Starity

Guinness-rekordot döntött a One Direction

10 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2014. szeptember 04. 17:44 #41
LadyReka
LadyReka
visszatérő vendég

Státusz~When I grow up, I want to be nothing at all~
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 471
Csatolások: 17
Azonosító: 142444
Ami az övék, az az övék. Gratulálok! Bár a Beatlesszel azért én (még) nem emlegetném őket egy napon.
1 felhasználónak tetszik: AFCfan
2014. szeptember 04. 17:46 #42
Nitta2001
Nitta2001
visszatérő vendég

StátuszPretend to be truthful until you succeed perfectly! :)
Hozzászólás: 109
Csatolások: 0
Azonosító: 217741
Gratulalok! biggrin.gif
2014. szeptember 04. 17:46 #43
AvrilSmile
AvrilSmile

Státusz"I have died everyday waiting for you"
Hozzászólás: 926
Csatolások: 4
Azonosító: 226218
Idézet (Cute girl 998 @ 2014.09.04. 16:42)
AvrilSmile, tökéletesen igazad van.

Idézet (Klára2001 @ 2014.09.04. 16:49)
Igazad van AvrilSmile.

Köszi mindkettőtöknek. Örülök, ha van, aki egytért.

Idézet (TianaBlack @ 2014.09.04. 17:27)
Most fikázhattok, de szerintem teljes mértéken megérdemlik. Megdolgoztak érte, hogy majd' 4 év elteltével is a toppon maradhassanak. Mindenki azt hajtogatja, hogy az emberiség rossz irányba halad, mert van aki megmerészeli azt tenni, hogy nem Beatlest, meg Elvist hallgat, hanem One Directiont. A The Beatles és Elvis nagy legendák, de ébredjetek már fel emberek! 2014-et írunk! Jó, értem én, hogy van aki nem szereti őket, de hát istenem, van ilyen. Én sem kedvelem a rock zenét, mert egyszerűen nem az én stílusom, mégsem fikázom és ontom magamból a sértő megjegyzéseket felé. Már nagyon bántotta a szememet a sok "Jaj, hát pedig sokkal jobbak is vannak náluk" meg "Csak ezért híresek mert helyesek..". Hát nagyon nem! Ha ez nem tetszik, nem kell a cikkre kattintani! Ennyi! Egyébként gratula nekik heart.gif 
U.i.: Tisztelet a kivételnek!

Tudod, nekem az első benyomásom az, hogy a te kedvenc szavad a "fiks", mert egy megkeseredett kis kommentben többször is használtad, ahelyett, hogy kreatívan különböző szavakkal helyettesítsd. EZ főleg arra utal, hogy műveletlen rétegbe tartozol, és a szókincsed megközelíti a nullát. A közönségességről nem ia beszélve. A második benyomás pedig az, hogy fanatikus és megszállott rajongó vagy, mert az egész profilod semmi másról nem árulkodik, éppúgy, mint a komment, ami egészében nem szól másról, mint arról, hogy foggal-körömmel véded a kedvenceidet.
2014. szeptember 04. 17:46 #44
- törölt felhasználó -    
Idézet (Klotild12 @ 2014.09.04. 17:17)
Chhh.. Még énekelni sem tudnak!
De hát valahogy pénzt kell csinálni. Nagy semmik. A mai világnak ez az igénye, de nagy nullák.
Hiányzik a régi, igényes zene!
Ez nagy semmi amit ezek öten itt művelnek!
De hát muszáj hogy sokáig fent maradjon a nevük. Azért még remélem nem ezek a nyálas fiúbandák lesznek évekkel később, akik énekelni sem tudnak.
smileeee.gif

Akkor elárulod, hogy miért van Harry a kedvenceid között?
2014. szeptember 04. 17:51 #45
tothkincsi
tothkincsi
visszatérő vendég

Státusz"A mi bandánk megváltozthatatlan: öt örjöngő idióta!" Niall Horan
Hozzászólás: 267
Csatolások: 2
Azonosító: 223583
Százezer gratula!
2014. szeptember 04. 17:52 #46
Drrtf
Drrtf

Státusz♫Más is lehetne csak gondold végig. Csukd be a szemed és szállj fel az égig..♫
Hozzászólás: 932
Csatolások: 1
Azonosító: 147188
gratulálok nekik♥
megdolgoztak a sikerért smileeee.gif
2014. szeptember 04. 17:54 #47
- törölt felhasználó -    
És ez is azt bizonyítja hogy mennyi embernek nincs ízlése. Ezeknek a srácoknak(?) csak a reklámjuk jó, nem a hangjuk. wink.gif
2014. szeptember 04. 17:54 #48
- törölt felhasználó -    
Idézet (AvrilSmile @ 2014.09.04. 17:46)
Tudod, nekem az első benyomásom az, hogy a te kedvenc szavad a "fiks", mert egy megkeseredett kis kommentben többször is használtad, ahelyett, hogy kreatívan különböző szavakkal helyettesítsd. EZ főleg arra utal, hogy műveletlen rétegbe tartozol, és a szókincsed megközelíti a nullát. A közönségességről nem ia beszélve. A második benyomás pedig az, hogy fanatikus és megszállott rajongó vagy, mert az egész profilod semmi másról nem árulkodik, éppúgy, mint a komment, ami egészében nem szól másról, mint arról, hogy foggal-körömmel véded a kedvenceidet.

Szóval, ha már nem egy véleményen vagytok, akkor sértegetni kell? A magánéletében kotorászni, mikor ő csak a rajongásáról ír? no meg persze védi a kedvenceit, huhú, hogy meri ezt megtenni..rolleyes.gif
2014. szeptember 04. 17:57 #49
Éjla100
Éjla100
visszatérő vendég

Státusznem találtam jó idézetet....
Hozzászólás: 459
Azonosító: 230669
de jó!!! megérdemelték. így tovább! várom már az új albumot.
2014. szeptember 04. 17:57 #50
kurrek
kurrek
ღ Emton ღ

Státusz“And I will love you until I take my last breath on this earth.”
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 6361
Csatolások: 23371
Azonosító: 138617
Azért ennyire nem tehetségesek....
2014. szeptember 04. 17:59 #51
- törölt felhasználó -    
Idézet (Evelin6816 @ 2014.09.04. 17:04)
Úristen. Esküszöm szakadok a hozzászólásaitokon :'D Szánalmasok vagytok. Sajnálom,hogy a ti kedvencetek nincs benne,valószínűleg okkal. Kisírják apucitól a lemezt. Neemáár ennél jobbat nem tudsz? Soha nem fogjátok  tudni,milyen Directionernek lenni ahogy mondjuk mások nem fogják tudni,milyen Kpop és más rajongójának lenni. Ti is véditek a kedvenceteket,ti is akartok olyan dolgokat megkapni amik tőlük vannak stb. Igenis harcoltak az álmaikért. Nem lennének itt ha nem. Nem ők kérték,hogy legyenek benne a könyvbe egy az. Kettő,hogy biztos,hogy vannak a régi időkből olyan bandák és személyek akik elérhették azt a szintet amit ők. De egy az,hogy a világ megváltozott. Nem csak Rock zenék vannak jött a Pop,Rap minden fajta. A srácok nem tudnak mindenkinek a kedvére tenni,hisz nagyon sok zenei stílus van. Egyet választottuk vagy esetleg kettőt amiben jók. Mindenesetre..látod a címet,meg a képet,ha nem tetszik ne is menj rá. Alap. És végtére grat a srácoknak ♥

...lenne Simon Cowell
2014. szeptember 04. 17:59 #52
AvrilSmile
AvrilSmile

Státusz"I have died everyday waiting for you"
Hozzászólás: 926
Csatolások: 4
Azonosító: 226218
Idézet (BoTommo @ 2014.09.04. 17:54)
Szóval, ha már nem egy véleményen vagytok, akkor sértegetni kell? A magánéletében kotorászni, mikor ő csak a rajongásáról ír? no meg persze védi a kedvenceit, huhú, hogy meri ezt megtenni..rolleyes.gif

Nem tudom mi közöd az egészhez, főleg, mivel nem te hozzászólásodra reagáltam, és ebben az esetben illetékteleneknek figyelmen kívül lehet hagyni amit írtam. Köszi. És mi az, hogy magánéletben kotorászni? A sztárokért való rajongás nem kimondotan tartozik magánügyek közé, de ha igen, nem kotorásztam, hanem valaki kiteregette. Akkor pedig, ha valaki kiteregeti a magánügyeit, várhat rá, hogy kap rá negatív vagy pozitív kritikát. Ha nem akarja, hogy kommentálják a gondolatait, ne írja ki. Mert, ha igen, akkor ez lesz.
2014. szeptember 04. 18:01 #53
eszti778
eszti778
új tag

Státusz1D & 5sos & LM & BTW & MDC <3
Hozzászólás: 42
Azonosító: 217038
gratulálok nekik ügyesek voltak!megérdemelték!már várom az új albumot <3
2014. szeptember 04. 18:02 #54
ONE DIRECTION20
ONE DIRECTION20
morsa

Státuszte quiero más que nunca
Hozzászólás: 1999
Csatolások: 8
Azonosító: 210787
de jóóóó,gratulálok srácok! heart.gif biggrin.gif heart.gif
2014. szeptember 04. 18:03 #55
kissangela2003
kissangela2003
Queen of Sarcasm

StátuszFangirling is not a hobby. It is a life style.
Hozzászólás: 2075
Azonosító: 225173
Nem nagyon izgat.
2014. szeptember 04. 18:03 #56
Norix6
Norix6

StátuszNem vagyok flegma sem bunkó, egyszerűen csak nincs kedvem hozzád.....
Hozzászólás: 1174
Azonosító: 220435
Jesszusom de utálom ezt a bandát...azt azoknak nem kell olvasni akik szeretik de én kifejezetten nem szeretem ezt a bandát.....de háth ők adták....azé grat....
2014. szeptember 04. 18:03 #57
Csöppség
Csöppség
visszatérő vendég

StátuszSic Parvis Magna
Hozzászólás: 470
Azonosító: 214375
Gratula nekik biggrin.gif
2014. szeptember 04. 18:04 #58
AFCfan
AFCfan

StátuszÚj profil:http://starity.hu/profil/244797-wyrd/
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 2782
Csatolások: 219
Azonosító: 195661

off: bocsánat, hogy beleszólok, de ezt tartogassátok privátra, mert kezd átmenni személyeskedésbe...
on: Nem szeretem őket, őszintén szólva hidegen is hagynak, és azt igencsak kétlem, hogy a tehetségük miatt kapják az elismerést, de van abban valami igazság, hogy valamilyen szinten megérdemelték, még ha a cuki pofikájuknak is köszönhetik a sikert rolleyes.gif
2014. szeptember 04. 18:06 #59
Frost
Frost
új tag

Státusz決して諦めない
Hozzászólás: 34
Azonosító: 195623
ez most olyan semmit mondó volt sad.gif
2014. szeptember 04. 18:07 #60
TianaBlack
TianaBlack

StátuszYou'll only win if you don't give up. Cause love is war and war is love.
Hozzászólás: 672
Csatolások: 36
Azonosító: 212599

Fiks? smileeee.gif Hát jó. Egyébként meg, hogyha a "fikázás" szóra gondoltál, nem tudom mire érted azt, hogy "többször", ugyanis durván 2x fordul elő a szövegben és akkor is elég távoli helyeken, szóval a szóismétlésnek szerintem ez messze sem nevezhető. :"D Hogy kicsi lenne a szókincsem? Ügyes vagy, ha ezt egyetlen egy kommentből leszűrted! smileeee.gif Jelentkezz tehetségkutatóra smileeee.gif Egyébként meg szerintem itt nem az a lényeg, hogy valaki minden egyes hozzászólásában azt villogtassa, hogy ő a felsőbbrendűeket képviseli, mert belefűzte a mondandójába azt, hogy "műveletlen réteg". Hűha! Ahhoz, hogy milyen a profilom, ahhoz meg annyi közöd sincsen, mint kutyának a szalonnához. Kövezz meg, mert kiállok azok mellett, akiket szeretek. Nagyon menő vagy, csak így tovább! wink.gif Mellesleg még mindig nem tudom, hogy mi az az "ia" meg "fiks" smileeee.gif Sugárzod a műveltséget. Mellesleg nem akarok vitát nyitni olyan dolgokról, amik nem nagyon tartoznak rád, de az értelmi szintedet nem meghazudtolva természetesen kényszeresen megnyitottad a Fórumot, hogy csak azért is beleköthess valamibe. smileeee.gif Remélem nem sértelek meg, ha azt mondom, hogy nem hatott meg biggrin.gif
10 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok