A Ladies' Code újabb tagot gyászol
2014. szeptember 09. 16:41
|
|
nemetikittiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.26. Hozzászólás: 96 Csatolások: 2 Azonosító: 178732 offline
|
Én sem ismerem őket, de ez tragikus.
(
2014. szeptember 09. 18:48
Istenem, szegények! ez nagyon tragikus. :'( ez katasztrófa. és egyszerre ketten. nagyon nehéz lehet most nekik. úristen remélem fel tudják dolgozni. szörnyű lehet úgy élni, hogy a legjobb barátnőd ilyen fiatalon meghalt.
Nyugodjatok békében lányok!
Nyugodjatok békében lányok!
2014. szeptember 09. 20:49
valami förtelem, hogy mennyi, gyönyörű senkinek sem ártó, fiatal tehetség hal meg mostanában. Nyugodj/Nyugodjatok békében!
2014. szeptember 10. 13:46
|
|
Lilly-chan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.19. Hozzászólás: 1048 Csatolások: 0 Azonosító: 139065 offline
|
Borzalmas, el sem tudom képzelni, hogy a csapat többi tagja mit érez és hogyan tudja, vagy legalábbis próbálja feldolgozni mindazt, ami velük történt. Nyugodjanak békében, a többieknek pedig részvétem!
2014. szeptember 10. 22:10
|
|
SunnySolya |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.15. Hozzászólás: 785 Csatolások: 32 Azonosító: 147357 offline
|
Ez nagyon borzalmas
Nyugodj békében Rise és EunB! <3
2014. szeptember 10. 22:56
|
|
Brigi95új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.16. Hozzászólás: 70 Csatolások: 0 Azonosító: 169380 offline
|
Istenem
Szegények, Nyugodjanak békében mindketten
( olyan fiatalok voltak.. milyen kicsin múlik minden.. Remélem a többiek felépülnek hamar, kitartás lányok !! :/
2014. szeptember 11. 18:18
Nem ismertem őket,mégis olyan fájó érzés hogy a kpop világ részeiként vesztettünk el számunkra fontos embereket.Még olyan fiatalok voltak,előttük volt az egész élet és a fényes karrier a többi Ladies' Code taggal. Kívánom hogy jó helyetek legyen ott ahol vagytok EunB és Rise :'( <3
2014. szeptember 11. 18:21
És remélem hogy a banda többi tagja pedig felépül és sikerül feldolgozni a traumát!
Kapcsolódó sztárok
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.

0 felhasználónak tetszik: