Ismét letartóztatták Justin Biebert!
2014. szeptember 07. 17:25
már régóta kiérdemelt volna egy éjszakát a sitten
2014. szeptember 08. 10:15
komolyn ez a sok belhé és még mindig semmi...
nah ne nevetessetek már,ha egy szimpla állampolgár lenne minimum,hogy több óra közmunkára ítélték volna,de nem Justinkával nem tehetik meg,mert ő az ország szeme és fénye...pff
nah ne nevetessetek már,ha egy szimpla állampolgár lenne minimum,hogy több óra közmunkára ítélték volna,de nem Justinkával nem tehetik meg,mert ő az ország szeme és fénye...pff
2014. szeptember 08. 15:57
|
|
BalogBarbikaaavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.17. Hozzászólás: 428 Csatolások: 0 Azonosító: 221342 offline
|
remelem eszzhez tr
2014. szeptember 08. 17:11
|
|
kissangela2003Queen of Sarcasm |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.30. Hozzászólás: 2075 Csatolások: 0 Azonosító: 225173 offline
|
Utálom Justin Beabert!!!!!!!!!!!!
2014. szeptember 08. 17:17
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Ennek a gyereknek van már annyi priusza, mint egy gettóban élő fekete kölöknek.
Gondolom, soha sem fogják szabadságvesztésre ítélni vagy úgy megb*szni, hogy azt a pénztárcája meg is érezze. Persze, tényleg van ráció azokban a kommentekben, amelyekben néhány tag a paparazzik elszántságát boncolgatják, de a helyszínre kiérkező rendőröknek kell eldönteniük azt, hogy mégis ki is volt a hibás az ominózus balesetet követően. Szerintem bíbőr megúszta volna egy kis ejnye-bejnyével - megint -, hogyha nem áll neki izmozni a kis muszklijával. Most talán megüti a bokáját egy kicsit, mert hát ugye feltételesen van kint, de amekkora mázlija van a kis nyominak megint kimossák a sz*rból... mint mindig.
2014. szeptember 08. 18:00
|
|
AnyyBeebsúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.30. Hozzászólás: 96 Csatolások: 0 Azonosító: 207731 offline
|
nekem már elegem van ezekből a cikkekből...felfogtam. Jus neki ment egy paparazzonak mert az követte? na ki a hibás? nem Justin követ másokat..akadjanak leróla. és megint előjöttek ezek a kommentek h "bieber még mindig nem bír magával" ..hahoooo emberek, több mint 5 hónapja nem hallani róla semmi rosszat!! és igen jártak biblia órákra...de ez egy baleset volt, senki nem látta előre a dolgot..nem kitervelve volt, hanem véletlen baleset..ettől még Justin ugyanolyan jó ember marad, és nem csodálom h kikelt magából a helyszínen, hiszen minden lépését követik a paparazzik...szóval itt nincs helye az utálkozásnak..szívják más vérét az utálkozók..
puszi:*
2014. szeptember 08. 19:24
|
|
Meliikeevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.22. Hozzászólás: 323 Csatolások: 0 Azonosító: 204211 offline
|
Már megint nem azt gondolom,hogy Jus a hibás..és nem kéne ilyen nagydobra verni..
Nem értem ezeket az embereket és az utálkozókat sem. Sok hülyeséget követett el,de azért ezek a cikkek már túlzásnak mondhatók szerintem. Na,mindegy..javíthatatlanok :/
Jus <3
Nem értem ezeket az embereket és az utálkozókat sem. Sok hülyeséget követett el,de azért ezek a cikkek már túlzásnak mondhatók szerintem. Na,mindegy..javíthatatlanok :/
Jus <3
2014. szeptember 08. 19:58
|
|
AnEsztiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.17. Hozzászólás: 46 Csatolások: 0 Azonosító: 222828 offline
|
Ezért miért is Justin a hibás..?? o.O
már megint nagydobra vernek egy olyan hírt amiben Justin rosszul jön ki.. hagyják már szegényt végre boldognak lenni.. <3 <3 :* :*
2014. szeptember 08. 21:42
|
|
CoLaylavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.22. Hozzászólás: 323 Csatolások: 2 Azonosító: 228081 offline
|
Végre! Remélem, hogy leültetik olyan 1 évre! Idelye lenne megtanulni, hogy mi is az a felelősség! Selenát pedig kihagyhatná a balhékból.. Mondjuk Selena szemét is felnyithatná valaki, mert Justin nem hozzá való!!!!
2014. szeptember 08. 23:43
|
|
Shawol19visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.15. Hozzászólás: 332 Csatolások: 0 Azonosító: 224313 offline
|
Őszintén, Komolyan Azt hisztitek h ezért kap is makd valami olyat, amieg lejjebb vihetne? Nem fogják lecsukni, pénzbüntetést talan kap, de nem olyan veszes összeget, h bármit is erzekeljen belőle. Csak ha a.fotós Nem sérült.
2014. szeptember 09. 15:40
|
|
Kaliaha cup of tae with a suga and a kookie |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.12. Hozzászólás: 1185 Csatolások: 9 Azonosító: 227484 offline
|
Öhömm...remélem tényleg lecsukják...és a fanoknak szeretném felnyitni hatalmas szemeiket hogy Justint csak a hülyék szeretik.De most tényleg...nyálas a hangja, rusnya mint a dö.g, Selenát meg megint elcsábította.Megint belekeveri őt...CH!
Igazából Selena nem lenne ilyen dinka mostanság, ha Justin nem lett volna vele sose.És most normális élete lehetne, de ez az agyifogyatékosbaromállat megint megdinkította.Justin, húzz el a büdös szaro.s francba, és fejezd be a te általad mondott "én vagyok az egyik leghíresebb és legjóképűbb sztár" dolgot.Nem megy ez neked.
Selena, te szakíts ezzel a barommal.Löszönöm megértésüket.*meghajol*
Igazából Selena nem lenne ilyen dinka mostanság, ha Justin nem lett volna vele sose.És most normális élete lehetne, de ez az agyifogyatékosbaromállat megint megdinkította.Justin, húzz el a büdös szaro.s francba, és fejezd be a te általad mondott "én vagyok az egyik leghíresebb és legjóképűbb sztár" dolgot.Nem megy ez neked.
Selena, te szakíts ezzel a barommal.Löszönöm megértésüket.*meghajol*
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: