Nem hiszem el, a szívem szakadt meg, hogy ilyen borzasztó hírre keljen felkelnem. Rise az egyik biasom volt, borzasztóan fáj, hogy eltávozott tőlünk, de el sem tudom képzelni a közeli hozzátartozói mit érezhetnek most. Tényleg életvidám lányok voltak mind a ketten, nem érdemelték ezt.
Keményen harcoltál, Rise, te mosolygós kisangyal, nyugodj békében!
A Ladies' Code újabb tagot gyászol
2014. szeptember 07. 13:55
2014. szeptember 07. 14:01
Sajnálom! Ez gondolim mindenkinek nagy veszteség.
2014. szeptember 07. 14:04
|
|
Mollyka0011visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.17. Hozzászólás: 364 Csatolások: 1 Azonosító: 163967 offline
|
Idézet (Horváth Gréta @ 2014.09.07. 13:49)
KÉRLEK SZAVAZZ ÉS JELÖLJ! visszamegy:) Írj az üzenőfalamra, és értékeld a bemutatkozásom. Köszi smilee.gif
Forrás: http://starity.hu/magazin/52136-nagymamajat-gyaszolja-sebestyen-balazs/#comment#ixzz3Cd6SHkAv
Forrás: http://starity.hu/magazin/52136-nagymamajat-gyaszolja-sebestyen-balazs/#comment#ixzz3Cd6SHkAv
Neked komolyan van ennyi bőr a képeden?! Fel tudod egyáltalán fogni, hogy ezt egy halott személy cikkéhez írtad?! Szánalmas vagy, vegyél egy "Ásd el magad" szettet.
2014. szeptember 07. 14:08
Idézet (Mollyka0011 @ 2014.09.07. 14:04)
Neked komolyan van ennyi bőr a képeden?! Fel tudod egyáltalán fogni, hogy ezt egy halott személy cikkéhez írtad?! Szánalmas vagy, vegyél egy "Ásd el magad" szettet.

Teljesen egyetértek. Ráadásul más cikkeknél is láttam már ezt a kommentet. A cikkek alatt nem reklámozni szoktunk, főleg akkor nem, mikor mások gyászolnak! Az előbb már írni akartam neki, de gondoltam majd rájön magától, viszont most meggondoltam magam. Komolyan, erre már nem tudok mit mondani...
2014. szeptember 07. 14:10
Gyönyörű lány volt! Nagyon sajnálom szegényt! Nyugodjon békében!
2014. szeptember 07. 14:15
|
|
Marti99586új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.31. Hozzászólás: 49 Csatolások: 0 Azonosító: 218054 offline
|
Semmenyire nem ismertem de nyugodjon békében!
2014. szeptember 07. 14:28
Borzasztó, nagyon sajnálom!
Nyugodjon békében!
Nyugodjon békében!
2014. szeptember 07. 14:29
|
|
Redzsina005új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.18. Hozzászólás: 14 Csatolások: 0 Azonosító: 227865 offline
|
Istenem! Ez olyan szörnyű! Nyugodj békében Rise! <3 Imádunk nagyon, ahogy EunB-t is! Stay Strong Ladies' Code <3
2014. szeptember 07. 14:54
Komolyan letaglózott a hír.. Már EunBi halála is elképesztő és feldolgozhatatlan, de hogy Rise is elment hát ez most szíven ütött.
Borzasztó, hogy ilyen fiatalon talán az egyik legboldogabb időszakukban érte el őket a bal sors...
Abba pedig bele sem merek gondolni, hogy a családjuk, barátaik mit élhetnek át..
Nyugodj Békékében Kwon Ri Sae...
Borzasztó, hogy ilyen fiatalon talán az egyik legboldogabb időszakukban érte el őket a bal sors...
Abba pedig bele sem merek gondolni, hogy a családjuk, barátaik mit élhetnek át..
Nyugodj Békékében Kwon Ri Sae...
2014. szeptember 07. 15:13
|
|
sztárszandra |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.20. Hozzászólás: 593 Csatolások: 1 Azonosító: 194369 offline
|
Borzasztó, nagyon sajnálom!
Ráadásul ilyen fiatalon......
Nyugodjon békében!
Nyugodjon békében!
2014. szeptember 07. 15:21
|
lA-dONNA |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.05. Hozzászólás: 2930 Csatolások: 110 Azonosító: 144776 offline
|
Borzalmas ez az egész, nagyon szomorú
Nem voltam rajongójuk, nagyon nem ismertem őket, de még így is megrázott Eunbi halála, amikor értesültem róla, és most, hogy kicsit már kezdték volna az emberek feldolgozni a távozását, Rise is elment... borzasztó
Ennek tetejébe pedig ami még szívszorítóbb tény, hogy a két lány ennyire jó barátnők voltak, és hogy Rise egyszer azt nyilatkozta, Eunbi a legjobb barátnője, és bármi is lesz, soha nem fogja elhagyni őt... hát ez így is lett, annyira szomorú
Két angyalkával több odafenn, és most már újra együtt vannak...
Rest In Peace Eunbi & Rise
Rest In Peace Eunbi & Rise
2014. szeptember 07. 15:50
|
|
Lisa7003fitnessfan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.16. Hozzászólás: 4366 Csatolások: 188 Azonosító: 151228 offline
|
Én ezt komolyan mondom, nem bírom már. Ha még egy tagot elveszítünk, akkor én kész, nem fogom egykönnyen feldolgozni. Sojung a biasom, de a többieket is nagyon szeretem. Egy tehetséges, feltörekvő lánybandáról van szó. A Bad Girl c. dalukat hallottam először és már akkor megszerettem őket. Szerintem nemzetközileg is ismertek lehettek volna, mert nagyon jó dalaik voltak és a hangjuk is csodálatos.
Annyira sajnálom EunB-t és Rise-t, de egész biztos, hogy most egy szebb világban vannak. Tragikus és szívfacsaró, ami történt velük. Nagyon fiatalok voltak, még annyi mindent elérhettek volna. Egy hülye autóbaleset miatt vége mindennek! Én csak annyit tudok "üzenni" a másik három lányoknak, hogy maradjanak erősek, tartsanak ki, még akkor is ha ez most nehéz, kiláthatatlan minden.
Nyugodjatok békében EunB és Rise!
Részvétem a családnak és a barátoknak! :'(
Annyira sajnálom EunB-t és Rise-t, de egész biztos, hogy most egy szebb világban vannak. Tragikus és szívfacsaró, ami történt velük. Nagyon fiatalok voltak, még annyi mindent elérhettek volna. Egy hülye autóbaleset miatt vége mindennek! Én csak annyit tudok "üzenni" a másik három lányoknak, hogy maradjanak erősek, tartsanak ki, még akkor is ha ez most nehéz, kiláthatatlan minden.
Nyugodjatok békében EunB és Rise!
Részvétem a családnak és a barátoknak! :'(
2014. szeptember 07. 15:58
|
|
scandalmomoúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.16. Hozzászólás: 32 Csatolások: 0 Azonosító: 227694 offline
|
A Ladies' Code már szinte a debütálásuk óta a kedvenc együttesem... Rise volt a kedvencem. <3 Ilyen vidám és örült lány nincs még egy... Mindig ő és EunB volt az aki felvidította a többieket! Nem akarom hogy a többiekkel bármi baj történjen! Fel kell épülniük és tovább kell haladniuk!! Én végig hittem benne hogy fel fog ébredni, de... nem akarom elhinni hogy itt hagyott bennünket.. <3 Nyugodjanak békében <3
Kapcsolódó sztárok
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.

0 felhasználónak tetszik: