Arigatou szégyen szeretlek Justin de szégyen pááá mi ez szégyenpáros nagy kínjukban nem tudnak mit csinálni jóvan nem fog fájni egyiknek a pénztárcája sem...
Justin szinte legnagyobb rajongód voltam most eldoblak, utállak (KIRA) nemérdekel -.-" .
Ismét letartóztatták Justin Biebert!
2014. szeptember 05. 19:09
|
|
Selena Gomez 199ari |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.05. Hozzászólás: 2003 Csatolások: 9 Azonosító: 168601 offline
|
Nem értem miért kívánnak egyesek Sel-nek börtönt. Komolyan, ő mit tett?? Tanuljatok meg olvasni, nem ártana.
Justin meg...Hát nem is tudok mit mondani. Ha így akarja folytatni akkor folytassa, de kéne már valaki aki jól beolvas neki és valahogy helyretéríti, mert eddig sem voltam a rajongója és ezután se leszek, de jó volna ha már abbahagyná ezt a viselkedést. A sitt egyáltalán nem jó és vonzó hely, nincs is olyan ember aki oda akarna kerülni, nem értem ő miért nem áll már le, nem hiszem hogy ott akarna kikötni. De, whatever..
Justin meg...Hát nem is tudok mit mondani. Ha így akarja folytatni akkor folytassa, de kéne már valaki aki jól beolvas neki és valahogy helyretéríti, mert eddig sem voltam a rajongója és ezután se leszek, de jó volna ha már abbahagyná ezt a viselkedést. A sitt egyáltalán nem jó és vonzó hely, nincs is olyan ember aki oda akarna kerülni, nem értem ő miért nem áll már le, nem hiszem hogy ott akarna kikötni. De, whatever..
2014. szeptember 05. 19:27
Annyira gáz ahogy itt néhányan elkezdik offolni Justint. Most nektek miért fáj ha ezt csinálja?...
2014. szeptember 05. 19:43
|
|
Cute girl 998suicide blonde |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.19. Hozzászólás: 11981 Csatolások: 4586 Azonosító: 158722 offline
|
Már vártam erre a hírre...Szinte biztos voltam benne, hogy ez lesz.
2014. szeptember 05. 20:00
király!!!!!!!
nem csak ez okozott neki kellemetlenséget hanem az is hogy úgy néz ki a képen mint egy veszett, beszívottvadbarom.
nem csak ez okozott neki kellemetlenséget hanem az is hogy úgy néz ki a képen mint egy veszett, beszívottvadbarom.
2014. szeptember 05. 20:07
|
|
saciésennyiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.03. Hozzászólás: 80 Csatolások: 0 Azonosító: 208144 offline
|
Justin má nagyon gáz
abba hagyhatná az állandó balhézást
2014. szeptember 05. 20:16
Ennek az idétlen h#lyének most már le kellene állnia,
mert már régóta unalmas és egyáltalán nem meglepő,amit csinál.
mert már régóta unalmas és egyáltalán nem meglepő,amit csinál.
2014. szeptember 05. 21:28
|
|
Rose1997új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.05. Hozzászólás: 19 Csatolások: 0 Azonosító: 225580 offline
|
Petrafranczia : neked mennyire fájna ha valaki beleütkőzne a kocsidba mert majomkodni akart?? miért nem ment justin quad-pályán??? ez benned fel sem merült ??? ne érts félre de nehogy már a végén még gratulálni kelljen neki mert belehajtott egy kocsiba
2014. szeptember 05. 21:47
|
|
arianaforevervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.31. Hozzászólás: 402 Csatolások: 300 Azonosító: 230539 offline
|
nem igérem hogy kiengedik :/
2014. szeptember 05. 22:27
|
|
bigtimerusherúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.05. Hozzászólás: 13 Csatolások: 0 Azonosító: 232767 offline
|
remélem lecsukják :
2014. szeptember 06. 08:02
|
|
Janina2014visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.28. Hozzászólás: 169 Csatolások: 0 Azonosító: 225092 offline
|
Úgy kell neki
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: