Pocahontas őszintén szerette John Smith-t, Aranyhaj pedig hozzáment egy szegény tolvajhoz, de persze csak a Disney-világban. Eredetileg az ő történetük is kegyetlenebb.
A teljes cikkhez kattints ide!
Az eredeti Disney-hercegnők II.
2014. szeptember 04. 09:54
|
|
BrittanyNot a Queen, a Khaleesi™ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.10.06. Hozzászólás: 12164 Csatolások: 27467 Azonosító: 73440 offline
|
1 felhasználónak tetszik:
Lindsay019
2014. szeptember 04. 10:11
A legtöbb történet eléggé brutális szerintem. Örülök neki, hogy átírták őket. Mindenesetre nagyon érdekes kis cikk, jó volt olvasni.
2014. szeptember 04. 10:11
|
|
Lindsay019Disney princess♔ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.04.22. Hozzászólás: 4957 Csatolások: 54911 Azonosító: 58811 offline
|
De Brit, ezt kihagytad szegény Pocahontastól, neki is jutott azért egy kis boldogság.
És Herkules nem is Héra fia volt, hanem Alkménéé, ezért utálta őt Héra annyira.
És most nem wikipédiáról okoskodom, csak a testvérem imádja a görög mitológiát. (Meg egy kicsit én is.)
Idézet
Később az egyik angol-indián háború idején (1613) az angolok csellel fogjuk ejtették, remélve, hogy nagy hatalmú apja búsás váltságdíjat fizet érte. Ez csak részben valósult meg, közben viszont megismerkedett az angol szokásokkal és feleségül ment egy John Rolfe nevű telepeshez. Ez volt Észak-Amerika történelmének első rasszok közötti házassága.
És Herkules nem is Héra fia volt, hanem Alkménéé, ezért utálta őt Héra annyira.
Idézet (Misuzu86 @ 2014.09.04. 10:05)
Herkulesnek nem Alkméné volt az anyja?...mert szerintem nem Héra, aki Zeusz felesége volt...
De Héra Zeusz felesége volt, Herkules pedig egy szerelmi affér gyümölcse. És most nem wikipédiáról okoskodom, csak a testvérem imádja a görög mitológiát. (Meg egy kicsit én is.)
2014. szeptember 04. 10:18
|
|
Dojcy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.04.03. Hozzászólás: 1072 Csatolások: 51 Azonosító: 92123 offline
|
Herculesnek tényleg nem Héra volt az anyja, de attól még elég brutál sztorik, bár én Pocahontas történetét máshogy ismerem, azt hallottam, hogy önként ment el, de megbánta, vagy vmi ilyesmi
2014. szeptember 04. 10:47
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Annyi fertőt, és brutalitást, ami a mi drága görög isteneink csináltak, talán manapság sem találni. A cikk egyébként nagyon jó, habár nem épp Itt a vége, fuss el véle, de talán pont ezért életszerűbb
2014. szeptember 04. 12:11
|
|
FashionLady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.11. Hozzászólás: 1110 Csatolások: 3 Azonosító: 155125 offline
|
érdekes, jó cikk!
2014. szeptember 04. 12:24
|
|
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline
|
Ezekután már nem fogok ugyanúgy tekinteni ezekre a mesékre...
Mindenesetre nagyon érdekes és furcsa is,h ennyire át lettek írva a történetek,de én igazából örülök neki..
Mindenesetre nagyon érdekes és furcsa is,h ennyire át lettek írva a történetek,de én igazából örülök neki..
2014. szeptember 04. 15:28
Szegény Pocahontas. A szépség és a szörnyeteg bejött — tudnak a németek! Realisztikus, ha megtörténne így történne.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.