Klippremier: Szabyest - Veled Forog A Világ
2014. szeptember 06. 17:35
|
|
Pasik Imádójavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.14. Hozzászólás: 278 Csatolások: 80 Azonosító: 203698 offline
|
Egyáltalán nem lett jó.
2014. szeptember 06. 18:25
A Kártyavár jobb lett szerintem neki,de ez se rossz
2014. szeptember 06. 18:26
Meg akartam már hallgatni egy dalát, mert hihetetlen, mennyire felkapott lett, egy csomó helyen, akaratom ellenére is látom a gyereket. A dal nem jön be, az ilyen zenék nem igazán jönnek be, a hangja azért nem rossz.
2014. szeptember 06. 18:27
|
|
Lizanialied |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.07. Hozzászólás: 3169 Csatolások: 1228 Azonosító: 163471 offline
|
Először is:már itt is van adatlapja meg cikk róla?
Hát jól van...Mikor még volt askom akkor olvastam őt is, kövezzetek meg de nekem szimpatikus. Legalább tesz valamit azért, hogy felfedezzék, mondjuk a dalai nekem túl nyálasak, semmilyenek, de cuki hangszíne van és ez elég a magyar tinik nagy részének
2014. szeptember 06. 18:48
Három kérdés kavargott bennem, miközben hallgattam.
Ki ez?
Miért énekel?
Miért nem hagyja abba?
Ebből lelehet következtetni, hogy nekem egyáltalán nem tetszik ez a dal, se a csávó csodás hangja.
Ki ez?
Miért énekel?
Miért nem hagyja abba?
Ebből lelehet következtetni, hogy nekem egyáltalán nem tetszik ez a dal, se a csávó csodás hangja.
2014. szeptember 06. 19:35
|
|
TheVampsBradLoverúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.26. Hozzászólás: 26 Csatolások: 0 Azonosító: 228310 offline
|
Szabyyy <3<3<3 imádom
2014. szeptember 07. 09:51
|
|
Loreena0új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.11. Hozzászólás: 26 Csatolások: 0 Azonosító: 229263 offline
|
Á, szóval innen tanulják a kislányok a ribanckodást, a nyávogást, és a feltünési viszketegségre utaló degenerált viháncoló sikitozó arcjáték szerű vinnyogást a járművökön.
Üres vázak, nagyon szánalmas
.
Bizony bizony kicsi lányok, ha valaki benne van a "színvonalas" Bravo magazinban, akkor az már le tett valamit az asztalra... :'DD
( irónia) ( tudom nem könnyű, de ha nem értitek
próbáljatok levenni egy értelmező szótárat a polcról, bizarr lesz nektek, de ne féljetek, ezt úgy hívják, hogy könyv, de vigyázat, mert "egyéniséget és lélekkel rendelkező, tudással rendelkező, magyarul is beszélni tudó embereket nevel belőletek!
Úristen, ez lesz a következő generáció...
Szegénykék
Üres vázak, nagyon szánalmas
Bizony bizony kicsi lányok, ha valaki benne van a "színvonalas" Bravo magazinban, akkor az már le tett valamit az asztalra... :'DD
( irónia) ( tudom nem könnyű, de ha nem értitek
próbáljatok levenni egy értelmező szótárat a polcról, bizarr lesz nektek, de ne féljetek, ezt úgy hívják, hogy könyv, de vigyázat, mert "egyéniséget és lélekkel rendelkező, tudással rendelkező, magyarul is beszélni tudó embereket nevel belőletek!
Úristen, ez lesz a következő generáció...
Szegénykék
2014. szeptember 07. 10:04
|
|
Rubi123visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.16. Hozzászólás: 232 Csatolások: 0 Azonosító: 187796 offline
|
hát, elég nyávogós hangja van, mondom ezt én, akinek a hangjánál még egy torkosborz üvöltése is sokkal jobb. ez a klip baromira nem eredeti, minden ilyen jellegű "sztár" ilyen klipet forgat
2014. szeptember 07. 10:41
Úristen, ettől a gyerektől JB feelingem lesz -.-
2014. szeptember 07. 10:47
|
|
itsjustmeMolkoholic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.07. Hozzászólás: 6609 Csatolások: 1000 Azonosító: 172899 offline
|
jaj, akkor már az ászkefemről is sztárok leszünk, nem csak a jutyúbról? egyre jobb, hova süllyedünk még? valamiért azoknak a zenészeknek, akik régen kezdték - és persze a mai napig is aktívak, nem tűntek el a süllyesztőben mint a jutyúbcelebek -, nem volt szüksége a technológiára, ahhoz hogy megismerjék a zenéjüket, rajongókat szerezzenek, nem is értem, miért...
Szaby? ipszilonnal? mivaan?! ha a külseje nem lenne elég ahhoz, hogy a tipikus - és antipatikus - tucat páwafiúcskának gondoljam. kedvenc énekesem tenor, nem vetem meg a magasabb hangszínt, sőt, de mindennek van egy határa, ez a gyerek már csak nyávog. valami iszonatosan irritáló hangszíne van, a tipikus tucat tuc-tuc unalmas, a dalszöveg pedig semmitmondó. pont megfelel a Bravót és Popcornt olvasó kislánykáknak, akik most akkor az ő poszterére nyáladzanak egy hónapig.
mindegy, úgyis jönnek majd a legújabb ikszfaktoros cukik, és őt elfelejti az a réteg, amelyiknek most zenélget. jöhetne már egy huszonpáréves, zenéhez értő, nem csak annak csúfolt zenész, aki eredeti, nem pedig a divatot követi, pff...
Szaby? ipszilonnal? mivaan?! ha a külseje nem lenne elég ahhoz, hogy a tipikus - és antipatikus - tucat páwafiúcskának gondoljam. kedvenc énekesem tenor, nem vetem meg a magasabb hangszínt, sőt, de mindennek van egy határa, ez a gyerek már csak nyávog. valami iszonatosan irritáló hangszíne van, a tipikus tucat tuc-tuc unalmas, a dalszöveg pedig semmitmondó. pont megfelel a Bravót és Popcornt olvasó kislánykáknak, akik most akkor az ő poszterére nyáladzanak egy hónapig.
mindegy, úgyis jönnek majd a legújabb ikszfaktoros cukik, és őt elfelejti az a réteg, amelyiknek most zenélget. jöhetne már egy huszonpáréves, zenéhez értő, nem csak annak csúfolt zenész, aki eredeti, nem pedig a divatot követi, pff...
2014. szeptember 07. 13:13
|
|
punigundel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.13. Hozzászólás: 807 Csatolások: 31 Azonosító: 213404 offline
|
Tucaaaaaat
itsjustme: egyet értek
A klippet mellesleg a világ legsz*rabb Kodak-jával is le lehet forgatni, egy ilyen szöveget pedig meg bírna írni egy 3.-os kisfiú is. Ugyanilyen szám készült már csak szinonimákkal XD
Egy szó: SZÖRNYŰ
Nem mondom, nincs sz*r hangja a srácnak, de azért...komolyan
A klippet mellesleg a világ legsz*rabb Kodak-jával is le lehet forgatni, egy ilyen szöveget pedig meg bírna írni egy 3.-os kisfiú is. Ugyanilyen szám készült már csak szinonimákkal XD
Egy szó: SZÖRNYŰ
Nem mondom, nincs sz*r hangja a srácnak, de azért...komolyan
2014. szeptember 07. 14:17
Tökéletes mint mindig!!!!!
Jó lett nagyon a szám, és a klip is<3333333
Jó lett nagyon a szám, és a klip is<3333333
2014. szeptember 07. 15:48
|
|
Mizorechanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.09. Hozzászólás: 251 Csatolások: 0 Azonosító: 197510 offline
|
Még egy magyar justin bieber, de jó!
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: