Klippremier: Szabyest - Veled Forog A Világ
2014. szeptember 06. 10:52
|
nikkibella1♥"You will never lace up my Chuck Taylors" ♥ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 14.06.30. Hozzászólás: 1014 Csatolások: 422 Azonosító: 228531 offline
|
Nagyon jó lett!
Imádom
2014. szeptember 06. 10:58
|
|
TheTruthAboutLovefolklore |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.16. Hozzászólás: 4209 Csatolások: 58 Azonosító: 203823 offline
|
És még azt mondják hogy ennek van hangja..
Húú,de van..
2014. szeptember 06. 10:59
|
|
Kriisztiivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.11. Hozzászólás: 242 Csatolások: 43 Azonosító: 208954 offline
|
Eddig egyik számával sem nyert meg /nem is fog/, de ez eddig a legrosszabb. Végighallgattam, mert érdekelt. Hát hiba volt. Annyira látszik, hogy sokat gondol magáról, pedig pár év múlva ő is a süllyesztőben fogja végezni. A hangja pedig...Én nem értem mit esznek rajta annyian.
2014. szeptember 06. 11:03
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
Ez meg kicsoda? Honnan kéne ismernem? Amúgy minősíthetetlen, de a kislányoknak gondolom tetszik. Biztos ő lesz az új SP meg Fluor Tomi.
2014. szeptember 06. 11:27
|
|
hungergamesFan16aha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.29. Hozzászólás: 1616 Csatolások: 1 Azonosító: 185038 offline
|
Ki az Isten ez a gyerek?
2014. szeptember 06. 12:16
|
|
Dorina Stylesúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.15. Hozzászólás: 46 Csatolások: 0 Azonosító: 211834 offline
|
Nagyon jó :33 <3
Imádom <3
Imádom <3
2014. szeptember 06. 13:25
|
|
partydragonúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.27. Hozzászólás: 16 Csatolások: 0 Azonosító: 204608 offline
|
komolyan azért sztár mert askon volt néhány lájkja és akkor ő már énekes? mai társadalom taps taps
2014. szeptember 06. 14:51
|
|
vivien9999új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.06. Hozzászólás: 4 Csatolások: 0 Azonosító: 199684 offline
|
partydragon Nem azert lett enekes ert xy-nyi lajkja van hanem mar azelott is enekeles vette fel a dalokat. A te mosolyod az elott jelent meg mielott elhireyult volna az ask.fm. Az ask csak egy kis segitseg volt hogy ismertebbes kedveltebb legyen.
Es ar ne is haragudj de o enekel,klippet forgat, poszter van rola a bravoban, a popcornban de pont a lajkok miatt nezed le? Hat ez rohej. Letett valamit az asztalra nem ugy mint a tobbi. O enekel amellett hogy xy lajkja van. Masok meg csak a melluket dobjak ki vagy irjak mindenkinek: "dugnalak" Es ettol valtak hiresse. Szoval ne a lajkokat nezd. Ha meg nem erdekel ne olvass rola hireket. Ennyi.
Es ar ne is haragudj de o enekel,klippet forgat, poszter van rola a bravoban, a popcornban de pont a lajkok miatt nezed le? Hat ez rohej. Letett valamit az asztalra nem ugy mint a tobbi. O enekel amellett hogy xy lajkja van. Masok meg csak a melluket dobjak ki vagy irjak mindenkinek: "dugnalak" Es ettol valtak hiresse. Szoval ne a lajkokat nezd. Ha meg nem erdekel ne olvass rola hireket. Ennyi.
2014. szeptember 06. 14:55
Hát ez ugyanolyan sz*r mint a többi.
És irritál a feje..Meg a benne szereplő gyerekeknek is
2014. szeptember 06. 15:59
|
|
Kata1228visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.05. Hozzászólás: 165 Csatolások: 2 Azonosító: 230918 offline
|
Igazából szeretem hallgatni a zenéit,de nem tudom,annyira ő sem jön be.Meghallom valahol,oké meghallgatom,de annyira nem vagyok oda érte,hogy egész nap ezt hallgassam.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.

0 felhasználónak tetszik: