Guinness-rekordot döntött a One Direction
2014. szeptember 04. 17:46
|
|
AvrilSmile |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.17. Hozzászólás: 926 Csatolások: 4 Azonosító: 226218 offline
|
Idézet (Cute girl 998 @ 2014.09.04. 16:42)
AvrilSmile, tökéletesen igazad van.
Idézet (Klára2001 @ 2014.09.04. 16:49)
Igazad van AvrilSmile.
Köszi mindkettőtöknek. Örülök, ha van, aki egytért.
Idézet (TianaBlack @ 2014.09.04. 17:27)
Most fikázhattok, de szerintem teljes mértéken megérdemlik. Megdolgoztak érte, hogy majd' 4 év elteltével is a toppon maradhassanak. Mindenki azt hajtogatja, hogy az emberiség rossz irányba halad, mert van aki megmerészeli azt tenni, hogy nem Beatlest, meg Elvist hallgat, hanem One Directiont. A The Beatles és Elvis nagy legendák, de ébredjetek már fel emberek! 2014-et írunk! Jó, értem én, hogy van aki nem szereti őket, de hát istenem, van ilyen. Én sem kedvelem a rock zenét, mert egyszerűen nem az én stílusom, mégsem fikázom és ontom magamból a sértő megjegyzéseket felé. Már nagyon bántotta a szememet a sok "Jaj, hát pedig sokkal jobbak is vannak náluk" meg "Csak ezért híresek mert helyesek..". Hát nagyon nem! Ha ez nem tetszik, nem kell a cikkre kattintani! Ennyi! Egyébként gratula nekik
U.i.: Tisztelet a kivételnek!
U.i.: Tisztelet a kivételnek!
Tudod, nekem az első benyomásom az, hogy a te kedvenc szavad a "fiks", mert egy megkeseredett kis kommentben többször is használtad, ahelyett, hogy kreatívan különböző szavakkal helyettesítsd. EZ főleg arra utal, hogy műveletlen rétegbe tartozol, és a szókincsed megközelíti a nullát. A közönségességről nem ia beszélve. A második benyomás pedig az, hogy fanatikus és megszállott rajongó vagy, mert az egész profilod semmi másról nem árulkodik, éppúgy, mint a komment, ami egészében nem szól másról, mint arról, hogy foggal-körömmel véded a kedvenceidet.
2014. szeptember 04. 17:46
Idézet (Klotild12 @ 2014.09.04. 17:17)
Chhh.. Még énekelni sem tudnak!
De hát valahogy pénzt kell csinálni. Nagy semmik. A mai világnak ez az igénye, de nagy nullák.
Hiányzik a régi, igényes zene!
Ez nagy semmi amit ezek öten itt művelnek!
De hát muszáj hogy sokáig fent maradjon a nevük. Azért még remélem nem ezek a nyálas fiúbandák lesznek évekkel később, akik énekelni sem tudnak.

De hát valahogy pénzt kell csinálni. Nagy semmik. A mai világnak ez az igénye, de nagy nullák.
Hiányzik a régi, igényes zene!
Ez nagy semmi amit ezek öten itt művelnek!
De hát muszáj hogy sokáig fent maradjon a nevük. Azért még remélem nem ezek a nyálas fiúbandák lesznek évekkel később, akik énekelni sem tudnak.
Akkor elárulod, hogy miért van Harry a kedvenceid között?
2014. szeptember 04. 17:51
|
|
tothkincsivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.01. Hozzászólás: 267 Csatolások: 2 Azonosító: 223583 offline
|
Százezer gratula!
2014. szeptember 04. 17:54
És ez is azt bizonyítja hogy mennyi embernek nincs ízlése. Ezeknek a srácoknak(?) csak a reklámjuk jó, nem a hangjuk.
2014. szeptember 04. 17:54
Idézet (AvrilSmile @ 2014.09.04. 17:46)
Tudod, nekem az első benyomásom az, hogy a te kedvenc szavad a "fiks", mert egy megkeseredett kis kommentben többször is használtad, ahelyett, hogy kreatívan különböző szavakkal helyettesítsd. EZ főleg arra utal, hogy műveletlen rétegbe tartozol, és a szókincsed megközelíti a nullát. A közönségességről nem ia beszélve. A második benyomás pedig az, hogy fanatikus és megszállott rajongó vagy, mert az egész profilod semmi másról nem árulkodik, éppúgy, mint a komment, ami egészében nem szól másról, mint arról, hogy foggal-körömmel véded a kedvenceidet.
Szóval, ha már nem egy véleményen vagytok, akkor sértegetni kell? A magánéletében kotorászni, mikor ő csak a rajongásáról ír? no meg persze védi a kedvenceit, huhú, hogy meri ezt megtenni..
2014. szeptember 04. 17:59
Idézet (Evelin6816 @ 2014.09.04. 17:04)
Úristen. Esküszöm szakadok a hozzászólásaitokon :'D Szánalmasok vagytok. Sajnálom,hogy a ti kedvencetek nincs benne,valószínűleg okkal. Kisírják apucitól a lemezt. Neemáár ennél jobbat nem tudsz? Soha nem fogjátok tudni,milyen Directionernek lenni ahogy mondjuk mások nem fogják tudni,milyen Kpop és más rajongójának lenni. Ti is véditek a kedvenceteket,ti is akartok olyan dolgokat megkapni amik tőlük vannak stb. Igenis harcoltak az álmaikért. Nem lennének itt ha nem. Nem ők kérték,hogy legyenek benne a könyvbe egy az. Kettő,hogy biztos,hogy vannak a régi időkből olyan bandák és személyek akik elérhették azt a szintet amit ők. De egy az,hogy a világ megváltozott. Nem csak Rock zenék vannak jött a Pop,Rap minden fajta. A srácok nem tudnak mindenkinek a kedvére tenni,hisz nagyon sok zenei stílus van. Egyet választottuk vagy esetleg kettőt amiben jók. Mindenesetre..látod a címet,meg a képet,ha nem tetszik ne is menj rá. Alap. És végtére grat a srácoknak ♥
...lenne Simon Cowell
2014. szeptember 04. 17:59
|
|
AvrilSmile |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.17. Hozzászólás: 926 Csatolások: 4 Azonosító: 226218 offline
|
Idézet (BoTommo @ 2014.09.04. 17:54)
Szóval, ha már nem egy véleményen vagytok, akkor sértegetni kell? A magánéletében kotorászni, mikor ő csak a rajongásáról ír? no meg persze védi a kedvenceit, huhú, hogy meri ezt megtenni..
Nem tudom mi közöd az egészhez, főleg, mivel nem te hozzászólásodra reagáltam, és ebben az esetben illetékteleneknek figyelmen kívül lehet hagyni amit írtam. Köszi. És mi az, hogy magánéletben kotorászni? A sztárokért való rajongás nem kimondotan tartozik magánügyek közé, de ha igen, nem kotorásztam, hanem valaki kiteregette. Akkor pedig, ha valaki kiteregeti a magánügyeit, várhat rá, hogy kap rá negatív vagy pozitív kritikát. Ha nem akarja, hogy kommentálják a gondolatait, ne írja ki. Mert, ha igen, akkor ez lesz.
2014. szeptember 04. 18:02
|
|
ONE DIRECTION20morsa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.29. Hozzászólás: 1999 Csatolások: 8 Azonosító: 210787 offline
|
de jóóóó,gratulálok srácok!
2014. szeptember 04. 18:03
|
|
kissangela2003Queen of Sarcasm |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.30. Hozzászólás: 2075 Csatolások: 0 Azonosító: 225173 offline
|
Nem nagyon izgat.
2014. szeptember 04. 18:04
|
AFCfan |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 13.02.09. Hozzászólás: 2782 Csatolások: 219 Azonosító: 195661 offline
|
off: bocsánat, hogy beleszólok, de ezt tartogassátok privátra, mert kezd átmenni személyeskedésbe...
on: Nem szeretem őket, őszintén szólva hidegen is hagynak, és azt igencsak kétlem, hogy a tehetségük miatt kapják az elismerést, de van abban valami igazság, hogy valamilyen szinten megérdemelték, még ha a cuki pofikájuknak is köszönhetik a sikert
2014. szeptember 04. 18:07
|
|
TianaBlack |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.28. Hozzászólás: 672 Csatolások: 36 Azonosító: 212599 offline
|
Fiks?
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

1 felhasználónak tetszik: