Októberben fog debütálni a Leaves' Eyes énekesnőjének legújabb szólólemeze, amelyen Doro Pesch is közreműködik.
A teljes cikkhez kattints ide!
Doróval fog duettezni Liv Kristine
2014. szeptember 06. 09:52
|
|
TarjaNightwishBruja de Oz |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.26. Hozzászólás: 2037 Csatolások: 235 Azonosító: 198762 online
|
1 felhasználónak tetszik:
Reija
2014. szeptember 06. 10:50
|
|
arianaforevervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.31. Hozzászólás: 402 Csatolások: 300 Azonosító: 230539 offline
|
bisztos jó lesz
JBT1
2014. szeptember 06. 10:51
|
nikkibella1♥"You will never lace up my Chuck Taylors" ♥ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 14.06.30. Hozzászólás: 1014 Csatolások: 422 Azonosító: 228531 offline
|
Nem ismerem ! De majd meghalgatom
2014. szeptember 06. 18:08
|
|
TarjaNightwishBruja de Oz |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.26. Hozzászólás: 2037 Csatolások: 235 Azonosító: 198762 online
|
Most már nagyon szépen megkérnék MINDENKIT,hogy a jövőben kíméljenek meg a "nem ismerem őket"hozzászólással,mert most már nagyon unalmas,ha nem ismered, akkor nem kell hozzászólni a cikkhez csakis azért,hogy ezt kijelensd ,mert hidjétek el,ez senkit nem érdekel!!!!!!!
On:én még nem igazán hallgattam bele Liv szólómunkájába,de gondolom nem lehet rossz.Doro pedig egy fantasztikus énekesnő, le a kalappal előtte,hogy immár több,mint harminc éve űzi a metalt és az pedig igazán irigylésre méltó,hogy a korához képest még mindig bomba formában van
On:én még nem igazán hallgattam bele Liv szólómunkájába,de gondolom nem lehet rossz.Doro pedig egy fantasztikus énekesnő, le a kalappal előtte,hogy immár több,mint harminc éve űzi a metalt és az pedig igazán irigylésre méltó,hogy a korához képest még mindig bomba formában van
2014. szeptember 06. 18:17
|
|
ReijaS๓๐๐ηSτץℓε ツ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.11. Hozzászólás: 1526 Csatolások: 31 Azonosító: 201759 offline
|
Idézet (TarjaNightwish @ 2014.09.06. 18:08)
Most már nagyon szépen megkérnék MINDENKIT,hogy a jövőben kíméljenek meg a "nem ismerem őket"hozzászólással,mert most már nagyon unalmas,ha nem ismered, akkor nem kell hozzászólni a cikkhez csakis azért,hogy ezt kijelensd ,mert hidjétek el,ez senkit nem érdekel!!
Ugyan, biztos kevés a Disney-s és/vagy Biborkás cikk ahol növelhetik a hozzászólásaik számát. Ha valaki cikket mer írni olyan zenészekről akik a munkájukról és nem a botrányaikról híresek nyilván nem telik értelmesebb hozzászólásra...
ON: mindkét nőcit imádom, nagyon várom már a duettet remélem klipp is készül majd.
JBT1
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.