RISAE, EUNB NYUGODJATOK BÉKÉBEN DRÁGA UNNIEK
A Ladies' Code újabb tagot gyászol
2014. szeptember 07. 16:02
Én teljesen padlón vagyok. Miért kellett ennek így történnie, soha de SOHA nem fogom tudni megérteni. Feldolgozni meg aztán végképp. Úgy érzem, hogy kifacsarodik a szívem, annyira brutálisan fáj ez az egész hogy ...
...szavakkal nem tudom leírni...2 életerős, vidám, kívül-belül gyönyörű lányt vesztett el a világ...szörnyűség.
De legalább tudom, hogy legjobb barátok voltak, és a legvégsőkig küzdöttek, harcoltak, egymás mellett voltak, most pedig ismét együtt vannak egészségesen és boldogan odafent.
Kegyetlenül hiányoznak és még fognak is iszonyatosan sokáig, de legalább nekik már nem fáj ~
2014. szeptember 07. 16:10
|
|
SzimónaDrágavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.28. Hozzászólás: 400 Csatolások: 1 Azonosító: 204649 offline
|
Ezt már tényleg nem hiszem el. Hogy lehet ennyire kegyetlen az élet?! Nem ismertem elég jól a csapatot, de még így is nagyon nehéz ezt feldolgozni, mint kpop rajongó.
Tudom, hogy ezzel nem segítek senkin és semmin, de kitettem első kedvenceimnek a két elhunyt tagot, úgy éreztem ezzel egy kicsit ki tudom fejezni az irántuk érzett tiszteletemet. :'( Nyugodjon békében!
2014. szeptember 07. 16:16
|
|
WattaacukoorGirlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.29. Hozzászólás: 8 Csatolások: 0 Azonosító: 232462 offline
|
Nyugodjék békében.!! Ez szörnyű...még nem fogtam fel
2014. szeptember 07. 16:23
|
nikkibella1♥"You will never lace up my Chuck Taylors" ♥ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 14.06.30. Hozzászólás: 1014 Csatolások: 422 Azonosító: 228531 offline
|
Istenem! Mivan evvel a bandával ?
Nyugodjon békében
2014. szeptember 07. 16:29
Ez nagyon szomorú hír főleg, hogy ilyen fiatalon... nyugodjanak békében!
2014. szeptember 07. 16:38
|
|
vasasreka8rebecca |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.12. Hozzászólás: 1159 Csatolások: 151 Azonosító: 152836 offline
|
Megkönnyeztem őt is, és Eun Bi-t is. Pedig nem ismertem őket, sajnos.. Még csak a tavaly debütáltak. Ez szörnyűséges. Nem értem, hogy történhet ilyesmi.. Remélem, hogy legalább So Jung felépül!
2014. szeptember 07. 16:45
nagyon sajnálom őket,és ráadásul ilyen fiatalon.nyugodjanak békében
2014. szeptember 07. 16:53
|
|
fruzsitapodiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.11. Hozzászólás: 46 Csatolások: 0 Azonosító: 203587 offline
|
Reggel ez volt az első amit megláttam.. hát nagyon jó napom lehet gondolhatjátok. Nem elég, hogy EunB miatt is kb. depressziós lettem, még ez is rátett egy lapáttal. Nagyon szomorú, hogy ilyen fiatalon távoztak el mindketten... Rise betartotta az ígéretét, miszerint mindvégig EunB mellett marad, és vigyázni fog rá... Nyugodjanak békében!
2014. szeptember 07. 17:03
Annyira borzalmas... :"(
Remélem SoYung felépül.
Nem ismertem a bandát, de, mint KPOPPER-nek kötelességemnek éreztem megemlékezni róla, mint ahogy EunBi-ről is.
Annyira szörnyű, hogy mindössze csak 21 évesek voltak.
Még most is alig tudom felfogni..
Remélem, hogy a többiek is felépülnek... de a legszörnyűbb az, hogy már sosem lesznek ők a LADIES CODE.
Ajj, eddig is összevoltam törve, de most ezeket a szavakat leíra még inkább.
Nyugodjanak Békében.
#RestInPeaceEunB&RiSe #StaySrongLadiesCode
Remélem SoYung felépül.
Nem ismertem a bandát, de, mint KPOPPER-nek kötelességemnek éreztem megemlékezni róla, mint ahogy EunBi-ről is.
Még most is alig tudom felfogni..
Remélem, hogy a többiek is felépülnek... de a legszörnyűbb az, hogy már sosem lesznek ők a LADIES CODE.
Ajj, eddig is összevoltam törve, de most ezeket a szavakat leíra még inkább.
Nyugodjanak Békében.
#RestInPeaceEunB&RiSe #StaySrongLadiesCode
2014. szeptember 07. 17:16
|
exoverdoseleech |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.28. Hozzászólás: 2353 Csatolások: 1181 Azonosító: 226704 offline
|
Meggyőződésem volt, hogy nem így fog alakulni az egész
Hittem benne, hogy felépül. Sokként ért a hír. Szörnyű, felfoghatatlan. Piszok fiatalok voltak és tehetségesek. Nyugodjanak békében.
2014. szeptember 07. 18:14
|
|
tothkincsivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.01. Hozzászólás: 267 Csatolások: 2 Azonosító: 223583 offline
|
Szegények! Nyugodjanak békében!
2014. szeptember 07. 18:26
Nee. Jaj istenem, szegények! Nem sok közöm van hozzájuk, se a koreai zenéhez, de nagyon lesújtó két fiatal lány tragikus halála. Nyugodjatok békében!
2014. szeptember 07. 18:50
Nem vagyok otthon ebben a zenében, így nem ismertem őket, de borzasztó ilyen híreket olvasni. Két fiatal, szép lány, akiknek ahogy olvastam ráadásul most indult a karrierjük
Kitartást és erőt a családjuknak! Nyugodjanak békében!
Kapcsolódó sztárok
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.

0 felhasználónak tetszik: