozzászólás: 127 Csatolások: 0 Azonosító: 224579 offline
|
Szegény
Nyugodjon békében a nagyija
és Balázst megtudom érteni
és Balázst megtudom érteni
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
A fellépésén meglepő hangot adott ki egy rajongója.